Wild Wadi

Wild Wadi Water Park – vesiseikkailuita koko perheelle

Jos Dubaissa matkustaessa mielesi tekee viilentävää ja seikkailuntäyteistä päivää, suosittelemme käymään Wild Wadi -vesipuistossa. Kaiken ikäisille sopivia laitteita puistosta löytyy kaiken kaikkiaan yli 30 . The Wave Pool, Lazy River ja Jumeriah Sceirah – mikä on sinun suosikkisi?

Vesipuistosta löytyy aktiviteetteja ja liukumäkiä jokaiseen makuun – nauti rauhallisemmasta Juha's Journeystä, tai jos kaipaat jännittävämpää menoa voit suunnata kohti Tantrum Alleytä, joka on enemmän hurjapäiden makuun. 

Vesipuiston veden lämpötila on räätälöity kauden mukaan tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen. Talvisin vesi on siis hieman lämpimämpää ja kesällä hieman viileämpää. 

Jos haluat pitää taukoa uimisesta, voit vuokrata pienen mökin. Mökkiin mahtuu kahdeksan henkilöä, ja sieltä löytyy oma pieni paratiisi aurinkotuoleineen, aurinkovarjoineen ja pyyhkeineen. Pienestä jääkaapista löytyy hedelmiä ja virvokkeita. 

Lazy River

Hauskanpitoa kaiken ikäisille

Tänne ovat niin aikuiset kuin lapsetkin tervetulleita, ja myös pienet vauvat (kunhan heidät puetaan uimavaippaan). Huomioithan, että lasten tulee olla vähintään 110cm pitkiä voidakseen käydä eri laitteissa, mutta myös pienemmille lapsille löytyy tekemistä.

Liukumäet jotka sopivat alle 110 cm-pituisille

Juha’s Journey – Täällä istut pienessä ilmarenkaassa, ja matkaat 360 metrisen Lazy Riverin kolmessa osassa. Vaaraton liukumäki sopii perheen pienimmillekin, mutta aikuisten toivotaan seuraavan lapsia, jos he liukuvat yksin. 

Flood River – Matkasi alkaa pienellä tönäisyllä, kun vesitykit antavat liu'ullesi vauhtia ja matkaat kohti pientä kukkulaa ja liukua alas. Mukava kyyti kaiken ikäisille! Lapsille, jotka eivät osaa uida, on tarjolla myös pelastusliivejä. Tämä liukumäki on hieman hurjempi kuin esimerkiksi Juha's Journey. 

Juha’s Dhow and Lagoon – Puiston tässä osassa kaikki lapset voivat leikkiä ja pitää hauskaa. Juha’s Dhow and Lagoon on kuin pieni oma vesipuisto perheen pienimmille. Täältä löydät pieniä vesiliukumäkiä ja vesipyssyjä. Joka toinen minuutti suureen vesiputoukseen kaadetaan 60 000 litraa vettä.

Breakers Bay – Breakers Bay on suuri uima-allas, josta löytyy myös aaltokone, joka tuottaa erilaisia aaltoja. Uimataidottomien lasten tulee käyttää pelastusliiviä, sillä aallot saattavat kohota jopa 1.5 metrisiksi. 

Wild Wadi Water Park 

Vesiliukumäet jotka sopivat yli 110 cm-pituisille

Jumeriah Sceirah – Tämä on Wild Wadi Water Parkin loppuhuipennus, jossa makaat pienessä putkessa ja lattia kirjaimellisesti katoaa altasi. 32 metrin korkeudessa oleva tunneli tiputtaa sinut 120 metriseen putkeen, jossa nopeus kohoaa jopa 80 km/h. Muista käydä kokeilemassa tätä ajoissa, sillä laite saattaa sulkeutua aikaisemmin kuin muut. Huomioithan, että tähän laitteeseen ei saa ottaa aktiviteettikameraa.

Burj Surj – Istu kumiveneen kyytiin ja nauti hurjasta kyydistä! Tämä vesiliukumäki on osittain avoin ja osittain tunnelin sisällä, eikä se ole ollenkaan niin hurja miltä se näyttää ulkoa päin. Yhdessä veneessä saa olla maksimissaan 4 henkilöä. 

Tantrum Alley – Nopeaa vauhtia ja tiukkoja kurveja! Tämä liuku on hieman hurjempi kuin ylläoleva Burj Surj. Tälläkin kertaa istut kumiveneessä, mutta nyt sinun täytyy pitää kiinni veneen kahvoista pysyäksesi kyydissä. 

Master Blasters –Täällä istut uimarenkaan sisään ja lasket liukumäkeä, joka ulottuu lähes koko puiston lävitse. Liu'un aikana on muutamia taukoja, ja sen laskemisessa meneekin pisin aika verrattuna puiston muihin laitteisiin. 

Whipeout and Riptide – Tämä on yksi maailman ainoista surffauskoneista! Pue päällesi märkäpuku, laskeudu mahallesi ja kokeile miltä tuntuisi surffata isoilla aalloilla. Jopa ammattimaisille surffareille tämä on hauska haaste! 

Ruokaa ja juomaa

Wild Wadi Water Parkiin ei saa tuoda omia ruokia tai juomia, ainostaan vesipullo on sallittu. Alueella on ravintoloita, joista saa kaikkea grilliruuasta pizzaan, ja puiston puolella on myös kioskeja joista voi ostaa jäätelöä, popcornia ja virvokkeita. 

Aukioloajat ja infot

Marraskuusta helmikuuhun puisto on avoinna klo. 10-18.00. Maaliskuusta lokakuuhun puisto on avoinna klo. 10-19.00. Huomioithan, että puisto on suljettu 13.1.-8.2.2018, jolloin puistossa suoritetaan huoltotöitä. 

Hinnat voivat vaihdella, lue lisää.