Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Parvekkeella on päivävuode, tuoleja ja pöytä. Suuri parivuode tai kaksi pienempää parivuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, maksuton pullovesi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPod-telakka. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Davines & Skin Regimentin kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Hotelli kutsuu näitä huoneita nimellä Spectacular Room.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Parvekkeella on päivävuode, tuoleja ja pöytä. Suuri parivuode tai kaksi pienempää parivuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, maksuton pullovesi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPod-telakka. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Davines & Skin Regimentin kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Hotelli kutsuu näitä huoneita nimellä Wonderful Room.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parvekkeella on päivävuode, tuoleja ja pöytä. Suuri parivuode tai kaksi pienempää parivuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, maksuton pullovesi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPod-telakka. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Davines & Skin Regimentin kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Hotelli kutsuu näitä huoneita nimellä Fabulous Room.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parvekkeella on päivävuode, tuoleja ja pöytä. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Suuri parivuode tai kaksi pienempää parivuodetta. Kylpyamme makuuhuoneessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, maksuton pullovesi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPod-telakka. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Davines & Skin Regimentin kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Hotelli kutsuu näitä huoneita nimellä Wonderful Room.

Huonekoko: noin 100 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.