Shoppailua Dubai Mallilla

Dubai Mall on maailman suurin ostoskeskus. Ostoskeskuksen pinta-ala on 50 jalkapallokentän kokoinen ja liikkeitä on yli 1200. Loputtomien shoppailumahdollisuuksien lisäksi ostoskeskuksesta löytyy dinosauruksen luuranko, akvaario, luistelurata ja jättimäinen elokuvateatteri. Dubai Mallin vieressä on maailman korkein torni, Burj Khalifa, sekä Dubai Fountain -suihkulähde, jossa on iltaisin näyttäviä esityksiä. Dubai Mall ympäristöineen on ehdoton vierailukohde Dubaissa! 

Kauppoja jokaiseen makuun

Ostoskeskuksen 1 200 liikettä takaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Kirjoja, makeisia, leluja, vaatteita, kuvaustarvikkeita ja elektroniikkaa... mitä tahansa voi kuvitellakaan. Monet liikkeistä on tunnettuja ketjuja kuten H&M, Topshop, Louis Vuitton ja Rolex, mutta myös arabialaisia merkkiliikkeitä ja korukauppoja. 

Hintataso Dubai Mallilla on sama kuin Suomessa tai jopa korkeampi. Tammikuussa Dubaissa järjestetään Dubai Shopping Festival, jolloin alennukset ovat huomattavia. Tapahtuman ajankohta vaihtelee hieman vuosittain. Toinen alennustapahtuma on Dubai Summer Surprises loppukesästä.

Ostoksille lähtiessä kannattaa laittaa jalkaan hyvät kävelykengät, sillä ostoskeskuksessa menee aikaa ja käveltyä tulee paljon. Ostoskeskuksissa on tehokas ilmastointi, lämpötila on alle 20 astetta. Jos eksyt valtavassa ostoskeskuksessa, auto kuljettaa sinut oikeaan paikkaan veloituksetta. Dubai Mallilla kannattaa käydä heti loman alussa, ja palata vielä loman lopussa ihailemaan kaikkea sitä, mitä et ensimmäisellä kerralla ehtinyt.

Ruokaa ja juomaa

Dubai Mallilla on food court eli ruokaravintoloiden keskittymä, jossa myydään ruokaa kaikkialta maailmasta. Halusitpa perinteistä arabialaista ruokaa tai amerikkalaista kahvia, täältä löydät kaiken. Dubai Mallilla on 43 kahvilaa, 47 pikaruokaketjua ja 59 ravintolaa. Ravintolaan on aina lyhyt matka.