Aloft Palm Jumeirah

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Hotelli on yhdistelmä kansainvälisiä makuja, kulttuuria ja kieliä. Lyhyesti sanottuna, hotellissa voi aistia Dubain modernin tunnelman!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,1 10:stä
Perustuu 10 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 997 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aloft Palm Jumeirah on pieni, moderni ja värikäs hotelli Dubaissa. Täällä on helppo viettää lomaa; istahda aurinkotuoliin ja nauti maisemista kohti merta ja Burj Al Arabia. Ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään, mikäli sinulla on kysymyksiä tai toiveita loman aikana.

Nauti päivästä altaalla tai rannalla

Lämpösäädelty allas, erillinen, katettu lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari, jossa tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Yksityinen No'shu Beach -ranta vain noin minuutin kävelymatkan päässä.

Kattava ruokavalikoima

Hotellissa on useita ravintoloita. Pääravintola East & Seabord tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista sisätiloissa tai terassilla allasnäkymin. Tarjolla on niin buffet- kuin à la carte -ruokaa paikallisesta keittiöstä. Luchador Cantina & Cocktailissa voit maistella meksikolaisia herkkuja ja täällä on myös kattoterassi näkymillä Dubain kaupunkiin. Vuorokauden ympäri oleva kioski, josta voi ostaa pientä purtavaa sekä baareja, joista yhdessä tarjolla on vesipiippuja. Iltaviihdettä 3-5 krt/vk Luchador Cantina & Cocktailissa.

Hyvinvointi ja treenaus

Maksuton kuntosali yli 14 -vuotiaille. Hierontaa lisämaksusta.

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Leikkipaikka.

Tutustu ympäristöön

Päivittäin hotellibussi Jumeirah Beach Residencen julkiselle rannalle, Marina Mall- ja Mall of the Emirates -ostoskeskuksiin. Venekuljetus lisämaksusta New Dubai Harbouriin. Paikallisliikennettä.

Ikäraja

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.
 • Uuden vuoden illallinen.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
 • Täysihoito (aamiais-, lounas-, ja illallispöytä).
 • All Inclusive.

Aikuisten ostaessa ateriapaketin, syövät 2-11-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä tai valmis menu East & Seabordissa, klo. 07.00-11.00.
 • Lounaspöytä East & Seabordissa, klo. 12.30-15.00.
 • Lounas (pää- ja jälkiruoka) Splash-allasbaarissa, klo. 12.30-16.00.
 • Välipaloja Splash-allasbaarissa, klo 16.00-18.00.
 • Välipaloja No' Shu Beach Barissa, klo 16.00-18.00.
 • Illallispöytä East & Seabordissa, klo. 19.00-22.30.
 • Valmis meksikolainen menu Luchadorissa, klo. 18.30-21.00. Ei torstaisin tai perjantaisin. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Illallinen (pää- ja jälkiruoka) Andiamo Pizza!:ssa, klo 17.00-23.00. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti juomia, kuten virvoitusjuomia, olutta ja viiniä, klo 12.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive alkaa 15.00 saapumispäivänä ja päättyy klo 12.00 lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

 • Hotellin läheisyydessä olevat rakennustyöt voidaan kokea häiritseviksi.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Dubai Palm Jumeirah

Atlantis The Palm

Hotelli Atlantis The Palm tarjoaa laadukasta lomaa koko perheelle! Täällä pääset nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja polskimaan hotellin vesipuistossa, joka on Lähi-idän suurin! Hotellin porttien takana aukeaa kilometrien pituinen ranta.

W Dubai the Palm

W Dubai The Palm sopii sinulle, joka haluat lomailla hotellissa, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Hotellin kattoterassilta on upeat maisemat Dubain ylitse, ja ainutlaatuisesta hotellista löytyy elämyksiä kaikille aisteille sekä kaksi palkittua ravintolaa. Majoitu näyttävissä huoneissa, joissa yhdistyy Studio 54, muhkeat huonekalut sekä huipputeknologiset innovaatiot.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai sijaitsee ikonisella Palm Jumeirahin palmusaarella. Täällä koko perhe lomailee nauttien auringosta ja lämmöstä! Nauti ihanasta allasalueesta tai yksityisestä hiekkarannasta. Hotellilla on useita ravintoloita ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel on brittiläinen hotelli, joka tarjoaa tasokkuutta sekä ikimuistoisia lomamuistoja Dubain keskusta-alueella. Hotelli sijaitsee maailman suurimmalla rakennetulla Palm Jumeirah -saarella ja sijainti on loistava, yksityista rantaa unohtamatta. Täältä löydät kaksi allasaluetta, joissa on muun muassa infinity-allas ja lazy river. Kaksi ravintolaa, joista yksi on kansainvälisesti tunnustettu intialainen ravintola.