Club-huone

Club-huoneita, jotka sijaitsevat erillisessä rakennuksessa hieman rauhallisemmalla paikalla hotellialueella. Huoneet sijaitsevat hieman kauempana perheaktiviteeteista. Kaksi vuodetta tai parivuode ja lisävuode vuodesohvasta. Neljännen henkilön tulee olla lapsi ja jakaa normaali vuode. Suuri tv. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä nespressokeitin. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta). Kylpytakit, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Club-huoneissa (hotellin nimitys on Bay Club) on erillinen sisäänkirjautuminen sekä pääsy allasalueelle, jossa infinity-allas.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Deluxe-huone

Hienoja ja tilavia deluxe -huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta sekä vuodesohva tai taitettava lisävuode. Neljäs henkilö jakaa normaalin vuoteen. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari (pyynnöstä ja lisämaksusta). Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja erillinen suihku sekä wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että huoneet sijaitsevat erillisessä rakennuksessa lähellä perheallasta ja leikkipaikkaa.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Moderneja ja tilavia kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lapsi jakaa normaalin vuoteen. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari (pyynnöstä ja lisämaksusta). Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme suihkujohdolla ja wc. Parveke, jossa merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.