Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Ylellistä spa-tunnelmaa
  • Useita ravintoloita

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on täydellinen valinta kun haluat hemmotella itseäsi ihanalla lomalla. Näkymät Atlantille ovat upeat, ja useimmilta parvekkeilta onkin merinäkymä. Hotellilla on kaksi viihtyisää allasaluetta, kuntosali, baarit ja ravintolat sekä suuri spa, jossa saatavilla thalassoterapiaa. Rantapromenadi on vain hissimatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone oli tilava, sohvaryhmä, merinäköala. Erillinen wc hyvä. Isot vaatekomerot peiliovilla.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7423 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on vaikuttava spa -hotelli, josta on upeat näkymät Atlantille. Kaksi allasaluetta, joiden altaat on lämmitetty 20 asteeseen, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja –varjoja. Allas-/snackbaari. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Leikkipaikka ja hotellin järjestämä lastenkerho. Kuntosali ja tennis lisämaksusta. Pöytätennistä, lentopalloa ja vesipooloa.

Suuri spa -osasto, jossa hoitoja upein merinäkymin! Ui kuntoaltaassa ja nauti Atlantin kimaltavista aalloista tai hemmottele itseäsi erilaisin hoidoin. Spa -osasto toivottaa tervetulleeksi yli 15 -vuotiaat henkilöt. Varatessasi sviitin sisältyy Suite Thalasso Experience hintaan, joka sisältää maksuttoman pääsyn kuntosalille ja spa -osastolle päivittäin.

Hotellilla on useita baareja ja buffetravintoloita (illallisella miesten käytettävä pitkiä housuja). Allasbaarissa tarjoillaan lounasbuffet. Myymälöitä ja kampaaja. Maksuton wifi. Ohjelmaa. Hissi alas rantapromenadille. Paikallisliikennettä. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Sisäpysäköinti.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Joulun (25.12) ja uudenvuoden illallinen sisältyy. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Aikavälillä 24.12.2021-2.1.2022 puolihoito sisältyy hintaan.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaisbuffet, klo 7.30-10.30
  • Lounasbuffet, klo 13.00-15.30
  • Illallisbuffet, klo 18.30-21.30
  • Välipaloja, kuten makkaraa, sipsejä ja voileipiä, klo 10.00-18.30
  • Jäätelöä lapsille, klo 10.00-18.30
  • Kahvia ja kakkua, klo. 15.30-17.00
  • Virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia klo 10.00-23.30

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumisen vuoksi tulee käyttää hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä saapumispäivänä klo 12.00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12.00 saakka

Hyvä tietää

Gloria Palace Amadoreksen läheistä hotellia remontoidaan. Työmaan äänet saattaa häiritä. Remontoinnin päättymispäivä ei ole tiedossa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.