W Dubai the Palm

W Dubai The Palm sopii sinulle, joka haluat lomailla hotellissa, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Hotellin kattoterassilta on upeat maisemat Dubain ylitse, ja ainutlaatuisesta hotellista löytyy elämyksiä kaikille aisteille sekä kaksi palkittua ravintolaa. Majoitu näyttävissä huoneissa, joissa yhdistyy Studio 54, muhkeat huonekalut sekä huipputeknologiset innovaatiot.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2673 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellilla on kaksi spektaakkelimaista allasaluetta, WET ja Wet Deck. Toisella allasalueella on erillinen lastenallas. Altaiden ympärillä on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä balilaisia aurinkovuoteita. Allaspyyhkeet. Yksityinen ranta-alue.

Useita baareja ja ravintoloita

W Dubai the Palmissa on buffetravintola ja neljä á la carte -ravintolaa. LIV rajoilee raikkaita ja kevyempiä annoksia aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Michelin-tähdellä palkittu ravintola Torno Subito tarjoilee italialaisen keittiön antimia. Guide Michelin 2022 -oppaassakin suositeltu Akira Back tarjoaa herkullista japanilaista ruokaa. Upeita maisemia ja latinalaisamerikkalaisia annoksia löydät kattoterassilla sijaitsevasta ravintola SoBesta. SoBe -ravintolaan pääsevät vain aikuiset. W Loungesta voi tilata tapaksia. Kaikissa ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehille pitkät housut. Altaan vieressä on baari, jossa pääsee nauttimaan drinkkejä DJ:n soittaman musiikin soidessa taustalla. Hotellilla on lisäksi rantabaari.

Hyvinvointia lomalla

Hotellin spassa on runsas valikoima kauneushoitoja. Hyvinvarusteltu kuntosali. 4-12-vuotiaille on tarjolla Little Disruptors Hub, joka on ainutlaatuinen peli/leikkihuone erilaisilla ohjelmapisteillä, avoinna klo 10.00-21.00.

Ikäraja

Alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Lisätietoa

Maksuton wifi koko hotellissa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiaispöytä sekä lounas tai illallinen)

Puolihoidon aamiainen tarjoillaan buffetista ravintola LIVissä. Lounaan tai illallisen voi nauttia vapaavalintaisessa ravintolassa hotellilla, josta saa 150 AED/hlö alennuksen. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Hyvä tietää

Dubai laajenee vauhdilla ja emiraatissa on meneillään monia rakennustöitä. Tällä hetkellä rakennustyöt ovat käynnissä W Dubai the Palmin vieressä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue

Hotellit Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Hotelli on yhdistelmä kansainvälisiä makuja, kulttuuria ja kieliä. Lyhyesti sanottuna, hotellissa voi aistia Dubain modernin tunnelman!

Atlantis The Palm

Hotelli Atlantis The Palm tarjoaa laadukasta lomaa koko perheelle! Täällä pääset nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja polskimaan hotellin vesipuistossa, joka on Lähi-idän suurin! Hotellin porttien takana aukeaa kilometrien pituinen ranta.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai sijaitsee ikonisella Palm Jumeirahin palmusaarella. Täällä koko perhe lomailee nauttien auringosta ja lämmöstä! Nauti ihanasta allasalueesta tai yksityisestä hiekkarannasta. Hotellilla on useita ravintoloita ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun.