1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Hilton Dubai Al Habtoor City

  • Spa
  • Lähellä Dubai Mall-ostoskeskusta
  • Puolihoito lisämaksusta

Elegantti Hilton Dubai al Habtoor City sijaitsee hyvällä paikalla kun haluat viettää rentoja lomapäiviä suurella allasalueella sekä vierailla Dubai Mallissa. Hotellista löytyy useita palveluita niin aikuisille kuin perheen pienimmille sekä mahdollisuus illallistaa useammassa hotellin à la carte -ravintolassa. Muista vierailla myös upeassa hotellin spassa!


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli siisti ja huone siivottiin joka päivä erittäin hyvin. Ruokaa oli riittävästi mutta s...
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 10 km
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Dubai al Habtoor City on viihtyisä hotelli Downtown Dubain keskustassa ja on erinomainen valinta, kun haluat nauttia kaupungin sykkeestä ja viettää rentoja lomapäiviä allasalueella. Hotellissa on suuri allasalue usealla altaalla, joista yksi on erillinen lastenallas. Allasbaarissa on tarjolla yksinkertaisia annoksia ja pientä purtavaa. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellissa on useita ravintoloita. Buffetravintola Seasonal Tastesissa on tarjolla suuri ja vaihteleva tarjonta kansainvälisiä annoksia. À la carte-ravintola il Capo Restaurant tarjoilee italialaisia makuja. Cook Hall tarjoilee amerikkaisia annoksia à la carte-listalta. Daily Taste-ravintolassa fokus on terveellisessä luomuruuassa. Loungebaari Blinq tarjoilee cocktaileja ja pientä purtavaa.

Hotellissa on hieno spa maksuttomalla saunalla. Hoidot lisämaksusta. Suuri kuntosali. Jooga lisämaksusta. Tennis sekä tennisohjaus lisämaksusta. Kampaamo ja kauneuskeskus. Hotellin oma lastenkerho. Leikkipaikka. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Huonepalvelu vuorokauden ympäri, lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Sisäparkkipaikka. Maksuton bussi rannalle ja Dubai Malliin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta (sis. aamiaisen ja lounaspöydän tai a la carte-illallisen ).

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.