Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

 • Tasokas hotelli
 • Aivan rannalla
 • All Inclusive lisämaksusta

Viihtyisä Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja soveltuu niin pienille kuin suurille matkustajille. Täältä löytyy 650 metriä pitkä hiekkaranta ja ihania uima-altaita. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, jolloin ateriat ja juomat on maksettu kätevästi jo ennakkoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huone 2-3, joista 1 lapsi. Club-huone 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Toiminta tavat eivät olleet muuttuneet sitten edellisen käynnin
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 9200 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 30 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja on hyvä vaihtoehto niin lapsiperheille kuin aikuisillekin.

Hotellilla on yhteensä seitsemän allasta. Täällä voivat lapset leikkiä kahdessa lastenaltaassa ja merirosvolaivassa, jossa vesiliukumäkiä. Vanhemmille lapsille on rannalla lisäksi hauska pomppupaikka, jossa trampoliineja, liukumäkiä ja köysi, jolla keinua. Sisäallas vain yli 16 -vuotiaille. Kelluva allasalue merellä, noin 50 metriä rannasta. Allas on suolavettä ja ikäraja 16-vuotta. Kelluva laituri altaalle. Aurinkovarjot ja -tuolit, allaspyyhkeet ja allasbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja rannalla.

Kolme ravintolaa, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja. Buffetravintola Al Marjan tarjoilee kansainvälistä ruokaa paikallisella vivahteella. Ravintola Brasserie tarjoilee eurooppalaista ruokaa ja Vespa italialaista ruokaa (molemmat ravintolat lisämaksusta). Täällä on myös neljä baaria ja kahvila. Hotelli järjestää erilaista ohjelmaa iltaisin.

Hotellin järjestämä lastenkerho. Maksuton wifi aulassa. Huonepalvelu lisämaksusta. Maksuton fitnesskeskus, rantalentopallo, biljardi ja pöytätennis. Pieni jalkapallokenttä. Eforia-kylpylässä tarjolla suuri tarjonta erilaisia hoitoja, sauna, höyryhuone ja hieronta lisämaksusta. Mahdollisuus nauttia myös hoidoista kahden kesken samassa huoneessa matkakumppanin kanssa. Vesiurheiluaktiviteetit lisämaksusta. Maksuton kuljetus ostoskeskukseen Al Hamrassa.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito, All Inclusive, Soft All Inclusive ja All Inclusive Ultra lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 6.30-11.00.
 • Lounaspöytä ravintola Al Marjanissa, klo 12.30-15.30 tai voileipiä ja välipaloja Brasserie Terracella klo 13.00-16.00 (ei perjantaisin), jolloin vieraat saavat 60 AED/aikuinen ja 30 AED/lapsi alennusta.
 • Illallispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 18.00-22.30. Mahdollisuus illallistaa à la carte-ravintola Vespassa, Brasseriessa, Mezessä, Sanchayassa tai Anchor Barissa, jolloin vieraat saavat 60 AED/aikuinen ja 30 AED/lapsi alennusta.
 • Välipaloja, klo 13.00-16.00 Brasserie Terracessa.
 • Rajoittamattomasti virvoistusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-24.00.

Lisämaksulliseen Soft All Inclusiveen sisältyy:

-All Inclusiven sisältö ilman alkoholijuomia.

Lisämaksulliseen All Inclusive Ultraan sisältyy:

 • Aamiaispöytä ravintola Al Marjanissa, klo 6.30-11.00.
 • Lounaspöytä ravintola Al Marjanissa, klo 12.30-15.30 tai voileipiä ja välipaloja Brasserie Terracella klo 13.00-16.00 (ei perjantaisin), jolloin vieraat saavat 60 AED/aikuinen ja 30 AED/lapsi alennusta.
 • Illallispöytä, klo 18.00-22.30. Mahdollisuus illallistaa valmis menu á la carte-ravintola Mezessä, Sanchayassa, Brasseriessä tai Vespassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-03.00.

Huomioithan, että muutokset mahdollisia. Tunnistautumista varten käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 15 asti.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 22-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Tervetuloa tyylikkääseen Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spahan. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja näkymät yli Persianlahden ovat upeat. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla uima-altailla.