Centara Mirage Beach Resort

Perheystävällinen hotelli Centara Mirage Beach Resort sijaitsee lähellä rantaa. Vesipetoja hemmotellaan lukuisilla vesiaktiviteeteilla kuten lazy riverillä, lasten omalla vesileikkialueella sekä vesiliukumäillä. Hotellin ravintolassa voit nauttia herkullisista makuelämyksistä, ja jos kaipaat rentoutumista, löytyy hotellista myös spa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3327 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Centara Mirage Beach Resort sijaitsee ainutlaatuisella Deiran saarella lähellä rantaa, ja hotellissa on suuri allasalue kahdella altaalla, jotka sijaitsevat vehreässä ja luonnonkauniissa ympäristössä. Yhdestä altaasta löytyy kolme vesiliukumäkeä lapsille. Jos kaipaat hitaampaa tahtia, voit köllähtää uimarenkaalle ja kellua Lazy Riverissä.

Hotellin pääravintola Suan Bua tarjoaa kansainvälisiä ja thaimaalaisia herkkuja. Hotellissa on myös argentinalainen grilliravintola, Uni Mas, sekä libanonilaista ruokaa tarjoava ravintola. Hotellissa on myös Sands Beach Club sekä allasbaari Waves.

Hotellissa on kolme lastenkerhoa eri ikäryhmille ja ulkoleikkipaikka. Hotellissa on täysin varusteltu kuntosali, voit myös osallistua vesiaerobiciin tai muihin ryhmälajeihin. Hotellin spa, Cenvaree SPA, tarjoaa hyvinvointihoitoja sekä aikuisille että nuoremmille vieraille. Lapsille on jopa oma spa, missä on karkkiteemaa. Kaikki hoidot lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellialueella.

Hotellilta on noin 21,5 kilometriä Dubai Frameen, noin 13 kilometriä City Walk -ostoskeskukseen ja noin 14,5 kilometriä Burj Khalifa & Dubain suihkulähteille.

Ikärajat

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiainen ja illallinen)
 • All Inclusive

Puolihoitoon kuuluvat ateriat tarjoillaan noutopöytäravintola Suan Buanissa, illallisen voi nauttia valmiilta listalta myös Uni Masissa, Sands Beach Clubissa tai ravintola Sheeshissa. Illallinen on vaihdettavissa lounaaksi, ilmoitettava etukäteen viimeistään edellisenä päivänä. Jos matkustat uuden vuoden aikaan, sisältyy puolihoitoon 31.12 aamiainen ja lounas.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä Suan Bua -ravintolassa klo 07.00-10.30.
 • Kevyempi lounas Sands Beach Barissa, klo 12.00-15.00.
 • Lounaspöytä Suan Bua -ravintolassa klo 12.30 - 15.00.
 • Lounas listalta Uno Masissa, klo 12.30-15.00 (pöytävaraus vaaditaan)
 • Jäätelöä Sands Beach Clubissa, klo 12.00-17.00.
 • Illallispöytä Suan Bua -ravintolassa klo 18.30 - 22.30 (pöytävaraus vaaditaan)
 • Illallinen listalta ravintola Sheeshissa, klo 19.00-22.30 (pöytävaraus vaaditaan)
 • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 11.00 - 23.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä saapumispäivänä klo 15.00 lähtien ja kotiinlähtöpäivänä klo 15.00 saakka.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central on raikas kaupunkihotelli ja nurkan takana sinua odottaa Dubain mielenkiintoiset nähtävyydet. Katolla sijaitsevalta uima-altaalta voit ihastella kaupungin siluettia ja eläväistä menoa. Mikäli haluat nauttia rantaelämästä, kulkee rannalle maksuton bussi päivittäin.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – lomakeskus suurkaupungin sydämessä. Täällä on viihtyisä allasalue, suuri puutarha, spa ja useita palkittuja ravintoloita. Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Bur Dubain kaupunginosassa Dubai Creekin varrella. Täällä majoitut viihtyisissä huoneissa lähellä Dubain nähtävyyksiä.

Howard Johnson

Hotelli Howard Johnsonissa on allasalue, kuntosali ja kolme ravintolaa. Hotelli sijaitsee Dubain kultturellissa Bur Dubain kaupunginosassa, ja on erinomainen valinta kaupungin historiasta kiinnostuneille. Taxi-veneellä pääsee helposti Deiraan, josta löytyy niin kultasoukeja, maustekojuja ja moderneja ostoskeskuksia.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

Modernissa Canopy by Hilton Dubai Al Seefissä majoitut Dubain lahden vieressä, ja voit lainata hotellilta polkupyörän tutustuaksesi hotellin lähialueisiin. Pulahda uimaan katon infinity-altaaseen ja päätä päivä hotellin Skafos-ravintolaan, joka sijaitsee veden äärellä Al Seefin kävelykadulla.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Tervetuloa Hampton by Hilton Dubai Al Seefiin – moderniin hotelliin trendikkäällä tunnelmalla! Majoitu raikkaissa kahden hengen huoneissa, ja nauti hotellin ideaalista sijainnista, josta on helppo tutustua Dubain kiehtovaan kaupunkiin.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre on viiden tähden hotelli lähellä lentokenttää. Hotellilla on useita allasalueita, monta ravintolaa ja hieno spa, jossa runsas valikoima hoitoja.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton on uniikki hotelli, jossa on ripaus vintage-tunnelmaa. Nautit moderneista mukavuuksista menneisyyttä huokuvassa tunnelmassa. Hotellilla on erinomainen sijainti Bur Dubaissa lähellä paikallisia nähtävyyksiä. Lämpimästi tervetuloa viimeisimpään Apollo Mondo One of a Kind-hotelliimme!

Rotana Towers

Dubain keskustassa sijaitsevassa Rotana Towersissa lomailet uima-altaan äärellä, nautit useista ravintoloista ja mukavista huoneista. Hotelli sijaitsee myös erinomaisella paikalla, joten pääset helposti tutustumaan Dubain metropoliin.