Kahden hengen huone

Vaalein sävyin sisustettuja kahden hengen huoneita, joista merinäköala parvekkeelta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Hiustenkuivain. Minibaari. kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Kylpytakki ja tohvelit. Kokolattiamatto. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 5-14. Pieni sohva ja sateliitti-tv. Pullo mineraalivettä tuodaan huoneeseen päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 36-39 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Tilavia superior-huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Huone sijaitsee hotellin 15-20 kerroksissa. Pieni sohva ja satelliitti-tv. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kokolattiamatto. Pullo mineraalivettä toimitetaan huoneeseen päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Minibaari. kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 36-39 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta

Sviitti

Hienoja sviittejä, joissa on makuuhuone parivuoteella tai kaksi erillistä sänkyä. Olohuone, jossa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Sviittien vierailla on pääsy hotellin Executive Loungeen, joka sijaitsee 24. kerroksessa. Tv satelliittikanavilla olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Kokolattiamatto. Pullo mineraalivettä tuodaan huoneeseen päivittäin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja erillinen suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Lounge-palvelut: Päivittäin aamiainen loungessa tai ravintolassa, klo 06.30-11.00. Snacksejä, klo 15.00–20.00. Drinkki ennen illallista, klo 18.00-20.00. Maksuton tee/kahvi, mehut ja virvoitusjuomat koko päivän. Maksuttomat aikakausilehdet ja wifi.

Huonekoko: noin 75 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.