Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

12431 arvostelua
Erinomainen
 
8558
Erittäin hyvä
 
2086
Hyvä
 
910
Ei kovin hyvä
 
401
Huono
 
479

Viimeisimmät 5 arviota

24.1.2024

Kirjoittanut Siiri R

Great holiday

Aivan ihana loma, upea hotelli, hyvää ruokaa, riittävästo juomaa, mahtavia ohjelmanumeroita järjesti aivan ihana Animation-team, erityiskiitos KOKA jumpista ja illan viihdyttävistä ohjelmanumeroista. ☺️……………………………………………..❤️

 
14.12.2019

Kirjoittanut Anu11112

Perheloma

Saavuimme hotelliin 8.12. Oltiin viikon lomalla. Oltiin varattu Booking.comin kautta Deluxe huone ja allunclusive. Tullessamme huone olikin Upgradettu bay wiew puolen huoneeseen ilman lisämaksua. Tästä iso plussa hotellille. Huone oli iso ja kaiken puolin hyvä ja siisti. Huone alakerrassa mistä tosi helppo kulkea rannalle ja ravintola viereisessä rakennuksessa . Hotellilla oma ranta , jossa lapsille aktiviteetteja esim, pomppulinna, trampoliini yms, joita ei kyllä juuri käytetty. Hotellin sijainti syrjäinen eli lähellä ei juurikaan mitään . Tien toisella puolella muutama pikku koju josta sai purtavaa ja lapsille puisto . Kauppoja ei lähellä lukuunottamatta hotellin omia kauppoja . Hintataso näissä kallis. Hammasharja maksoi 7 €. Allunclusive Ei sisällä jäätelöä eikä välipaloja tms. Pikkusuolaista. Ruoka ravintolassa arabialaispainotteista ja esim . Lapsille ei tarjolla ollenkaan ranskalaisia tms. Mitä lapset yleensä helposti syövät. Tämä kannattaa huomioida, jos haluat lomalla syödä muutakin kuin paikallista ruokaa . Allasalueet ja hotelli tosi siisti ja hyväkuntoinen . Altaiden lämmitetyistä vesistä iso plussa. Tarkeni hyvin uida vaikka oli pilvistäkin. Autovuokraus helppoa hotellilta . Pienin Nissan Micra vakuutuksen kanssa (ei täysvakuutus) 50 €/pvä. Kokonaisuudessaan siisti ja hyvä hotelli , mutta ruoka oli pettymys .

 
16.1.2019

Kirjoittanut GoPlaces47495661172

Lomalla vaimon kanssa

Oltiin 10 päivää lomalla tässä hotellissa. Hyvä aamupala, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, hieno ranta jossa aina tilaa aurinkotuoleilla. Netti toimi hiukan hitaasti ja huoneessa ei ollenkaan. Aamupalalla aina hyvin tilaa. Uima-altaita useita ja kaikissa riittävän lämmin vesi.Huoneen siivous toimi hyvin, olisi vaan saanut olla joka päivä samaan aikaan.

 
17.3.2018

Kirjoittanut 935miikkal

Loistomesta!

Upea hotelli man-made-saarella. Hyvät fasiliteetit ja etenkin lapsiperheen näkökulmasta lapsille paljon kaikkea. Hyvät uima-altaat ja lapsille mukavat vesiliukumäet. Hauska kids club, jossa animation team vetää minidiskoa iltaisin. Animation team loistava! Ravintolat ovat hyviä, mutta kalliita kuten olettaa saattaa. 5 minuutin taksimatkan päässä Al Hamra mall, jossa edullista ruokaa. Kävelymatkan päässä yksi pieni ruokakauppa.

 
17.3.2018

Kirjoittanut KarolinaL1855

Hieno loma!

Upea hotelli ja loistavat fasileetit etenkin lapsille. Hyvä aamiainen. Hienot uima-altaat ja palvelu pelaa. Animation-team (Bebo, Fatira,Kaarina,Zhuzha,Oksana,Helen) pitää lapsille loistavan minidiskon iltaisin. Jatkakaa samaan malliin.