2-kerr. yksiö

Yksiö ensimmäisessä kerroksessa, jonka parvekkeelta on meri- tai uima-allasnäköala. Sisääntulokerroksessa on yhdistetty olohuone/minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiö varustus. Lisävuoteiden mahdollisuus vuodesohviin. Kylpyhuoneessa hiustenkuivain, suihku ja wc. Kapeita kierreportaita pitkin pääsee makuuparvelle, jossa on kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv paikallisilla kanavilla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4/1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksio pohjaterassilla josta näköala uima-altaalle tai parvekkeella josta merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Superior-yksiö

Superior-yksiö, josta on pääsy kattoterassille, merinäköala Kattoterassilla on tuolit ja pöytä sekä aurinkovarjo ja se on jaettu himmeällä lasiseinällä. Muut vieraat voivat kulkea terassisi ulkopuolella. Makuuhuone yhdistetty minikeittiöön. Parivuode. Minikeittiössa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksulla. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.