Dubai Palm Jumeirah kohdetiedot

Aikaero:
  • 2 tuntia.
Kieli:

Arabia.

Valuutta:

Arabian dirhami (AED).

Passi ja viisumi:

Passi tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia alle 30 päivän matkoilla. Lue lisää passi- ja viisumimääräyksistä täältä.

Lentokenttäkuljetus:

Dubain lentokentältä noin 30-60 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella liikenneolosuhteista riippuen ja odotusaika lentokentällä voi olla 15-45 minuuttia ennen kuin bussi lähtee kohti hotelleja. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Uutena vuotena liikenne on normaalia ruuhkaisempaa ja lentokenttäkuljetusten kesto voi olla huomattavasti pidempi.

Hyvä tietää:

Sisäänkirjautuminen

Sisäänkirjautumisen yhteydessä useimpiin hotelleihin tulee jättää noin 200 USD:n pantti, joka palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Summa varataan luottokortilta.

Internet

Internet-yhteys toimii maassa usein hitaasti, ja katkokset ovat yleisiä.

Alkoholi

Huomioithan, että alkoholin myynti on kielletty tiettyinä päivinä vuodessa. Alkoholi on hyvin kallista ja saatavilla pääosin vain hotelleista. Mikäli hotelleissa ei myydä alkoholia, on tästä mainittu hotellin esittelysivulla. Tullivapaita tuotteita voi ostaa lentoasemalta saavuttaessa sekä kotiinlähdön yhteydessä. Maksimimäärä on 4 litraa per henkilö.

Pukeutuminen

Dubaissa ei saa ottaa aurinkoa yläosattomissa. Maan kulttuuri tulee huomioida kaikessa käyttäytymisessä. Olkapäät ja polvet tulee olla suojattuja, myös yleisillä uimarannoilla.

Alle 21-vuotiaat

Alle 21-vuotiaat eivät saa kirjautua sisään hotelleihin Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa ilman vanhempien seuraa. Jos lapsella on eri sukunimi kuin vanhemmalla, mukana on oltava syntymätodistus. Alle 21-vuotias, joka matkustaa muun aikuisen kuin oman vanhempansa kanssa, tarvitsee kopion vanhempansa passista sekä vakuutuksen vanhemmaltaan englanniksi. Ota yhteyttä edustustoon lisätietojen saamiseksi.