Kokemuksia Doubletree By Hilton Business Bay -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 9 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Se että uima altaalla oli uimavalvoja
-
Leluja altaalle lisää nii voi leikkiä enemmän. Tällä hetkellä 2 rantapalloa pelkästään leluna

Vahvistettu asiakas: 2019-12-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Doubletree By Hilton Business Bay -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

1365 arvostelua
Erinomainen
 
1061
Erittäin hyvä
 
250
Hyvä
 
29
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

11.2.2020

Kirjoittanut MHiit Tampere, Suomi

Erinomainen hotelli ja asiakaspalvelu

Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä, aamupala oli runsas ja maukas. Huoneet olivat siistejä. Allasalue oli sopivan pieni ja joka päivä löytyi silti aurinkotuoli. Hotellilla oli bussikuljetuksia Dubai Mall:lle ja La Mer-rannalle.

 
9.3.2019

Kirjoittanut miiamarianne000 Etelä-Suomi, Suomi

Hyvä, tyylikäs hotelli

Hotelli on mukavan uusi ja sisustukseltaan tyylikäs. Allasalue on pienehkö, mutta joka päivä löytyi oma paikka eikä varailua juurikaan esiintynyt. Huone oli hyvän kokoinen ja siisti. Otimme puolihoidon, johon olimme tyytyväisiä - illallisbuffa oli melko aasiapainoitteinen, joskin ruoka oli hyvää ja jälkkärit ihania! Hotelli on lyhyen matkan päässä Dubai Mallilta eikö taksi Mall of Emiratesiinkaan maksanut paljoa. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Ihana yllätys oli myös synttäri-iltana huoneeseen ilmaantunut suklaakakku!💕

 
18.1.2019

Kirjoittanut SusannaSou

Laadukas hotelli erinomaisella palvelulla!

Tässä on hyvä hotelli erinomaisella palvelulla ja hyvällä sijainnilla. Tullessa saimme heti tervetuliaiskeksit. Henkilökunta on todella ystävällistä ja auttavaisia. Huone oli todella viihtyisä, tyylikäs ja siisti. Mukanamme oli 3kk vauva, ja hotelli sopi hienosti myös lapsiperheelle. Aamupala oli monipuolinen ja Dubai mall sekä maailman korkein rakennus muutaman kilometrin päässä. Takseja sai hotellista ilman odottelua ja meiltä varmisteltiin koko ajan, että voitaisiinko meitä vielä jotenkin auttaa. Myös myöhäinen uloskirjautuminen onnistui hienosti. Allasalue oli viihtyisä ja kauttaaltaan joka paikassa oli todella siistiä. Palvelu parasta mitä olen koskaan missään hotellissa saanut. Voin suositella lämpimästi.

 
16.1.2019

Kirjoittanut Discover56549

Viihtyisä, hyvänpalvelun hotelli Downtownissa

DoubleTree by Hilton Dubai on viihtyisä, varsin siisti, hyvänpalvelun hotelli Dubain Downtownissa Business Baylla. Sijainti on sinänsä hyvä, sillä Dubai Mall ja Burj Khalifa ovat vajaan kolmen kilometrin päässä, ja pienestä lisämaksusta saa hotellihuonenäkymän suoraan Burj Khalifan suuntaan. Ongelmana sijainnissa on puolestaan se, että Business Bay ei ole mitään kävelyaluetta, vaan pidempää kävelymahdollisuutta varten on aina otettava ensin taksi tai hotellin ilmainen shuttle. Hotelli sijaitsee tarkemmin Business Squarella, joka on suorakulmion muotoinen liikekeskusalue, jonka sisällä voi toki hieman kävellä. Lisäksi Business Squaren keskellä on ihastuttava allas valoteoksineen. Aivan hotellin vieressä on lisäksi 7Eleven -kauppa, josta saa elintarvikkeita ja virvoitusjuomia sekä valmista kahvia ja lämmintä pikkupurtavaa huokeaan hintaan. 7Elevenin vaatteiden pesupalvelu on myös varsin edullinen. Hotellin henkilökunta on todella ystävällistä ja palvelualtista. Le Petit Belge -baarin parveketerassilta on myös upea näkymä Burj Khalifalle. Arvioni 3,5 tähteä viidestä.

 
25.11.2018

Kirjoittanut OnAir21474728822 Seinäjoki, Suomi

Erinomainen hotelli

Hotelli oli uusi, huoneet erittäin viihtyisät, siisteystaso erinomaista, sijainti keskeinen ja palvelu sujuvaa. Ilmainen kuljetus mm.rannalle ja ostarille pelasivat. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Allasalue oli mukava, jatkuva uintivalvonta ja aina saatiin tuolit käyttöön vaikka porukkaa olikin. Allasalueelta pääsi erittäin siisteihin pukuhuone-/wc-tiloihin joissa mm.tavallinen ja höyrysauna. Iltaisin oli mukava istuskella ja ruokailla allasalueella. Ei niin mitään moitittavaa, paras hotelli missä olen ollut ja voin lämpimästi suositella.