Vuori Ras Al Khaimahissa

Tekemistä Ras Al Khaimahiin

Ras Al Khamiahin aktiviteettivalikoiman sanotaan olevaan koko maan parhaita, ja valikoimaa löytyy myös lapsien kanssa matkustaville. Täältä löydät kaikkea hauskoista vesipuistoista maailman pisimpään zip-lineen ja vesiurheilulajeista ihaniin vaellusreitteihin. Ras Al Khaimah on täydellinen kohde niille, jotka haluavat lomaansa ikimuistoisia kokemuksia ja jännittäviä seikkailuita. 

Vaellusreitti Jebel Jaisilla, Ras Al Khaimahissa

Vaella ja kiipeile Jebel Jaisissa

Aktiivisille ja seikkailunhaluisille matkailijoille Ras Al Khaimah tarjoaa upeita kiipeily- ja patikointimahdollisuuksia. Arabiemiraattien korkeimman vuorenhuipun, eli Jebel Jaisin, ympärillä on useita vaellusreittejä, jotka nousevat paikoin jopa 2000 metriä merenpinnan yläpuolelle. Vuoristojen, mangrovepuiden ja aavikkomaisemien joukossa pääset nauttimaan upeita näkymistä - tätä kokemusta et halua jättää välistä!

Maailman pisin ja korkein Zipline

Jos kaipaat vauhdin huumaa, suosittelemme kokeilemaan Jebel Jaisilla sijaitsee maailman korkeinta ja pisintä ziplinea! Kuvittele liitäväsi jopa 130 km/h nopeudella 2200 metriä pitkää ziplinea pitkin - eikö kuulostakin melko uskomattomalta? 

Kummituskaupunki Al Jazirah Al Hamra

Al Jazirah Al Hamran kummituskaupunki

Ras Al Khaimahin eteläpuolella sijaitsee Al Jazirah Al Hamran aavekaupunki, jossa kukaan ei ole asunut sitten vuoden 1968. Kaupungissa saat mielenkiintoisen käsityksen siitä, millaista elämä olisi voinut olla maassa ennen öljytuotantoa, sillä täällä entiset asukkaat elivät enimmäkseen helmien kalastuksella. Kaupunki houkuttelee historian havinallaan, mutta se on tunnettu myös paikallisten legendoista, joiden mukaan paikalla on nähty salaperäisiä ja yliluonnollisia asioita. 

Iceland Water Park

Jos kaipaatte perheen kesken vaihtelua rannalla lomailuun, suosittelemme käymään Iceland Water Parkissa. Arktista ympäristöä jäljittelemään rakennetussa puistossa on yksi maailman korkeimmista ihmisen rakentamista vesiputouksista ja useita jättimäisiä vesiliukumäkiä, sekä yli 25 erilaista nähtävyyttä, joten tekemistä löytyy takuulla koko perheelle! 


Vinkkejä & Inspiraatiota

Varaa matkasi Ras Al Khaimahiin, tutustu hotelleihimme Ras Al Khaimahissa ja tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki Ras Al Khaimahin matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme Ras Al Khaimahin rantoihin, nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin!

Lue lisää

Ras Al Khaimah

  • Upeita rantoja kristallinkirkkaan meren äärellä
  • Ulkoilua ja aktiviteetteja
  • Historiallisia nähtävyyksiä
Tutustu kohteeseen

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat inspiroivia matkavinkkejä ja tarjouksia seuraavaa matkaasi varten.

Tilaa uutiskirje