Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on yksinkertainen keittiövarustus, jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/ minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on yksinkertainen keittiövarustus, jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 70 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Neliö

Neliöitä, joissa on parveke tai terassi. Kolme makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/ minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on yksinkertainen keittiövarustus, jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 90 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-7 neliötä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on yksinkertainen keittiövarustus, jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle