W Dubai the Palm

W Dubai the Palmissa on paljon vastakohtia. Hotellilla yhdistyy maanläheisyys ja keinotekoisuus sekä perinteisyys ja hallittu kaaos. Hotelli tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Majoitut näyttävissä huoneissa, joissa yhdistyy Studio 54, muhkeat huonekalut sekä huipputeknologiset innovaatiot.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2043 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

W Dubai the Palmissa jokainen senttimetri on sisustettu täydellisen harkitun kaaoksen mukaisesti. Kaikki yksityiskohdat sisustuksessa on otettu huomioon tässä erittäin persoonallisessa hotellissa.

Hotellilla on kaksi spektaakkelimaista allasaluetta, WET ja Wet Deck. Toisella allasalueella on erillinen lastenallas. Altaiden ympärillä on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä balilaisia aurinkovuoteita. Allaspyyhkeet. Yksityinen ranta-alue.

W Dubai the Palmissa on buffetravintola ja neljä á la carte -ravintolaa. LIV rajoilee raikkaita ja kevyempiä annoksia aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Maailman parhaaksi ravintolaksi tituleerattu (2016 & 2018) Torno Subito tarjoilee italialaisen keittiön antimia. Akira Backissa voi tilata japanilaista ruokaa, ja kattoterassilla sijaitseva SoBe tarjoilee latinalaisamerikkalaisia annoksia. W Loungesta voi tilata tapaksia. SoBe-ravintolaan pääsee vain aikuiset. Kaikissa ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehille pitkät housut. Altaan vieressä on baari, jossa pääsee nauttimaan drinkkejä DJ:n soittaman musiikin soidessa taustalla. Hotellilla on lisäksi rantabaari.

Hotellin spassa on runsas valikoima kauneushoitoja. Hyvinvarusteltu kuntosali. 4-12-vuotiaille on pelihuone "Game Room", jossa on paljon pelejä.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellialueella.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiaispöytä sekä lounas tai illallinen)

Puolihoidon aamiainen tarjoillaan buffetista ravintola LIVissä. Lounaan ja illallisen voi nauttia ravintola Torno Subitossa, josta saa 150 AED/hlö alennuksen. Illallisen voi nauttia myös ravintola Akira Backissa, josta saa 150 AED/hlö alennuksen. Ravintola LIVissä voi nauttia lounaan tai illallisen joko valmiilta listalta tai buffetista. Lounaan voi nauttia myös altaan viereisessä ravintolassa tai hotellin Beach Clubilla, jolloin voit valita ruokalistalta alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan.

Hyvä tietää

  • Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.
  • Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.
  • Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Hotelli on yhdistelmä kansainvälisiä makuja, kulttuuria ja kieliä. Lyhyesti sanottuna, hotellissa voi aistia Dubain modernin tunnelman!

Atlantis The Palm

Hotelli Atlantis The Palm tarjoaa laadukasta lomaa koko perheelle! Täällä pääset nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja polskimaan hotellin vesipuistossa, joka on Lähi-idän suurin! Hotellin porttien takana aukeaa kilometrien pituinen ranta.