Huoneet

Deluxe-kaksio

Valoisia kaksioita, joissa oleskelutila ja erillinen makuuhuone. Lisävuodemahdollisuus olohuoneessa vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, uuni, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke ja kattoterassi. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Juniorsviitti

Valoisia juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Kaksikerroksinen kolmio

Valoisia kaksikerroksisia kolmioita, jotka sijaitsevat lähimpänä merta. Alakerrassa on olohuone ja keittiö, ja toisessa kerroksessa kaksi makuuhuonetta joissa erilliset vuoteet. Keittiössä keittolevyt, uuni, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Kaksi kylpyhuonetta suihkulla ja wc. Kaikissa huoneistoissa on kolme erilaista ulkotilaa. Makuuhuoneesta on pääsy jaetulle terassille, jossa on balilainen aurinkovuode. Makuuhuoneesta on pääsy parvekkeelle, josta pääsee portaita pitkin kattoterassille. Täällä on aurinkovuoteet. Osassa huoneistoja on merinäkymä parvekkeelta, kaikissa huoneistoissa on merinäkymä kattoterassilta. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksio (vain aikuisille)

Valoisia kaksioita vain aikusille vieraille. Olohuone ja erillinen makuuhuone. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta olohuoneessa. Keittiö, jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Amme/suihku ja wc. Parveke ja terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.