Kokemuksia JA Ocean View -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 86 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Merinäköala , henkilökunnan palvelu, ruoka,
-
Tyynyt olivat tosi huonot, eli ohuet.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-27


7 10:stä

+
Parveke ja näkymä merelle, sekä hyvä sänky ja tuotteet kylpyhuoneesss
-
Keliaatikkoja ei huomioitu ruokailussa, kuten jälkiruuat.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-27


9 10:stä

+
Valet parking, ystävällinen ja mukava henkilökunta
-
Kahvitarjoilu aamiaisella joustavammaksi.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-13


9 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-06


8 10:stä

+
Ehdottomasti näköala merelle ja Dubai Eye maailmanpyörään
-
Hyvää perustasoa kaikilta osin enimmäkseen. Ehkä 5 tähden hotelliksi hieman yläkanttiin luokiteltu, mutta ei sinällään mitään erityistä moitittavaa tai toimimattomuutta.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-01


8 10:stä

+
-
Henkilökunta voisi puhua parempaa englantia.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-01


9 10:stä

+
Upeat näköalat huoneesta. Huone oli riittävän tilava ja hyvin ilmastoitu, erittäin hyvä sänky.
-
Respasta haettava varhaisaamiainen oli tosi vaatimaton (croissant, pulla ja lasi tuoremehua). Kuntosalin respan naiset tuijottivat koko ajan niin intensiivisesti tietokonetta ja juttelivat keskenään että asiakasta ei tervehditty. Kysymyksiin kyllä vastattiin mutta jäi mielikuva että asiakas oli häiriötekijä.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-01


8 10:stä

+
sijainti
-
kertokaa asiakkaalle huoneen luovutuksen yhteydessä, että sviitin maksaneille kuuluu erikois aamiainen eri kerroksessa. Nyt meitä pompoteltiin alhaalta ylös, ylhäältä alas ja takas ylös

Vahvistettu asiakas: 2021-10-25


8 10:stä

+
Aamupal Loungessa
-
Sisäänkirjautuminen 15:00 on aivan liian myöhään yölennon jälkeen. Menetimme koko lomapäivän, kun univelkaa oli liikaa. Viikon lomasta päivä on paljon.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JA Ocean View -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

8108 arvostelua
Erinomainen
 
5479
Erittäin hyvä
 
2056
Hyvä
 
383
Ei kovin hyvä
 
91
Huono
 
99

Viimeisimmät 5 arviota

23.10.2021

Kirjoittanut helenapohto Helsinki, Suomi

Palaute

We like to thank you very very much good service from Daminda- lifequard. Ecxelent service. Always ready to Help. Hotellista saatiin pyyhkeet / varjot / alustat rannalle joka päivä mukaan. Ranta oli tosi lähellä, sviittiin saatiin parempi aamiainen kerroksesta 24 kun muilla oli Alakerrassa. Hotelli oli tasokas ja erinomainen. Dubain varma lämpö , aurinko oli parasta.

 
7.5.2019

Kirjoittanut juhahirvonen Orimattila, Suomi

Vaimon 50 v matkalla

Olimme 10 päivää kyseisessä hotellissa. Hotellin tasoon nähden gluteenittoman ruokavalion tietämys ja ruokien merkitseminen kehnoa .Kerrospalvelija kyllä piti huolen ,että kaikki oli hyvin siitä plussaa. Hotelli muutenkin oli hyvällä paikalla ja siisti. Altaalle aurinko paistoi vasta iltapäivällä . Kuntosali oli tosi hyvä.

 
21.2.2019

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietimme viikon loman JA Ocean View Hotellissa. Huoneemme oli tilava superior huone 21. kerroksessa. Huoneista on erinomainen merinäköala. Monia hyviä ravintoloita lähellä. Hotellin ravintoloissa on tarjolla myös alkoholijuomia. Monipuolinen kattava aamiainen. Hiekkaranta lähellä, johon pääsee katua ylittämättä hissillä. Henkilökunta ansaitsee parhaan mahdollisen arvosana. Ainoa mainitsemisen arvoinen asia on, että aurinko paistaa allasalueelle vain lyhyen ajan ja parvekkeille tuskin lainkaan. Hotellia voi lämpimästi suositella. On yksi alueen parhaista hinta-laatusuhteeltaan.

 
29.12.2018

Kirjoittanut Jasminreissaa Kangasala, Suomi

Erittäin hyvä hotelli perheelle loistavalla sijainnilla

Hotelli sijainti the Walkin ja merenrannan läheisyydessä oli erinomainen. Hotellilla on hyvä ja runsas aamiainen, jossa on tarjolla jokaiselle jotakin. Lähistöllä on paljon aktiviteettia lasten kanssa ja kaduilla sekä rannan läheisyydessä on helppo kävellä myös rattaiden kanssa. The Walkilla on paljon hyviä ravintoloita, joten hyvän ruuan perässä ei tarvitse lähteä kauas hotellilta. Parina iltana musiikkia kuului hieman liian kovaa hotellihuoneeseemme. Vaikka ranta on lähellä niin omat rantatuolit ja kunnolliset varjot olisivat plussaa. Hotellissa on hyvä uima-allas alue hienon maiseman kera, mutta aurinko ei sinne juuri paista. Aurinkoa voi ottaa toisella puolella erillisessä auringonottopaikkassa, jossa aurinko rajoittuu talvella aikaan 09-12 ennen kuin viereinen hotellirakennus tulee varjoksi. Hotellin henkilökunta on erittäin ystävällistä; aulassa autetaan aina taksimatkojen kanssa, huoneessa käytiin siistimässä 2-3 krt/päivässä ja pullovettä oli tarjolla niin paljon kun viitsi pyytää. Hotellissa on erittäin hyvä wifi. Lapsen matkasängyn patja oli erittäin kova eikä peittoa saatu, näihin voisi hotelli jatkossa panostaa vielä hieman enemmän. Erityisesti kiitos aamupalan henkilökunnalle sekä Merrylle aulaan, kun auttoi meitä pienen vauvan ja taksireissujen kanssa ja huoneemme siistijälle Hirenille. Lisäksi kiitokset aulan kahvilaan, kun saimme lapsen iltapuuroon kuuman veden aina tarvittaessa.

 
11.6.2017

Kirjoittanut fred1130 Helsinki, Suomi

Erittäin laadukas hotelli hyvällä sijainnilla

Hotelli on helposti viiden tähtensä arvoinen, huoneet ovat tilavia ja siistejä ja henkilökunta on erinomaisen ystävällistä ja avuliasta. Koko viiden päivän aikana ainoa hiukan negatiivinen kokemus tuli allasalueesta jota vierienen Hilton-hotelli varjostaa ikävästi, ja suora auringonpaistetta altaalle saadaan melko rajallinen aika. Merelle on niin lyhyt kävelymatka ja allasalueelta kun saa mukaansa ranta-kassissa kaiken tarvittavan, on merenrantaan helppo ja nopea mennä.