Kokemuksia Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 251 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Koko kokonaisuus oli hyvä, siisti ja toimiva. Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-23


9 10:stä

+
Lapsien huomioiminen jokaisella osa-alueella huoneesta altaalle, ravintoloihin ja ulkoalueisiin.
-
Henkilökunnan kielitaito oli osin erittäin huonoa. Tämä lähinnä altaalla ja pyyhepalvelussa.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
Siistit piha ja allas alueet.
-
Inclusive voimaan juomien osalta jo klo 10:00 kuten muissakin hotelleissa. Altaalla juomien tarjoulu pahvimukista ei kuvasta ***** hotellin tasoa, jo halvoissa Espanjan hotelleissa juomat saa allasalueella muovimukissa. Vuonna 2017 oli hotellissa allasbaarissa mahdollista saada Inclusive asiakkaiden syötävää. Nyt tästä luovuttu. Ruoka oli maittavaa, mutta toisti joka päivä samaa kaavaa vaikkakin oli vaihtuvat teemat iltaisin.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


10 10:stä

+
Uima-altaat oli kaikki lämmitettyjä ja uimavalvojia joka reunalla.
-
Ravintolassa pullovesi olisi myös ilmainen kaikille asiakkaille.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
Parasta olivat hyvät uima-allasalueet ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet.
-
Aamupala oli ajoittain todella ruuhkainen ja meluisa. Myöhemmin viikolla avattiin sitten lisäalue, jossa oli huomattavasti rauhallisempaa syödä.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
Helppous ja monipuolisuus lasten kanssa ollessa. Rannalla ja altaissa tarpeeksi väljää.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-05


7 10:stä

+
Vain Aikuisille varattu oma allas-alue oli iso plussa ja iloinen yllätys. Allasalueet, ranta ja allasalueiden viihtyisyys ja toimivuus (esim. paljon aurinkotuoleja) olivat hyvät.
-
Hotellin siisteystaso/varustelutaso ei vastannut odotuksia. Neljän tähden hotellilta toivoisi hieman parempaa siisteystasoa/raikkautta. Huoneessa verhot olivat risaiset, silitysrauta ja vedenkeitin eivät toimineet ja matto oli nuhruinen ja likainen. Myöskin ruoka illallisbuffetissa olisi voinut olla parempi. Vaihtelua ei juurikaan ollut ja ruokien maut keskinkertaisia.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
Hotellihuone oli tilava.
-
Hotellihuone oli toisessa kerroksessa (Kaksikerroksinen), jossa oli parveke. Parvekkeen edessä oli palmuja niin, että parvekkeelta ei käytännössä ollut näkyvyyttä lainkaan minnekään. Palmuja voisi leikata eli karsia näkyvyyden parantamiseksi.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilöstö
-
enemmän vapaaajan peliä....biljardi,snoooker

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

9016 arvostelua
Erinomainen
 
5934
Erittäin hyvä
 
1742
Hyvä
 
700
Ei kovin hyvä
 
292
Huono
 
348

Viimeisimmät 5 arviota

14.12.2019

Kirjoittanut Anu11112

Perheloma

Saavuimme hotelliin 8.12. Oltiin viikon lomalla. Oltiin varattu Booking.comin kautta Deluxe huone ja allunclusive. Tullessamme huone olikin Upgradettu bay wiew puolen huoneeseen ilman lisämaksua. Tästä iso plussa hotellille. Huone oli iso ja kaiken puolin hyvä ja siisti. Huone alakerrassa mistä tosi helppo kulkea rannalle ja ravintola viereisessä rakennuksessa . Hotellilla oma ranta , jossa lapsille aktiviteetteja esim, pomppulinna, trampoliini yms, joita ei kyllä juuri käytetty. Hotellin sijainti syrjäinen eli lähellä ei juurikaan mitään . Tien toisella puolella muutama pikku koju josta sai purtavaa ja lapsille puisto . Kauppoja ei lähellä lukuunottamatta hotellin omia kauppoja . Hintataso näissä kallis. Hammasharja maksoi 7 €. Allunclusive Ei sisällä jäätelöä eikä välipaloja tms. Pikkusuolaista. Ruoka ravintolassa arabialaispainotteista ja esim . Lapsille ei tarjolla ollenkaan ranskalaisia tms. Mitä lapset yleensä helposti syövät. Tämä kannattaa huomioida, jos haluat lomalla syödä muutakin kuin paikallista ruokaa . Allasalueet ja hotelli tosi siisti ja hyväkuntoinen . Altaiden lämmitetyistä vesistä iso plussa. Tarkeni hyvin uida vaikka oli pilvistäkin. Autovuokraus helppoa hotellilta . Pienin Nissan Micra vakuutuksen kanssa (ei täysvakuutus) 50 €/pvä. Kokonaisuudessaan siisti ja hyvä hotelli , mutta ruoka oli pettymys .

 
16.1.2019

Kirjoittanut GoPlaces47495661172

Lomalla vaimon kanssa

Oltiin 10 päivää lomalla tässä hotellissa. Hyvä aamupala, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, hieno ranta jossa aina tilaa aurinkotuoleilla. Netti toimi hiukan hitaasti ja huoneessa ei ollenkaan. Aamupalalla aina hyvin tilaa. Uima-altaita useita ja kaikissa riittävän lämmin vesi.Huoneen siivous toimi hyvin, olisi vaan saanut olla joka päivä samaan aikaan.

 
17.3.2018

Kirjoittanut 935miikkal

Loistomesta!

Upea hotelli man-made-saarella. Hyvät fasiliteetit ja etenkin lapsiperheen näkökulmasta lapsille paljon kaikkea. Hyvät uima-altaat ja lapsille mukavat vesiliukumäet. Hauska kids club, jossa animation team vetää minidiskoa iltaisin. Animation team loistava! Ravintolat ovat hyviä, mutta kalliita kuten olettaa saattaa. 5 minuutin taksimatkan päässä Al Hamra mall, jossa edullista ruokaa. Kävelymatkan päässä yksi pieni ruokakauppa.

 
17.3.2018

Kirjoittanut KarolinaL1855

Hieno loma!

Upea hotelli ja loistavat fasileetit etenkin lapsille. Hyvä aamiainen. Hienot uima-altaat ja palvelu pelaa. Animation-team (Bebo, Fatira,Kaarina,Zhuzha,Oksana,Helen) pitää lapsille loistavan minidiskon iltaisin. Jatkakaa samaan malliin.

 
9.1.2018

Kirjoittanut Mirjam_92 Tampere, Suomi

Aivan ihana paikka!

Hotelli oli todella upea ja siistissä kunnossa. Palvelu erinomaista niin vastaanotossa, ravintolassa kuin altaillakin. Saimme heti hotelliin tullessamme tervetuliasiksi lämpimät cookiet ja pääsimme sivurakennuksessa olevaan huoneeseemme golfautolla. Näillä autoilla työntekijät kuskasivat asiakkaita mielellään pitkin suurta hotellialuetta. Iso plussa siis loistavasta asiakaspalvelusta! Siivoojien kanssa emme paljoa kommunikoineet, mutta huoneet olivat aina siistit. Vettä sai myös aina siivouksen yhteydessä minibaariin. Allasalue oli iso ja monipuolinen. Lastenallas, leikkialue ja allasbaari toimivat altailla. Myös pingispöytä löytyi! Altaiden läheisyydessä oli myös hotellin yksityinen ranta, jossa oli ilmaiset aurinkotuolit sekä vesijetti- mahdollisuus. Ruoka oli erinomaista, vaikka kävimmekin vain aamupalalla. Se oli monipuolinen. Illalla söimme hotellin ylellisessä ravintolassa, jossa aivan loistavaa ruokaa.