Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, joissa on tilava parveke tai terassi (n. 40 neliömetriä) ja merinäköala. Ulkotilassa on neljä tuolia, aurinkotuolit ja -varjo sekä sohva.

Näissä huoneistoissa on myös moderni, hyvinvarustettu keittiö, jossa on mikro, leivänpaahdin vedenkeitin ja keraaminen keittotaso. Olohuoneessa on taulu-tv 36 kanavalla (kaukosäädin panttia vastaan) ja kylpyhuone. Hiustenkuivain, rantapyyhkeet ja aamutakit. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tuuletin. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi ja merinäköala. Siivous 5 kertaa/viikko.

Hotellin oma luokitus huonetyypille on premium.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Valoisasti sisustettuja kaksioita, joissa makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Maksuton tallelokero ja wifi. Tv kolmella kanavalla (muut kanavat lisämaksusta).

Keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustelu. Mikro, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Tuuletin. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi (eri kokoisia ja muotoisia), merinäköala. Osassa kaksioita puolihoito sisältyy hintaan. Osa huoneistoista on hieman kuluneita. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kampanjahuone

Kampanjahuoneissa on yksinkertainen varustelu, suihku ja wc. Kampanjahuoneet voivat olla pieniä, rajoitetulla näköalalla ja ulkotilaa ei voida taata. Kampanjahuone ei välttämättä ole yksi esitellyistä huonetyypeistä. Rajoitettu määrä.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kolmio

Kodikkaita kolmioita. Vaalein värein sisustetuissa kolmioissa on kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Tallelokero lisämaksusta. Tv kolmella ilmaisella kanavalla (muut kanavat lisämaksusta, kaukosäädin panttia vastaan). Huoneistoissa on hieman kuluneisuutta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja keittovarustus. Mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Tuuletin. Kylpyamme/suihku ja wc. Wifi lisämaksusta. Parveke tai terassi (erikokoisia) ja merinäköala. Siivous 5 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle

Superior-kaksio

Superior-kaksioissa on tv kolmella ilmaisella kanavalla (muut kanavat lisämaksusta, kaukosäädin panttia vastaan). Näissä huoneistoissa on myös moderni, hyvinvarustettu keittiö, jossa on kahvinkeitin ja keraaminen keittotaso. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja tallelokero. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Tuuletin. Kylpyamme/suihku ja wc. Suuri parveke merinäköalalla. Siivous 5 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Superior-kolmio

Superior-kolmioita, mitkä sijaitsevat ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Kaksi makuuhuonetta, missä toisessa on kaksi erillistä sänkyä ja toisessa parivuode. Olohuone ja täysin varusteltu minikeittiö, missä kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja keittolevy. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Satelliitti-tv kolmella maksuttomalla kanavalla (muut kanavat lisämaksusta, kaukosäädin panttia vastaan). Tuuletin. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.