Kaksio

Kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittiövarustus, jääkaappi ja keittolevyt. Vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Tv satelliittikanavilla. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö ja kaksi makuuhuonetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittiövarustus, jääkaappi ja keittolevyt. Vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Tv satelliittikanavilla. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 70 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Yksiö

Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittiövarustus, jääkaappi ja keittolevyt. Vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Tv satelliittikanavilla. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle