Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island on uusi ja raikas hotelli Al Marjanin niemimaalla, ja se sopii hyvin perheille ja pariskunnille. Hotellsita löytyy mukava yksityisranta, kolme uima-allasta ja spa. Jos haluat tehdä lomastasi erityisen helppoa ja mukavaa, on saatavilla myös lisämaksullinen All Inclusive.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 18 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 871 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 30 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mövenpick Resort Al Marjanissa on kolme ulkouima-allasta ja kaunis yksityinen ranta, joka on 300 metriä pitkä. Yksi uima-altaista on vain aikuisille ja yksi altaista sijaitsee lastenkerhossa. Mereltä löytyy suuri lautta, jossa on muun muassa liukumäkiä. Uima-altailla ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. The Market on hotellin noutopöytäravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. MöCa tarjoilee aamiaista, lounasta, illallista, erilaisia leivonnaisia ja kahvilan "Chocolate hours" -tunneilla voit nauttia suklaasta. Beach House tarjoilee tacoja, burritoja, hampurilaisia, salaatteja ja pizzaa. Boons tarjoilee klassisia ruokia, kuten Moules Frites ja Crêpes Suzette. Ula Restaurant and Bar tarjoilee raikkaita annoksia ja perjantaibrunssia, ja voit tulla paikalle myös nauttimaan musiikista, auringonlaskuista ja vain aikuisille tarkoitetusta uima-altaasta. Hotellin yläkerrasta löytyy Neo Sky Bar, josta on 360-asteen näköalat, ja jossa voit nauttia japanilaisia, välimerellisiä ja meksikolaisia herkkuja sekä hyviä juomia.

Hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Lastenkerhossa on myös leikkipaikka ja lastenallas.

Mövenpick Resort Al Marjan Islandissa on hyvin varustettu kuntosali, joka on avoinna vuorokauden ympäri, ja johon on vapaa pääsy. Spa, jossa on hierontaa ja erilaisia kauneushoitoja maksua vastaan.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on 11 ja 9 kerrosta.

Ikäraja

Alle 18-vuotiaiden tulee kirjautua sisään hotelliin huoltajan seurassa.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä), sisältäen virvoitusjuomat ja veden
 • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä), sisältäen virvoitusjuomat ja veden
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Kun aikuinen ostaa lisämaksulliset ateriat, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä the Marketissa, klo 06.30-10.30.
 • Lounaspöytä the Marketissa, klo 12.30-15.30.
 • Illallispöytä the Marketissa, klo 18.30-22.30.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista klo 10.00-22.00. Neo Sky Bar ja Ula Beach Lounge eivät sisälly All Inclusiveen.

All Inclusive Ultra sisältää lisäksi:

 • Á la carte -lounaan tai illallisen Beach Hoursessa, avoinna klo 09.00 ja auringonlaskuun asti.
 • Brunssi Boonsissa, klo 13.00-16.00 sunnuntaisin.
 • Á la carte -illallinen Boonsissa, klo 18.30-22.30.
 • Rajoittamattomasti juomia Boonsin baarista, klo 16.00.00.00.
 • Rajoittamattomasti juomia Neo Sky Barista, avoinna klo 17.00 alkaen.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä saapumispäivänä lounaasta alkaen ja päättyy lähtöpäivänä aamiaiseen tai illalliseen. Juomat sisältyvät klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ras Al Khaimah

Hampton by Hilton Marjan Island - kesä 2024

Marjan Islandin itärannikolla sijaitsee kaunis hotelli Hampton by Hilton Marjan Island, jossa on yksityinen ranta, infinity-allas sekä upeat maisemat merelle. Lämpimästi tervetuloa tähän pidettyyn perhehotelliin Ras Al Khaimahissa!

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Koe beduiinien vuosituhansia vanha salaisuus arabialaisessa autiomaassa. Ritz-Carlton Al Wadi Desertissa majoitut aavikolla dyynien ja kulttuurin keskellä. Nauti unohtumattomista lomapäivistä altaalla ja upeista öistä tähtitaivaan alla.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Tervetuloa hotelliin Doubletree by Hilton Marja Island Resort & Spa, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme. Hotelli sijaitsee aivan yksityisellä hiekkarannalla, ja tarjoaa useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, maistella ruokia maailman eri kolkista, ja lapset voivat osallistua lastenkerho Club Polly & Minoon. Lisämukavuutta lomallesi saat varaamalla All Inclusiven.

The Cove Rotana Resort

Cove Rotana Resort sijaitsee kauniilla yksityisellä hiekkarannalla Ras Al Khaimahissa ja tarjoaa upeat näkymät Arabianlahdelle. Hotelli on rakennettu kuin nubialainen kylä, jossa on ylellisyyttä, arabialaista charmia ja huippuluokan palvelua. Ui rentouttavissa infinity-altaissa ja nauti ihanasta kylpylästä. Jos haluat pelata golfia, Tower Links Golf Club on vain 15 minuutin päässä hotellista.

Hampton by Hilton Marjan Island - talvi 24/25

Marjan Islandin itärannikolla sijaitsee kaunis hotelli Hampton by Hilton Marjan Island, jossa on yksityinen ranta, infinity-allas sekä upeat maisemat merelle. Lämpimästi tervetuloa tähän pidettyyn viihtyisään hotelliin Ras Al Khaimahissa!