Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, joissa on tilava parveke tai terassi ja merinäköala. Ulkotilassa on neljä tuolia, aurinkotuolit ja -varjo sekä sohva. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi ja merinäköala. Osa huoneistoista on hieman kuluneita. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero. Tuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

  • Osassa huoneistoista puolihoito sisältyy hintaan.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kampanjahuone

Kampanjahuoneissa on yksinkertainen varustelu, suihku ja wc. Kampanjahuoneet voivat olla pieniä, rajoitetulla näköalalla ja ulkotilaa ei voida taata. Kampanjahuone ei välttämättä ole yksi esitellyistä huonetyypeistä. Rajoitettu määrä.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke tai terassi ja merinäköala. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Osa huoneistoista on hieman kuluneita. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle

Superior-kaksio

Superior kaksioita, joissa on tilava parveke tai terassi ja merinäköala. Ulkotilassa on neljä tuolia, aurinkotuolit ja -varjo sekä sohva. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-kolmio

Superior-kolmioita, joissa on parveke tai terassi ja merinäköala. Ulkotilassa on neljä tuolia, aurinkotuolit ja -varjo sekä sohva. Kaksit makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta toisessa makuuhuoneessa ja parivuode toisessa. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.