Abu Dhabi

  • Ylellinen metropoli
  • Aurinkovarmaa lomailua ja mahtavat ostosmahdollisuudet
  • Yksi maailman parhaista kaupunkirannoista
Paikallinen palvelu

Paikallinen palvelu

Apollolla ei ole tässä kohteessa omaa henkilökuntaa, vaan paikalliset englantia puhuvat yhteistyökumppanimme edustavat meitä. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä paikallistuntemus kohteesta.

Abu Dhabi on Arabiemiraattien futuristinen pääkaupunki. Pienestä kalastajakylästä on kasvanut muutamassa vuosikymmenessä maailmanluokan supermoderni metropoli. Abu Dhabissa on vaikuttavia rakennuksia, ylellistä shoppailua, hienoja nähtävyyksiä sekä kahdeksan kilometriä pitkä hiekkaranta kävelykatuineen. Tempo on rauhallisempi kuin Dubaissa, mutta auringonpaiste on yhtä taattua.

Suositut hotellit, Abu Dhabi

Allasalue. Hotelli Al Raha Beach, Abu Dhabi.

Al Raha Beach

alkaen 714 EUR

Lisätiedot Abu Dhabi

Aikaero

  • 2 tuntia

Ravintolat

Paljon ravintoloita. Keskihinta yksinkertaiselle illalliselle on noin 12 euroa per henkilö. Alkoholipitoisia juomia ei voi ostaa tavallisista kaupoista, vaan niitä tarjoillaan vain hotellien ravintoloissa ja baareissa. Pullo olutta (50cl) maksaa ravintolassa noin 8 euroa ja viinipullo noin 50 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Dubain lentoasemalta hotelleihin kestää noin 1,5-2 tuntia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella liikenneolosuhteista riippuen ja odotusaika lentokentällä voi olla 15-45 minuuttia ennen kuin bussi lähtee kohti hotelleja. Uutena vuotena (31.12-1.1) lentokenttäkuljetus voi kestää 1,5 tuntia normaalia pidempään eri tapahtumien vuoksi. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat

Pitkiä valkoisia rantoja lähellä keskustaa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 22°c
helmi 23°c
maalis 26°c
huhti 30°c
touko 34°c
kesä 36°c
heinä 38°c
elo 38°c
syys 36°c
loka 33°c
marras 29°c
joulu 24°c
8,6 10:stä Abu Dhabi
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 373 arvioon

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.