Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai sijaitsee ikonisella Palm Jumeirahin palmusaarella. Täällä koko perhe lomailee nauttien auringosta ja lämmöstä! Nauti ihanasta allasalueesta tai yksityisestä hiekkarannasta. Hotellilla on useita ravintoloita ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,3 10:stä
Perustuu 23 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1931 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aurinkoa ja uintia

Täällä pääset rentoutumaan ihanalle allasalueelle, jossa on erillinen allas perheen pienimmille. Jos pidät enemmän merestä, löytyy hotellilta yksityinen hiekkaranta kristallinkirkkaan meren äärellä. Sekä allasalueella että rannalla on tarjolla aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Voit myös tilata virkistäviä juomia allas- tai rantabaarista.

Urheilua loman aikana

Aktiivilomailijoille hotellilta löytyy kuntokeskus, jossa on maksutonta ryhmäliikuntaa sekä kuntosali ja lisämaksullinen PT-ohjaus. Saray Spassa voit hemmotella itseäsi hierronnalla tai lisämaksullisilla kylpylähoidoilla.

Ravintolat

Hotellilla on useita mukavia ravintoloita, jotka tarjoavat makuja ympäri maailman. Miltä kuulostaisi italialainen ruoka trattoria Cucinassa, jossa tarjotaan esimerkiksi itsetehtyä pastaa ja pizzaa? Tai mitä jos kokeilisit meksikolaista rantaravintola Senor Picoa, josta saa myös fantastisia cocktaileja! Aamiainen, lounas ja illallinen syödään buffetravintola Levanterassa, ja jos varaat puolihoidon mukana on useita eri ravintoloita, joista valita, voit hyödyntää hotellin kredit-järjestelmää alennuksin.

Lisätietoa

Maksuton wifi koko hotellissa ja rannalla. Huonepalvelu. Pesulapalvelu.

Ateriat

Sisältää

 • Osaan huoneista sisältyy aamiaispöytä, toisiin puolihoito
 • Uudenvuoden illallinen

Tietoa hotellin puolihoidosta

Hotellin puolihoito sisältää aamiaisen ja lounaan tai illallisen. Voit nauttia aamiaisen, lounaan tai illallisen noutopöydästä Levantera-ravintolassa. Aamiainen tarjoillaan klo 07.00-11.00, lounas klo 12.30-15.30 ja illallinen klo 18.30-22.30.

Puolihoidossa majoittuvat Marriott Resort Palm Jumeirah Dubain aikuiset saavat 150 AED arvoetusetelin ja 6–12-vuotiaat lapset 85 AED arvoetusetelin. Etuseteliä voi käyttää osamaksu laskussa.

Sisältää seuraavat ravintolat:

 • Lounas à la carte -ravintola Myamissa, kansainvälisiä ruokia, klo 12.00-19.00
 • Lounas tai illallinen à la carte -ravintola Cucinassa, italialaisia ruokia, klo 12.00-15.00 ja klo 18.00-23.00
 • Lounas tai illallinen à la carte -ravintola Senor Picossa, meksikolaisia ruokia, klo 12.00-24.00
 • Illallinen à la carte -ravintola Above Elevenissä, perulaisia/japanilaisia ruokia, klo. 18.00-24.00. Ravintolan ikäraja on 13 vuotta
 • Illallinen à la carte -ravintola Smoki Moto & Acquasalessa, klo 18.00-24.00.
 • Illallinen japanilaisessa á la carte -ravintola OKKO:ssa, klo 18.00-24.00. Ravintolassa on eri ikäraja iltaisin.

Puolihoidon ostaneet voivat käyttää etuseteliä valituissa dine around -ravintoloissa ympäri Dubaita. Lue lisää Dine Aroundista täältä.

Kaikkiin à la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Exclusive-hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 5
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
 • Tasokas allasalue

Hotellit Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Hotelli on yhdistelmä kansainvälisiä makuja, kulttuuria ja kieliä. Lyhyesti sanottuna, hotellissa voi aistia Dubain modernin tunnelman!

Atlantis The Palm

Hotelli Atlantis The Palm tarjoaa laadukasta lomaa koko perheelle! Täällä pääset nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja polskimaan hotellin vesipuistossa, joka on Lähi-idän suurin! Hotellin porttien takana aukeaa kilometrien pituinen ranta.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel on brittiläinen hotelli, joka tarjoaa tasokkuutta sekä ikimuistoisia lomamuistoja Dubain keskusta-alueella. Hotelli sijaitsee maailman suurimmalla rakennetulla Palm Jumeirah -saarella ja sijainti on loistava, yksityista rantaa unohtamatta. Täältä löydät kaksi allasaluetta, joissa on muun muassa infinity-allas ja lazy river. Kaksi ravintolaa, joista yksi on kansainvälisesti tunnustettu intialainen ravintola.