Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Ylellistä spa-tunnelmaa
  • Useita ravintoloita

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on täydellinen valinta kun haluat hemmotella itseäsi ihanalla lomalla. Näkymät Atlantille ovat upeat, ja useimmilta parvekkeilta onkin merinäkymä. Hotellilla on kaksi viihtyisää allasaluetta, kuntosali, baarit ja ravintolat sekä suuri spa, jossa saatavilla thalassoterapiaa. Rantapromenadi on vain hissimatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Suuret allasalueet
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7525 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on vaikuttava spa -hotelli, josta on upeat näkymät Atlantille. Kaksi allasaluetta, joiden altaat on lämmitetty 20 asteeseen, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja –varjoja. Allas-/snackbaari. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Leikkipaikka ja hotellin järjestämä lastenkerho. Kuntosali ja tennis lisämaksusta. Pöytätennistä, lentopalloa ja vesipooloa.

Suuri spa -osasto, jossa hoitoja upein merinäkymin! Ui kuntoaltaassa ja nauti Atlantin kimaltavista aalloista tai hemmottele itseäsi erilaisin hoidoin. Spa -osasto toivottaa tervetulleeksi yli 15 -vuotiaat henkilöt. Varatessasi sviitin sisältyy Suite Thalasso Experience hintaan, joka sisältää maksuttoman pääsyn kuntosalille ja spa -osastolle päivittäin.

Hotellilla on useita baareja ja buffetravintoloita (illallisella miesten käytettävä pitkiä housuja). Allasbaarissa tarjoillaan lounasbuffet. Myymälöitä ja kampaaja. Maksuton wifi. Ohjelmaa. Hissi alas rantapromenadille. Paikallisliikennettä. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Sisäpysäköinti.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Joulun (25.12) ja uudenvuoden illallinen sisältyy. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Aikavälillä 24.12.2021-2.1.2022 puolihoito sisältyy hintaan.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaisbuffet, klo 7.30-10.30
  • Lounasbuffet, klo 13.00-15.30
  • Illallisbuffet, klo 18.30-21.30
  • Välipaloja, kuten makkaraa, sipsejä ja voileipiä, klo 10.00-18.30
  • Jäätelöä lapsille, klo 10.00-18.30
  • Kahvia ja kakkua, klo. 15.30-17.00
  • Virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia klo 10.00-23.30

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumisen vuoksi tulee käyttää hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä saapumispäivänä klo 12.00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12.00 saakka

Hyvä tietää

Gloria Palace Amadoreksen läheistä hotellia remontoidaan. Työmaan äänet saattaa häiritä. Remontoinnin päättymispäivä ei ole tiedossa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo on viihtyisä ja pidetty huoneistohotelli Puerto Ricossa. Hotellilla on täydellinen sijainti sataman ja kauppakeskuksen välissä. Pääset nauttimaan lämmitetystä altaasta, ja voit myös pulahtaa mereen joka on lyhyen kävelymatkan päässä. Varaa superior- tai deluxehuoneisto, ja nauti merinäköalasta hotellin ylimmissä kerroksissa.

Marina Bay View

Viihtyisä huoneistohotelli Puerto Ricossa, hotellilta upeat näkymät satamaan. Marina Bay View on remontoitu, joten hotellilla on raikkaat huoneistot ja uusi uima-allasalue. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Marina Suites

Suosittu Marina Suites sijaitsee aivan rannalla lähellä Puerto Ricon pienvenesatamaa. Nauti rennoista lomapäivistä hotellin aurinkoterassilla uiden ja auringossa paistatellen. Superior-huoneistoista on erityisen hienot näkymät merelle.

Colina Mar

Huoneistohotelli Colina Marista on kauniit näkymät ympäröiviin laaksoihin ja merelle. Hotellin kaksi allasaluetta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen koko perheelle. Hiljattain uusituissa huoneistoissa on kaikissa minikeittiö. Ja jos et halua kokata itse, on hotellissa tarjolla useita erilaisia ateriapaketteja lisämaksusta.

Riosol

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa aika ei käy pitkäksi. Hotellilta on hulppeat näkymät Puerto Ricon keskustan yli merelle. Altaat ja leikkipaikka pitävät pienet ja isot lomalaiset kiireisinä. Hyvän lomatunnelman takaa varsinkin deluxe-huoneistot, joiden parvekkeilta ja terasseilta on taatut merinäköalat.

Morasol Suites

Morasol Suites sijaitsee hyvällä paikalla Puerto Ricossa. Täällä majoitut raikkaissa, moderneissa huoneistoissa. Hotellin ulkotiloista on näkymä Puerto Ricon pienvenesatamaan. Myös ylimmän kerroksen kattoterassilta avautuvat upeat maisemat Atlantille – niistä voit nauttia vaikka suoraan jacuzzista.

Los Veleros

Suosittu keskitason hotelli Los Veleros sijaitsee aivan Puerto Ricon pienvenesataman tuntumassa rauhallisessa Agua la Perran laaksossa. Hotellista upeat näkymät Atlantille. Voit myös kulkea kiviportaita pitkin alas keskustan ravintoloihin.

Heliomar

Heliomar on huoneistohotelli, jonne monet asiakkaat palaavat yhä uudelleen. Hotellialie on viihtyisä, valkoisten, kaksikerroksisten rakennusten ympärillä kasvaa kaktuksia ja hibiscuksia. Täällä aamu alkaa rauhallisesti kahvikupposen äärellä omalla terassilla.

Babalu

Hotelli Babalusta aukeaa huikea näkymä Atlantille. Huoneistojen terassit ovat allasalueelle päin, jonka taustalla siintää meri. Hotellin korkea sijainti tarkoittaa myös lukuisia porrasaskelmia alas keskustaan, mutta vaivannäkö palkitaan.

Monteparaiso

Mukava huoneistohotelli korkealla Puerto Ricon keskustan yläpuolella. Hotellilta on upeat näkymät merelle. Hotellilta on lyhyt matka ostoskeskukseen.