matkakohteet

Jumeirah Beach ja Dubai Marinan alue ovat Dubain ensimmäisiä rantalomakohteita. Jumeirah Beachilla on ihana ranta, ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Lähistöllä on paljon nähtävää ja koettavaa, kuten esimerkiksi luksushotelli Burj Al Arab ja jättimäinen Wild Wadi Water Park.

Lisätietoa Dubai Jumeirah Beach/Dubai Marina » 6 hotellit - alkaen 1 086 EUR

Palmunmuotoinen Palm Jumeirahin saari ei jätä ketään kylmäksi. Suurella rakennetulla saarella on useita hienoja hotelleja, joista Atlantis the Palm ja The Roayl ovat päänähtävyyksiä. Täällä vietät taatusti unohtumattoman loman!

Lisätietoa Dubai Palm Jumeirah » 4 hotellit - alkaen 1 223 EUR

Bur Dubai on vähän vanhempi ja rauhallisempi Dubain kaupunginosa. Alueella on paljon kulttuuria ja Dubain museossa opit kaiken alueen historiasta. Täällä asut lähellä lukuisia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja Deiran souk-basaareja.

Lisätietoa Bur Dubai & Deira » 11 hotellit - alkaen 770 EUR

Jebel Ali tarjoaa rauhallisen loman, jossa lomailu keskittyy rentoutumiseen ja ihanaan rantaelämään. Hienolla Jebel Ali Beachilla on monia vesiurheilumahdollisuuksia ja paljon kivaa lomatekemistä.

Lisätietoa Dubai Jebel Ali » 2 hotellit - alkaen 1 006 EUR

Dubai Parks and Resorts on loistava kohde koko perheen lomaan, jossa kokea jännittäviä seikkailuja Dubaissa. Erilaiset teemapuistot, ravintolat ja ostosmahdollisuudet tarjoavat kaiken mitä tarvitset hauskalta ja unohtumattomalta lomalta!

Lisätietoa Dubai Parks and Resorts » 1 hotelli