JA Ocean View

  • Lähellä rantaa ja kaupunkia
  • Spa ja kuntosali
  • Ystävällinen henkilökunta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli JA Ocean View yksi Dubain kaupungin siluetissa näkyvistä trendikkäistä pilvenpiirtäjistä. Rannalle ja suositulle kävelykatu The Walkille on vain 150 metriä, joten hotellissa yhdistät mukavasti ranta- ja kaupunkiloman.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

the view
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7774 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ja Ocean View sijaitsee The Walk rantabulevardilla, lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. The Walkilta löytyy monia ravintoloita ja liikkeitä. Hotellin allasalueella lainattavissa rantamattoja, aurinkovarjoja ja rantapyyhkeitä. Hotellin allas sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja sieltä on upeat näkymät merelle ja Palm Jumeirahille. Maksuton wifi koko hotellissa.

Hotellin buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen ja puolihoitoon sisältyvät ateriat. Lisäksi hotellissa on á la carte-ravintola, pizzeria sekä urheilubaari. Aulassa on kahvibaari, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton wifi koko hotellissa.

Ja Ocean View hotellissa on kylpylä, jossa on monia erilaisia hoitoja sekä kauneussalonki ja kampaaja, kaikki lisämaksusta. Jacuzzi ja sauna ovat maksutta käytössä tiettyinä aikoina. Kuntosalin käyttö maksutta. CoolZoon lastenklubissa voivat 3-12 -vuotiaat viettää aikaa tanssin, Playstationin, Wiin, kasvomaalauksen ja muiden aktiviteettien parissa, kerhon henkilökunta puhuu englantia. Leikkipaikka. Konferenssimahdollisuus. Maksuton hotellibussi suuriin ostoskeskuksiin Mall of the Emiratesiin sekä Dubai Outlet Malliin (aikataulut ja varaukset hotellin vastaanotosta). Maksuton hotellibussi sisarhotelli JA Beach hotellille.

Ateriat

Aamiasbuffet. Uudenvuoden illallinen.

Puolihoito lisämaksusta (à la carte-ravintola ei sisälly puolihoitoon). Jouluillallinen ja brunssi (25.12.) sisältyvät puolihoidon hintaan.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.