Hilton Abu Dhabi Yas Island

 • Sisäänpääsy Yas Islandin huvipuistoihin sisältyy
 • Puoli- ja täysihoito sekä All Inclusive saatavilla

Hilton Abu Dhabi Yas Islandissa voit loikoilla uima-altaan äärellä, uida rannalla, treenata hotellin kuntosalilla ja ruokailla hotellin ravintoloissa. Kun kaipaat lisää tekemistä, voit suunnata Yas Islandin huvipuistoihin - sisäänpääsy sisältyy lomasi hintaan. Jos et ehdi kokea kaikkea saman päivän aikana, voit aina palata paikalle seuraavanakin päivänä!

VIIKON MATKAETU: Arabiemiraatit

Viikon matkaetuna saat -50 €/hlö matkaedun Arabiemiraattien lomista. Etu on voimassa 4.6.2023 asti. Tutustu lomiin ja varaa!

Koskee lähtöjä välillä 1.7.2023-13.4.2024. Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Club-huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Perhehuoneita 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1337 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allas ja ranta

Hotellissa on viihtyisä allasalue, jossa on kaksi uima-allasta, suuri allas aikuisille ja miellyttävän varjoisa lastenallas/splash-allas. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allas- ja rantapyyhkeet. Allasbaari, jossa voit nauttia virkistäviä juomia päivän aikana. Yas Beach on noin 1 kilometrin päässä. Täältä löytyy myös uima-allas, aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja rantapyyhkeitä.

Ruoka ja juoma

Hotellissa on kolme ravintolaa. Graphos Social Kitchen tarjoilee kansainvälistä ruokaa - klassisia makuja modernilla twistillä. Café del Mar Abu Dhabi on rentoja illallisia varten, ja Capila - Pool Bar and Grill tarjoaa salaatteja, terveellisiä bowleja ja grillattua ruokaa. Osmo Lounge and Bar on avoinna koko päivän, ja siellä tarjoillaan iltapäiväteetä joka iltapäivä sekä tunnusomaisia cocktaileja iltaisin.

Hyvän olon lomaa

Hotellin spa, Eforea, tarjoaa erilaisia hoitoja lisämaksusta. Hotellissa on maksuton kuntosali ja mahdollisuus osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille, joista osa on maksullisia.

*Pääsyliput huvipuistoihin

Yas Island on täynnä huvipuistoja ja hauskoja aktiviteetteja. Hilton Abu Dhabi Yas Islandissa majoittuville vieraille hintaan sisältyy yksi sisäänpääsy per henkilö per päivä seuraaviin huvipuistoihin: Ferrari World Abu Dhabi, Yas Waterworld Abu Dhabi tai Warner Bros. World™ Abu Dhabi. Yhdessä viikossa voit kokeilla kaikkia puistoja vaikkapa kahdesti!

Club-huoneet

Club-huoneessa majoittuvilla on pääsy hotellin Executive Loungeen. Loungessa tarjoillaan aamiaista ja iltapäiväteetä, ja iltaisin klo 18.00-20.00 on loungessa happy hour, jolloin tarjolla on juomia, pieniä alkupaloja ja makeisia.

Lisätietoa hotellista

Ilmainen wifi koko hotellissa. Hotelli on täysin savuton, tupakointi ei ole sallittua missään hotellin tiloissa. Hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa on englantia puhuva henkilökunta 4-12-vuotiaille lapsille.

Yas Mall -ostoskeskukseen (noin 4 km:n päässä), jossa on sekä kauppoja että ravintoloita, pääsee ilmaisella Yas Express -bussilla. Noin 30 kilometriä Abu Dhabin kaupunkiin. Läheisen lentokentän liikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiaispöytä ja lounas tai illallinen ravintola Graphos Social Kitchenissä)
 • Täysihoito (aamiaispöytä ja lounas ja illallinen ravintola Graphos Social Kitchenissä)
 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä Graphos Social Kitchen -ravintolassa
 • Lounas (noutopöytä tai menu) Graphos Social Kitchen -ravintolassa.
 • Lounas menulta Capila bar & Grill -ravintolassa
 • Illallispöytä Graphos Social Kitchen -ravintolassa
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä ja drinkkejä, klo 12.00-22.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Conrad Abu Dhabi Etihad Tower - täällä nautit upeista auringonlaskuista ja panoramanäkymistä kohti pääkaupunkia. Tässä ylellisessä hotellissa on kaupungin korkein näköalapaikka, täyden palvelun kylpylä, useita uima-altaita ja yksityinen ranta. Hotellin sijaitsee luksusliikkeillä varustetun ostoskeskuksen ja suositun The Cornichin vierellä, joten kyseessä on todellinen "the place to be" Abu Dhabissa!

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche on moderni hotelli, josta löytyy kaikki tarvittava rentouttavan loman viettoon; yksityinen ranta, suuri allasalue, jossa on esimerkiksi allas aaltokoneella, sekä korkeatasoinen palvelu. Hotelli sijaitsee lähellä Abu Dhabin nähtävyyksiä ja luksustason ostosmahdollisuuksia. Kokeile uusia makuja jossain hotellin yhdeksästä ravintolasta tai kohota kuntoasi hotellin kuntosalilla.

Beach Rotana Abu Dhabi

Hotelli Beach Rotana Adu Dhabi on tunnettu ja hieno hotelli tasokkaalla palvelulla. Ruuan ystäville on tarjolla useita hyviä ravintoloita, ja mukavassa spassa voit nauttia rentouttavista hoidoista. Mikäli haluat lähteä ostoksille, on hotellista suora sisäänkäynti Abu Dhabi Mall -ostoskeskukseen.