Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai sijaitsee ikonisella Palm Jumeirahin palmusaarella. Täällä koko perhe lomailee nauttien auringosta ja lämmöstä! Nauti ihanasta allasalueesta tai yksityisestä hiekkarannasta. Hotellilla on useita ravintoloita ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 624 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aurinkoa ja uintia

Täällä pääset rentoutumaan ihanalle allasalueelle, jossa on erillinen allas perheen pienimmille. Jos pidät enemmän merestä, löytyy hotellilta yksityinen hiekkaranta kristallinkirkkaan meren äärellä. Sekä allasalueella että rannalla on tarjolla aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Voit myös tilata virkistäviä juomia allas- tai rantabaarista.

Urheilua loman aikana

Aktiivilomailijoille hotellilta löytyy kuntokeskus, jossa on maksutonta ryhmäliikuntaa sekä kuntosali ja lisämaksullinen PT-ohjaus. Saray Spassa voit hemmotella itseäsi hierronnalla tai lisämaksullisilla kylpylähoidoilla.

Ravintolat

Hotellilla on useita mukavia ravintoloita, jotka tarjoavat makuja ympäri maailman. Miltä kuulostaisi italialainen ruoka trattoria Cucinassa, jossa tarjotaan esimerkiksi itsetehtyä pastaa ja pizzaa? Tai mitä jos kokeilisit meksikolaista rantaravintola Senor Picoa, josta saa myös fantastisia cocktaileja!

Lisätietoa

Maksuton wifi koko hotellissa ja rannalla. Huonepalvelu. Pesulapalvelu.

Ateriat

Sisältyy talvella 23/24:

  • Osassa huoneista aamiaispöytä, osassa puolihoito
  • Uuden vuoden illallinen

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue

Hotellit Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Hotelli on yhdistelmä kansainvälisiä makuja, kulttuuria ja kieliä. Lyhyesti sanottuna, hotellissa voi aistia Dubain modernin tunnelman!

Atlantis The Palm

Hotelli Atlantis The Palm tarjoaa laadukasta lomaa koko perheelle! Täällä pääset nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja polskimaan hotellin vesipuistossa, joka on Lähi-idän suurin! Hotellin porttien takana aukeaa kilometrien pituinen ranta.

W Dubai the Palm

W Dubai The Palm sopii sinulle, joka haluat lomailla hotellissa, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Ainutlaatuisesta hotellista löytyy elämyksiä kaikille aisteille sekä kaksi palkittua ravintolaa. Majoitu näyttävissä huoneissa, joissa yhdistyy Studio 54, muhkeat huonekalut sekä huipputeknologiset innovaatiot - myös maisemat Dubain ylitse ovat henkeäsalpaavat.