Club-huone

Club-huone, jossa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat erillisessä rakennuksessa hieman rauhallisemmalla paikalla hotellialueella. Huoneet sijaitsevat hieman kauempana perheaktiviteeteista. Kaksi vuodetta tai parivuode ja lisävuode vuodesohvasta. Neljännen henkilön tulee olla lapsi ja jakaa normaali vuode. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta). Kylpytakit, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme suihkulla ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Edut Club-huoneissa majoittuville:

Pääsy allasalueelle, jossa infinity-allas (hotellin nimitys huoneille on Bay Club)

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Deluxe -huone

Deluxe-huone, jossa on parveke. Huoneet sijaitsevat erillisessä rakennuksessa lähellä perheallasta ja leikkipaikkaa. Kaksi pienempää parivuodetta tai leveä parivuode. Jos huoneissa on suurempi vuode, on siellä myös vuodesohva kahdelle tai mahdollisuus lisävuoteeseen yhdelle hengelle. Neljäs henkilö jakaa tavallisen vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta kysyttäessä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lapset jakavat tavallisen vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta kysyttäessä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.