Dubai Palm Jumeirah

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Palmunmuotoinen Palm Jumeirahin saari ei jätä ketään kylmäksi. Suurella rakennetulla saarella on useita hienoja hotelleja, joista Atlantis the Palm ja The Roayl ovat päänähtävyyksiä. Täällä vietät taatusti unohtumattoman loman!Lisätiedot Dubai Palm Jumeirah

Aikaero

  • 2 tuntia.

Valuutta

Arabian dirhami (AED).

Kuljetukset matkakohteessa

Dubain lentokentältä noin 30-60 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella liikenneolosuhteista riippuen ja odotusaika lentokentällä voi olla 15-45 minuuttia ennen kuin bussi lähtee kohti hotelleja. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Uutena vuotena liikenne on normaalia ruuhkaisempaa ja lentokenttäkuljetusten kesto voi olla huomattavasti pidempi.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 24°c
helmi 25°c
maalis 28°c
huhti 32°c
touko 36°c
kesä 39°c
heinä 40°c
elo 40°c
syys 39°c
loka 35°c
marras 31°c
joulu 27°c
9,3 10:stä Dubai Palm Jumeirah
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 36 arvioon

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Kaikki alueet Dubai

Dubai Jebel Ali

Jebel Ali tarjoaa rauhallisen loman, jossa lomailu keskittyy rentoutumiseen ja ihanaan rantaelämään. Hienolla Jebel Ali Beachilla on monia vesiurheilumahdollisuuksia ja paljon kivaa lomatekemistä.

Dubai Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach ja Dubai Marinan alue ovat Dubain ensimmäisiä rantalomakohteita. Jumeirah Beachilla on ihana ranta, ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Lähistöllä on paljon nähtävää ja koettavaa, kuten esimerkiksi luksushotelli Burj Al Arab ja jättimäinen Wild Wadi Water Park.

Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts on loistava kohde koko perheen lomaan, jossa kokea jännittäviä seikkailuja Dubaissa. Erilaiset teemapuistot, ravintolat ja ostosmahdollisuudet tarjoavat kaiken mitä tarvitset hauskalta ja unohtumattomalta lomalta!

Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Bur Dubai & Deira

Bur Dubai on vähän vanhempi ja rauhallisempi Dubain kaupunginosa. Alueella on paljon kulttuuria ja Dubain museossa opit kaiken alueen historiasta. Täällä asut lähellä lukuisia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja Deiran souk-basaareja.