Club-huone

Club-huoneita, jotka sijaitsevat erillisessä rakennuksessa hieman rauhallisemmalla paikalla hotellialueella. Huoneet sijaitsevat hieman kauempana perheaktiviteeteista. Kaksi vuodetta tai parivuode ja lisävuode vuodesohvasta. Neljännen henkilön tulee olla lapsi ja jakaa normaali vuode. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta). Kylpytakit, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme suihkulla ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

  • Club-huoneissa (hotellin nimitys on Bay Club) on pääsy allasalueelle, jossa infinity-allas.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Deluxe -huone

Hienoja ja tilavia deluxe -huoneita, joissa kaksi pienempää parivuodetta tai yksi iso parivuode. Jos huoneessa on yksi isompi parivuode, lisävuoteet voidaan pedata vuodesohvasta kahdelle hengelle tai erillisestä vuoteesta yhdelle hengelle. Neljäs henkilö jakaa normaalin vuoteen. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari (pyynnöstä ja lisämaksusta). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja erillinen suihku sekä wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että huoneet sijaitsevat erillisessä rakennuksessa lähellä perheallasta ja leikkipaikkaa.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Moderneja ja tilavia kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lapsi jakaa normaalin vuoteen. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari (pyynnöstä ja lisämaksusta). Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme suihkujohdolla ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.