Bur Dubai & Deira

  • Paikallista tunnelmaa
  • Tutustumisen arvoiset soukit Deirassa
  • Paljon ravintoloita

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollon henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Bur Dubai on vähän vanhempi ja rauhallisempi Dubain kaupunginosa. Alueella on paljon kulttuuria ja Dubain museossa opit kaiken alueen historiasta. Täällä asut lähellä lukuisia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja Deiran souk-basaareja.

Suositut hotellit, Bur Dubai & Deira

Allas kattoterassilla, Hotelli Savoy Central, Dubai.

Savoy Central

alkaen 758 EUR
Hotelli Grand Hyatt, Dubai.

Grand Hyatt (Dubai)

alkaen 938 EUR
Allas, Hotelli Howard Johnson, Bur Dubai.

Howard Johnson

alkaen 715 EUR

Lisätiedot Bur Dubai & Deira

Aikaero

  • 2 tuntia.

Valuutta

Arabiemiraattien dirhami (AED).

Ravintolat

Keskihinta illalliselle on noin 20 euroa per henkilö. Alkoholijuomia ei voi ostaa tavallisista akuposta, vaan ainoastaan hotellien ravintoloista ja baareista. Yksi pullo olutta (50 cl) ravintolassa maksaa noin 8 euroa ja pullo viiniä noin 50 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Dubain lentoasemalta hotellille kestää noin 30-60 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella liikenneolosuhteista riippuen ja odotusaika lentokentällä voi olla 15-45 minuuttia ennen kuin bussi lähtee kohti hotelleja. Apollon opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 23°c
helmi 24°c
maalis 27°c
huhti 31°c
touko 35°c
kesä 38°c
heinä 39°c
elo 39°c
syys 37°c
loka 33°c
marras 29°c
joulu 25°c
8,4 10:stä Bur Dubai & Deira
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 145 arvioon

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.