Tekemistä Ras Al Khaimahissa

Ras Al Khamiahin aktiviteettivalikoiman sanotaan olevaan koko maan parhaita, ja valikoimaa löytyy myös lapsien kanssa matkustaville. Täältä löydät kaikkea hauskoista vesipuistoista maailman pisimpään zip-lineen ja vesiurheilulajeista ihaniin vaellusreitteihin. Ras Al Khaimah on täydellinen kohde niille, jotka haluavat lomaansa ikimuistoisia kokemuksia ja jännittäviä seikkailuita. 

Jebel Jaisin zipline

Maailman pisin ja korkein Zipline

Jos kaipaat vauhdin huumaa, suosittelemme kokeilemaan Jebel Jaisilla sijaitsee maailman korkeinta ja pisintä ziplinea - Jais Flightia! Kuvittele liitäväsi jopa 130 km/h nopeudella 2200 metriä pitkää ziplinea pitkin - eikö kuulostakin melko uskomattomalta? 

Jos haluat kuitenkin ottaa hieman rauhallisemmin, löytyy samalta paikalta Jais Sky Tour, jossa voit kiertää vuoristossa seistemän eri aseman välillä. Seikkailu kestää noin 2 tuntia ja radan keskinopeus on noin 60 km/h.

Jebel Jaisilla on myös 1840 metrinen vuoristorata, Jais Sledder. Matka kestää noin 8 minuuttia ja keskinopeus on noin 40 km/h. Kyytiin voit mennä yksin tai tai yhdessä - loistava aktiviteetti vaikka koko perheelle! 

Golf

Golfin ystävien kannattaa suunnata Al Hamra Golf Clubille, joka on golfkenttäarkkitehti Peter Harradinen suunnittelema miellyttävä ja monipuolinen lomakeskus. Kenttää ympäröi suuri laguuni, ja sen luomiseksi paikalta poistettiin huimat 5 miljoonaa kuutiometriä hiekkaa, ja tuloksena oli par 72 golfkenttä viidellä tiillä per reikä, eli kentästä voivat nauttia kaikki pelitasosta riippumatta. Tiesithän, että voit varata golfmatkasi Ras Al Khaimahiin Golf Plaisirin kautta? 

Vaellusreitti Jebel Jaisilla, Ras Al Khaimahissa Jebel Jaisilta löytyy vaellusreittejä kaikille vaikeustasoille.

Vaella ja kiipeile Jebel Jaisissa

Aktiivisille ja seikkailunhaluisille matkailijoille Ras Al Khaimah tarjoaa upeita kiipeily- ja patikointimahdollisuuksia. Arabiemiraattien korkeimman vuorenhuipun, eli Jebel Jaisin, ympärillä on useita vaellusreittejä, jotka nousevat paikoin jopa 2000 metriä merenpinnan yläpuolelle. Vuoristojen, mangrovepuiden ja aavikkomaisemien joukossa pääset nauttimaan upeita näkymistä - tätä kokemusta et halua jättää välistä!

Aavikkosafari

Al Jazirah Al Hamran kummituskaupunki

Ras Al Khaimahin eteläpuolella sijaitsee Al Jazirah Al Hamran aavekaupunki, jossa kukaan ei ole asunut sitten vuoden 1968. Kaupungissa saat mielenkiintoisen käsityksen siitä, millaista elämä olisi voinut olla maassa ennen öljytuotantoa, sillä täällä entiset asukkaat elivät enimmäkseen helmien kalastuksella. Kaupunki houkuttelee historian havinallaan, mutta se on tunnettu myös paikallisten legendoista, joiden mukaan paikalla on nähty salaperäisiä ja yliluonnollisia asioita. 

Ras Al Khaimahin retket

Lähde mukaan retkillemme! Valikoimasta löytyy kaikkea adrenaliinintäyteisistä seikkailuista autiomaassa iltaretkiin Dubain metropolissa. Lue lisää ja varaa retkesi Ras Al Khaimahissa.  


Vinkkejä & Inspiraatiota

Varaa matkasi Ras Al Khaimahiin, tutustu hotelleihimme Ras Al Khaimahissa ja tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki Ras Al Khaimahin matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme Ras Al Khaimahin rantoihin, nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin!

Lue lisää

Ras Al Khaimah

  • Upeita rantoja kristallinkirkkaan meren äärellä
  • Ulkoilua ja aktiviteetteja
  • Historiallisia nähtävyyksiä
Tutustu kohteeseen

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat inspiroivia matkavinkkejä ja tarjouksia seuraavaa matkaasi varten.

Tilaa uutiskirje