Dubain matkavinkit

Dubai on täynnä yllätyksiä ja nähtävyyksiä. Aloita päiväsi valkoisilla hiekkarannoilla ja päätä se laskettelemalla maailman suurimmassa sisähiihtokeskuksessa. Iltapäiväteetä maailman ainoassa seitsemän tähden hotellissa, vauhdin huumaa aavikkosafarilla, helikopterikierros kaupungin yllä... lista jatkuu loputtomiin! Suunnitteletko matkaa Dubaihin? Tutustu matkavinkkeihimme ja ihastu ainutlaatuiseen Dubaihin!

Löydä sopivin hotelli Dubaissa

Dubaissa ja muissa emiraateissa on ylellisiä hotellikokonaisuuksia, rauhallisia keitaita ja lapsiperheiden paratiiseja. Tutustu hotellivinkkeihimme ja löydä juuri omaan lomaasi sopiva hotelli Dubaista, Abu Dhabista ja Ras Al Khaimahista!

Lue lisää

Miksi Dubai?

Dubaista on kehittynyt suosittu matkakohde, eikä ihme – onhan kaupunki hieno metropoli, josta löytyy tekemistä ja nähtävää jokaiseen makuun. Lue Apollomatkojen matkavinkkejä ja kiinnostavia faktoja Dubaista.

Lue lisää

4 uutta kokemusta Dubaissa

Oletko jo nähnyt Dubain tunnetuimmat nähtävyydet, ja haluat lomaasi jotain muutakin kuin auringonottoa ja ostosten tekoa? Dubaissa riittää vielä paljon nähtävää – lue parhaat vinkkimme, jotka tekevät lomastasi ikimuistoisen! 

Lue lisää

10 ainutlaatuista ruokaelämystä Dubaissa

Miltä kuulostaisi illallinen 50 metrin korkeudessa tai tähtitaivaan alla Dubain autiomaassa? Täältä löydät 10 vinkkiämme Dubain ainutlaatuisimpiin ruokaelämyksiin! 

Lue lisää
Ilmakuva Palmusaarista

Dubain 5 parasta nähtävyyttä

Jos lomailet Dubaissa ensimmäistä kertaa, kannattaa ensimmäisenä käydä katsomassa tunnetuimmat nähtävyydet. Ikoninen maamerkki Burj Khalifa ja Burj al Arab ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia paikkoja! 

Lue lisää »

Vinkkejä aikuiseen lomaan

Dubaista löytyy paljon tekemistä myös aikuisille – nauti uusista elämyksistä ja romanttisista kokemuksista. Vain harvoista kaupungeista löytyy suurkaupungin sykettä, rantalomaa ja auringonpaistetta läpi vuoden – mutta Dubai on yksi niistä! 

Lue lisää

Vinkkejä perhelomiin Dubaissa

Ferrari World, sisäluistelurata, akvaario ja fantastiset rannat. Dubai on tunnettu luksuksesta ja runsaudesta, mutta sieltä löytyy myös paljon edullisia ja hauskoja vaihtoehtoja lapsiperheille. Dubaissa viihtyvät kaiken ikäiset lapset ja aikuiset! 

Lue lisää

Vesiseikkailuja koko perheelle

Wild Wadi Water Park on vesipuisto niin seikkailunhaluisille kuin pienemmillekin vesipedoille. Vesipuistossa on yhteensä 30 erilaista kohdetta kaikenikäisille, esimerkiksi aaltoallas ja lazy river. 

Lue lisää

Perhelomalle Dubaihin

Yhä useammat perheet valitsevat Arabiemiraatit lomakohteekseen. Rannat, aavikot ja nähtävyydet luovat kiinnostavan kokonaisuuden, jotka sopivat koko perheelle. Sisäpiirin vinkkejä tarjoaa Dubaissa asuva Christina. 

Lue lisää
Burj al Arab

Uskomaton Burj al Arab

Burj Al Arab on hotelli, joka rikkoo rajoja. Hotellin sanotaan olevan maailman ainoa seitsemän tähden hotelli – ja syystäkin. Tekosaarelle rakennettu Burj Al Arab kohoaa 321 metriin saakka.

Lue lisää »

Burj Khalifa

Nouse Burj Khalifan korkeuksiin

Tämä futuristinen torni nousee aina 825 metriin saakka ja on maailman korkein rakennus. Maailman nopein hissi vie sinut minuutissa 124. kerrokseen, josta on henkeäsalpaavat näköalat yli Dubain.

Lue lisää »

Ravintola iltahämärällä

Syö hyvin Dubaissa

Dubain ravintolat sijaitsevat lähes vieri vieressä – pikaruokapaikat ja hienommat ravintolat ovat samassa korttelissa lyhyen kulkumatkan päässä. Täältä löydät muutamia suosikkiravintoloitamme, joihin suosittelemme tutustumaan lomasi aikana. 

Lue lisää »

Dubain baarit

Dubaissa on helppo elää hyvää elämää. Täältä löydät hienoja baareja, jotka tarjoavat kaikkea upeista näköaloista eksoottisiin drinkkeihin. Tavallinen baari tai kattoterassi – kerromme parhaat vinkkimme Dubain yöelämään.

Lue lisää
Dubain suurin ostoskeskus Dubai Mall

Dubai Mall – ostosparatiisi

Dubai Mall on maailman suurin ostoskeskus. Viidenkymmenen jalkapallokentän kokoisella alueella on yli 1200 eri kauppaa. Lisäksi täältä löydät dinosauruksen luurangon, akvaarion, luistelukentän sekä elokuvateatterin.

Lue lisää »

Dubain hienoimmat rannat

Dubai ei ole vain pilvenpiirtäjiä, valtavia ostoskeskuksia tai upeita nähtävyyksä. Löydät myös upeita hiekkarantoja, joissa voit nauttia aurinkoisesta päivästä ja lämmöstä. Kerromme vinkkimme Dubain parhaisiin rantoihin. 

Lue lisää

Shoppailu Dubaissa

Dubai on jokaisen shoppailijan paratiisi. Valikoima on valtava – täältä löydät mitä tahansa ikinä etsitkään. Dubaissa voit tehdä ostoksia joko suurissa ostoskeskuksissa tai tutkia perinteisiä ja värikkäitä soukeja Dubain vanhassa kaupungissa.

Lue lisää

Seitsemän syytä valita Dubai

Dubai on lasten suosikki! Lue seitsemän parasta tärppiämme perhelomaan ja aloita lomasuunnittelu.

Lue lisää »

Löydä seuraava unelmalomasi