Ras Al Khaimah

  • Kauniit rannat
  • Rento ilmapiiri
  • Ihania retkiä

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Miksi lähteä lomalle Ras Al Khaimahiin:

  • Upeita hiekkarantoja & auringonpaistetta
  • Rentoa lomatunnelmaa huojuvien palmujen katveessa
  • Edullisia ja laadukkaita hotelleita
  • Jännittäviä retkiä, kuten maailman pisin zipline!


Lisätiedot Ras Al Khaimah

Ravintolat

Keskihinta illalliselle on noin 20 € per henkilö. Alkoholijuomat ovat erittäin kalliita.

Kuljetukset matkakohteessa

Kuljetus Dubain lentoasemalta Ras Al Khaimahin hotelleihin kestää noin 1,5-2 tuntia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella liikenneolosuhteista riippuen ja odotusaika lentokentällä voi olla 30-60 minuuttia ennen kuin bussi lähtee kohti hotelleja. Uutena vuotena (31.12-1.1) lentokenttäkuljetus voi kestää 1,5 tuntia normaalia pidempään eri tapahtumien vuoksi.

Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 22°c
helmi 23°c
maalis 26°c
huhti 30°c
touko 34°c
kesä 37°c
heinä 37°c
elo 37°c
syys 36°c
loka 33°c
marras 29°c
joulu 25°c
8,0 10:stä Ras Al Khaimah
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 264 arvioon

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Kaikki matkakohteet Arabiemiraatit

Ajman

Tunnetko jo Ajmanin – Dubain tuntemattomampi naapuri ja Arabiemiraattien pienin emiraatti. Vaikka Dubain suurkaupunki on vain noin tunnin ajomatkan päässä, on tunnelma Ajmanissa täysin erilainen ja rauhallinen. Täällä nautit lomasta pitkien valkoisten hiekkarantojen äärellä ja asut viiden tähden spa-hotellissa, jossa on useita tasokkaita ravintoloita.

Abu Dhabi

Matkusta Abu Dhabiin viettämään aurinkoista lomaa futuristisilla horisonteilla, kansainvälisellä keittiöllä ja laajoilla hiekkarannoilla. Abu Dhabi kuuluu Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja on maan pääkaupunki. Siellä yhdistyy moderni luksus, kulttuuri ja perinteet. Yas-saarella Abu Dhabin kaupungin laitamilla on useita teemapuistoja, vesipuistoja ja ruokaelämyksiä koottuna yhteen paikkaan, kun taas kaupungin keskusta on täynnä historiallisia kohteita ja arabikulttuuria.

Dubai

Tervetuloa Arabian niemimaan vaikuttavimpaan metropoliin – kaupunkiin, joka täyttää kaikki lomatoiveet. Dubaissa voit viettää aamun golfkentällä, pulahtaa päiväuinnille 25-asteiseen mereen ja käydä illalla kokeilemassa taitojasi laskettelurinteessä. Dubai sopii monenlaisille matkailijoille, ja tekemistä riittää sekä lapsille että aikuisille. Loma Dubaissa on herkullisia aterioita, ihania rantoja ja loputtomasti nähtävää. Ja mikä parasta, lento kestää vain 6,5 tuntia.