Morasol Suites

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Morasol Suites sijaitsee hyvällä paikalla Puerto Ricossa. Täällä majoitut raikkaissa, moderneissa huoneistoissa. Hotellin ulkotiloista on näkymä Puerto Ricon pienvenesatamaan. Myös ylimmän kerroksen kattoterassilta avautuvat upeat maisemat Atlantille – niistä voit nauttia vaikka suoraan jacuzzista.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle. Kaksio 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti ja maisemat
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1174 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Morasol Suites on hieno hotelli, joka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä sataman vieressä Puerto Ricossa. Allasalueella on lämmitetty uima-allas ja allasbaari. Hotelli haluaa pitää huolta ympäristöstä ja siksi uima-altaan vesi lämmitetään talvisin aurinkoenergialla. Altaan lämpötila voi laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Siellä on myös erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet pantilla. Aurinkoterassi yläkerrassa, sieltä on kaunis näköala satamaan. Täällä on myös aurinkotuoleja, -varjoja ja poreallas.

Allasbaarissa on tarjolla yksinkertaisia aterioita, välipaloja ja juomia. Viihdettä muutamana iltana viikossa. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi. Viihdettä muutaman kerran viikossa. Pesukone lisämaksusta. Silitystarvikkeet pyynnöstä vastaanotosta. Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella. Noin 500 metriä Puerto Ricon rannalle ja noin 1 km Puerto Ricon keskustaan.

Saapuessasi ja lähtiessäsi bussi pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellista. Tämä matka sinun tulee kävellä matkatavaroiden kanssa.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo on viihtyisä ja pidetty huoneistohotelli Puerto Ricossa. Hotellilla on täydellinen sijainti sataman ja ostoskeskuksen välissä. Pääset nauttimaan altaasta, ja voit myös pulahtaa mereen joka on lyhyen kävelymatkan päässä. Varaa superior- tai deluxehuoneisto, ja nauti merinäköalasta hotellin ylimmissä kerroksissa.

Marina Bay View

Marina Bay View on viihtyisä huoneistohotelli Puerto Ricossa, hotellilta upeat näkymät satamaan. Hotellissa on raikkaat huoneistot ja uusi uima-allasalue. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Marina Suites

Marina Suites sijaitsee erinomaisella paikalla valtameren ja venesataman vieressä Puerto Ricossa. Tämä on sellainen hotelli, johon monet asiakkaat päättävät palata vuodesta toiseen. Jos valitset superior-huoneiston, se sijaitsee hotellin korkeimmassa kerroksessa ja pääset nauttimaan kauniista näkymistä.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on täydellinen valinta kun haluat hemmotella itseäsi ihanalla lomalla. Näkymät Atlantille ovat upeat, ja useimmilta parvekkeilta onkin merinäkymä. Hotellilla on kaksi viihtyisää allasaluetta, kuntosali, baarit ja ravintolat sekä suuri spa, jossa saatavilla thalassoterapiaa. Tee mukava kävelyretki kauniille rannalle Amadoresissa tai Puerto Ricon rannalle.

Colina Mar

Huoneistohotelli Colina Marista on kauniit näkymät Puerto Ricon laaksoon ja merelle. Hotellin kaksi allasaluetta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen koko perheelle ja huoneistot ovat raikkaita. Jokaisessa huoneistossa on minikeittiö, joten voit laittaa ruokaa myös itse.

Riosol

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa aika ei käy pitkäksi. Hotellilta on hulppeat näkymät Puerto Ricon keskustan yli merelle. Altaat ja leikkipaikka pitävät pienet ja isot lomalaiset kiireisinä. Hyvän lomatunnelman takaa varsinkin deluxe-huoneistot, joiden parvekkeilta ja terasseilta on taatut merinäköalat.

Los Veleros

Suosittu keskitason hotelli Los Veleros sijaitsee aivan Puerto Ricon pienvenesataman tuntumassa rauhallisessa Agua la Perran laaksossa. Hotellista upeat näkymät Atlantille. Voit myös kulkea kiviportaita pitkin alas keskustan ravintoloihin.

Heliomar

Heliomar on huoneistohotelli, jonne monet asiakkaat palaavat yhä uudelleen. Hotelli on viihtyisä ja sen valkoisten, kaksikerroksisten rakennusten ympärillä kasvaa kaktuksia ja hibiscuksia. Täällä aamu alkaa rauhallisesti kahvikupposen äärellä omalla terassilla.

Babalu

Hotelli Babalusta aukeaa huikea näkymä Atlantille. Huoneistojen terassit ovat allasalueelle ja merelle päin. Hotellin korkea sijainti tarkoittaa myös lukuisia porrasaskelmia alas rannalle ja keskustaan, mutta vaivannäkö palkitaan.

Monteparaiso

Monteparaiso on mukava huoneistohotelli korkealla Puerto Ricon yläpuolella. Hotellilta on upeat näkymät merelle, ja se sijaitsee lähellä CC Europa Center -ostoskeskusta. Naapurihotelli Riosolin palvelut, kuten altaat, ravintolat ja kuntosali, ovat kaikki käytettävissäsi.

Palacete de Villa Magna

Palacete de Villa Magna on hieno hotelli hyvällä sijainnilla sataman ja Puerto Ricon ostoskeskuksen välissä. Pieni allasalue aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Altaalla ja huoneistoissa on maksuton wifi.

Lufesa

Lufesa on suosittu huoneistohotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Puerto Ricossa. Hotellissa on uima-allas, ja Playa de Puerto Ricon ranta on helpon kävelymatkan päässä. Huoneistoissa voit kokata itse, ostaa tuoretta leipää leipomosta kadun toiselta puolella ja nautiskella aamiaista ulkona.

Puerto Bello

Tervetuloa huoneistohotelli Puerto Belloon, joka sijaitsee Puerto Ricossa kävelymatkan päässä rannasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Hotellissa on allas ja täällä majoitut tilavissa kaksioissa.