Kokemuksia Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 129 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-26


9 10:stä

+
Tilavat, huoneet ja parvekkeet, oikein hyvät sängyt ja tyynyt.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-12


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-10


8 10:stä

+
Suuret allasalueet
-
Lämpimään ruokaan voisi panostaa enemmän

Vahvistettu asiakas: 2022-01-08


8 10:stä

+
-
Hissat olivat osittain remontissa ja olisi hyvä ett kaikki hissit toimisivat kun on kuitenkin erittäin monta kerrosta. Joten siihen panostusta!

Vahvistettu asiakas: 2022-01-08


9 10:stä

+
Taso ja siisteys
-
Uloskirjaus jo klo. 11. Käytännössä ei mahdollista ostaa myöhempää check out vaikka kylläkin löytyi hinnasto. Nouto kentälle oli klo. 19.40. Joten pitkä päivä ilman huonetta.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-18


8 10:stä

+
Huone oli tilava, sohvaryhmä, merinäköala. Erillinen wc hyvä. Isot vaatekomerot peiliovilla.
-
Käsisuihku olisi kätevämpi kuin pelkkä seinällä oleva. Muovit lakanoiden alla epämukavat, pyysimme ottamaan ne pois. Liukovet vaatekomeroissa ja parvekkeella raskaita siirtää.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-19


10 10:stä

+
Näkymä merelle parvekkeelta,hyvä sänky ja tyyny. Ystävällinen siivooja,joka piti hyvän huolen siisteydestä. Mielettömän ihanat ja runsaat aamupalat ja illalliset ravintolassa,sekä siellä oleva ulkoterassi merimaisemalla.Hyvä ja vaihtuva iltaohjelma yökerhossa. Ulkoaltailla työskentelevä baarimikko jäi mieleen iloisuudellaan ja kohteliaisuudellaan. Meidän ei enään tarvitse miettiä muuta hotellia,kun lomailemme Gran Kanarialla.
-
Respan,vallankin nuorten työntekijöiden ääretön hitaus. Asiointi jäi kesken,kun siirryttiin välillä toiseen asiakkaaseen. Hotellin hissit olivat tosi hitaita välillä pelotti mennä niihin. Maisemahissi menikin meidän ollessa rikki ja jäi kerrosten väliin. Ovikortti meni epäkuntoon emmekä päässeet huoneeseen kolmeen tuntiin,kun vikaa korjattiin.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

7936 arvostelua
Erinomainen
 
5610
Erittäin hyvä
 
1662
Hyvä
 
430
Ei kovin hyvä
 
149
Huono
 
85

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2020

Kirjoittanut JoonasS99 Helsinki, Suomi

Huippuhotelli huippuhienolla paikalla!

Vietimme kaksi talvilomaviikkoa tässä hotellissa. Otimme puolihoidon. Aamupala ja illallinen olivat todella monipuoliset ja ruoka oli todella hyvää. Huone oli iso ja todella siisti. Siivous oli joka päivä. Huoneessa oli upean iso parveke ja maisema merelle oli upea. Hotellin kaksi uima-allasta ovat täydellisen lämpöisiä ja aina on tilaa uida. Maisemat uima-altailta merelle ovat huikeat. Hotelli on rauhallinen ja sijaitsee rauhallisella paikalla. Hotellin Minidisco oli todella hienosti vedettyä toimintaa ja lapsemme tykkäsi illan minidiscosta.

 
31.1.2020

Kirjoittanut TimoU46

Loistava hotelli

Vaimon kanssa 3 kertaa samassa hotellissa. Ruoka on hyvää ja valinnan varaa on reilusti. All inclusive juomalista kattava. Henkilökunta ystävällistä ja todella avuliasta. Siistit huoneet. Tullaan varmasti uudestaan.

 
11.1.2020

Kirjoittanut MarianneK1741 Bergo, Suomi

Perinteinen vuodenvaihteen loma

Gloria Palace Amadores on suosikkihotellimme Puerto Ricossa ja vuodenvaihteen kaksiviikkoinen oli siellä jo kuudes kerta. Parasta hotellissa on sen loistava sijainti ja esteetön merinäköala. Huoneet ovat erittäin tilavia ja olemme saaneet joka kerta toivomamme huoneen. Ravintolan buffetpöydästä löytää jokainen varmasti herkullista syötävää ja palvelu on siellä myös ensiluokkaista. Erikseen täytyy mainita tarjoilija lempinimeltään Tito, joka oli kerrassaan loistava.Ehdoton suosikkimme! Aulabaarissa ystävällisesti aina hymyilevä ja palvelualtis Aridane jäi myös erityisesti mieleen. Hotellissa on kaksi allasaluetta, joista toinen on enemmän lasten suosiossa ja toinen sopii rauhalliseen auringonottoon. Hotellin järjestämä lentokenttäkuljetus toimi myös moitteettomasti. Hotelli on viihtyisä, mutta kaipaisi hieman päivitystä. Hissit olivat myös toisinaan epäkunnossa - maisemahissi jatkuvasti. Seuraava matka kantapaikkaamme on kuitenkin jo suunnitteilla. Suosittelemme muillekin!

 
30.12.2018

Kirjoittanut guestnro78

Parempaa keskitasoa

Hyvällä sijainnilla, hienot näkymät suoraan merelle. Monipuolinen ruokabuffet ja isot huoneet. Hieman tarvisi päivittää, hieno hotelli ollut varmasti 20-30 vuotta sitten. Voi suositella mikäli edukkaasti saa majoituksen.

 
27.11.2018

Kirjoittanut Kalle K Helsinki, Suomi

Excellent hotel - Loistsva hotelli!

Paras hotelli ikinä, upea sviitti mahtavine valtamerimaisemineen. Monipuolinen herkullinen aamiainen, lounas ja illallinen. Erittäin hyvä asiakaspalvelu. Kokonaisuudessaan hinta-laatuduhde oli paras mahdollinen.