Savoy Central

  • Katolta olevalta altaalta hienot maisemat
  • Hyvä kaupunkihotelli
  • Osta puolihoito

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Savoy Central on raikas kaupunkihotelli ja nurkan takana sinua odottaa Dubain mielenkiintoiset nähtävyydet. Katolla sijaitsevalta uima-altaalta voit ihastella kaupungin siluettia ja eläväistä menoa. Mikäli haluat nauttia rantaelämästä, kulkee rannalle maksuton bussi päivittäin.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Siisti hotelli ja aamupala oli maistuvaa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1109 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Dubain vanhemmassa kaupunginosassa Bur Dubaissa. Hotelli Savoy Centralissa on kattoterassi erillisellä lastenaltaalla. Katolta hienot maisemat yli Dubain. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä maksuton pyyhepalvelu. Aulabaarissa, joka on auki klo 7-23, tarjoillaan pientä purtavaa, aamiasbuffet sekä à la carte -lounasta ja illalllista. Hotellin ravintolassa ei tarjoilla alkoholia.

Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton internetpiste. Maksuton kuntosali, höyrysauna ja sauna. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton sauna. Vilkasliikenteinen tie ja läpikulkuliikennettä hotellin ulkopuolella. Liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä. Maksuton hotellibussi noin 6 km päässä sijaitsevalle La Mer Beachille päivittäin. Hotellista on lainattavissa rantamattoja ja -pyyhkeitä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy aamiaispöytä ja illallinen. Illallinen tarjoillaan noutopöydästä tai kiinteästä menusta, riippuen siitä, kuinka monta hotellin vierasta on varannut puolihoidon.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Dubain Department of Tourism and Commerce myönsi Savoy Centralille Dubain kestävimmän hotellivaihtoehdon Standard Hotel Apartment -kategoriassa vuoden 2019 Dubai Sustainable Tourism Awardseilla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.