Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 409 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvä henkilökunta, iso terassi huoneen yhteydessä.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-26


7 10:stä

+
Allasalue
-
Isompi jääkaappi ja telkkari

Vahvistettu asiakas: 2020-03-26


9 10:stä

+
Tilavat huoneet, siisteys, kiva parveke. Aamupala oli hyvä. Rauhallinen hotelli. Kaikki toimi hyvin. Erinomainen iltashow tarjonta.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-12


7 10:stä

+
-
Parannus ehdotuksia apollomatkoille Riosol-hotelliin liittyen ! Varasimme deluxehuoneiston allinclusivella. Esitteessä luki, että tämä yhdistelmä sisältää pääsyn uudelle allasalueelle hotellilla. Sinne olisi hotellin asukkailla 10 e pääsymaksu / päivä. Saimme vääntää ja neuvotella siitä joka päivä hotellin respassa. Joku päivä se kuului ja joku päivä ei. Apollomatkat lupautui kyllä maksamaan meille sen pääsyn allasalueelle jos ei saada huoneen hintaan. Mutta tästä ylimääräistä harmia ja vaivaa joka päivä. Lisäksi meille kerrottiin, että se ei kuulu siksi meille koska meillä ei ole deluxehuoneistoa. Respassa näytti kuvia huoneistosta mikä oli deluxehuoneisto. Meidän huoneisto oli kulunut ja osa kalusteista rikkinäisiä ja kauhtuneita. Deluxe oli remontoitu ja sisustus uusi ja hieno. Eli maksoimme deluxehinnan mutta saimme premium huoneiston. Olimme varanneet siis deluxehuoeiston. Netistä katsoessa huoneiston hintaero on 140 e premiun / 2hlö / vrk ja deluxehuoneisto 240e/ 2hlö / vrk. Mistähän me maksoimme?

Vahvistettu asiakas: 2020-03-12


5 10:stä

+
Iso parveke
-
Olis remontin tarpeessa. Pesuhuoneessa suihkunurkkauksessa lattiakaivot päin prikkalaa joutui lika vedessä seisomaan suihkussa ollessa. Piti pyytää lattialasta että sai likavedet pois että pääsi suihkuun. Suihkun jälkeen joka kerran piti lainata pois vesi. Kraanavesi oli keltasta oli kuin lantavesi haiskahtavaa. Olen käynyt aika monessa hotellissa ja monessa maassa mut koskaan ei ole saasteiden näköistä vettä. Olisi aika parantaaasia.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-05


8 10:stä

+
Kirjasto
-
Pieni puutarha/viheralue olisi kiva.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-05


8 10:stä

+
The view was beautiful. Also breakfast was good.
-
Description in the web could be more accurate.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-29


7 10:stä

+
Palvelu oli nopeaa ja joustavaa ongelmatilanteissakin.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-29


8 10:stä

+
-
Pientä pintaremonttia.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-27


8 10:stä

+
Mahtavat näkymät alas Puerto Ricoon. Aamuauringon puolella.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Riosol -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

2200 arvostelua
Erinomainen
 
770
Erittäin hyvä
 
783
Hyvä
 
365
Ei kovin hyvä
 
159
Huono
 
123

Viimeisimmät 5 arviota

14.2.2020

Kirjoittanut ReissuSeija Turku, Suomi

Upea merinäköala

Hotelli sijaitsee ylhäällä rinteessä, upealla paikalla. Myös huoneemme parvekkeelta oli huikea näkymä. Auringonkeltainen rinnehissi täydensi näköalakokemusta. Allas-alue oli upea ja viihtyisä, vesijumppa latinomusiikin tahtiin plussaa. Hotellikaksio sinänsä oli perustasoa, mutta emme juuri käyttäneet keittiötä, koska olimme varanneet puolihoidon. Hotellin aamiainen ja illallinen oli erinomainen, eri päivinä eri ruokavaihtoehtoja. Ainoana miinuksena ravintolalle voisi sanoa, että koska ravintola oli suuri ja siellä oli aina paljon ihmisiä, liike, melu ja kiireen tuntu hieman häiritsi. Ihmettelimme, että ovatko samat tarjoilijat aina töissä. Korkeuserot tulivat yllätyksenä, hotellilta rantaan päästäkseen, oli laskeuduttava 700 porrasta. Itse olimme tyytyväisiä siitä, että saimme liikuntaa, mutta huonokuntoisille paikka ei sovellu, ellei vallan käytä taksia. Amadoresin rantaan mennessä oli taas laskeuduttava valtaisa alamäki. Ylöskin sen kiipesimme, mutta jyrkkä, ehkä noin 2 km: nousu vaatii kyllä voimia ja terveyttä (sanoo 65 vuotias). Kaikenkaikkiaan erinomainen hotellivaihtoehto meille.

 
8.1.2020

Kirjoittanut Mirke74 Kotka, Suomi

Perheloma

Hyvät palvelut hotellilla. Hissi kerrosten välillä todella hyvä. Taksin tilaaminen hotellilta ala-arvoista. Taksia voi joutua odottamaan jopa 1,5h. Hotellihuonetta ei saa pitää yli klo 12,vaikka maksaisi ja huoneita tyhjänä. Siivoojat kolkuttelee liian aikaisin siivoamaan. Uima-altaan vesi ei ole lämmitetty,vaikka sivustolla mainostetaan. Vip-alue mukavan rauhallinen,koska lapsiperheet ei maksa sinne. Hotellin minimarket voisi aueta aikaisemmin,kuin klo 08:30.

 
28.2.2017

Kirjoittanut johannae735 Jyväskylä, Suomi

Suosittelen!

Varasimme itse huoneen. Suosittelen superior-huonetta, jolloin sijainti on korkealla ja lähellä respaa. Lisäksi huoneen hintaan kuuluu ilmastointi, tallelokero ja netti + kahvinkeitin. Normihuoneessa näistä saa maksaa erikseen ja huoneen sijainti on huonompi. Parhaat päivänsä hotelli on jo nähnyt, mutta ainakin superior-huoneiden sisustus oli uusittu joitakin vuosia sitten. Kaikki toimi moitteettomasti ja aikaa tuli vietettyä todella isolla terassillakin, jossa hyvät arskatuolit ja pöytäsetti tuoleineen. Näköalat olivat mainiot! Hotelli ei sovi huonojalkaisille, jos ei aja koko ajan taksilla, sillä hotelli on todella korkealla. Hotellissa on pieni kauppa, joka on ihan jees. Allasalue on hieno, mutta tällä reissulla en uinut ollenkaan. Hotellin ruoka on perussettiä (kerran syötiin lounas ja kerran illallinen), mutta esim. aamiainen on todella runsas ja hyvä. En kuitenkaan varaisi sitä etukäteen, jos ei joka päivä käykään. Ilmeisesti hotellin taso vaihtelee huoneiden mukaan. Katsoin etukäteen torakkakuvia ja kuvia rikkinäisistä huoneista. Meillä kuitenkaan ei huoneessa ollut moittimista. Kannattaakin jo varausvaiheessa maksaa vähän enemmän, ettei pettymystä tule. Ja ei niitä torakoitakaan herkästi tule, jos ei jätä niille herkkuja esille. Hyvä fiilis jäi. Voisin tulla uudelleenkin. Ja nimenomaan itse räätälöity on hyvä ratkaisu, sillä sillä tavoin säästää satasia verrattuna pakettimatkaan. Myös huoneeseen pystyy paremmin vaikuttamaan.

 
27.12.2015

Kirjoittanut simoj458 Tuusula, Suomi

Hyvä hinta/laatu

Kiitämme (positive) + näköala + rauhallisuus + hotellin aktiviteetit + hinta/laatu kohdillaan Moitimme (negative): - keittiön varustelu huono (ei kahvinkeitintä, astiat kuluneet) - wifi ei toimi - torakat - sängyt huonot - pyyhkeitä ja astioita oli vain neljälle henkilölle, vaikka huoneisto oli viidelle varattu

 
12.12.2015

Kirjoittanut Co2driver Mikkeli

Hyvä hinta- / laatusuhde

Hotellin respa, ravintola ja uima-altaat ovat rinteen laella, huoneet rinteessä. Alimmaisiin huoneisiin n. 150+ porrasta tallattavana (laiskempikin kuntoilee huomaamattaan), hissillä pääsee joka tasolle mutta se on hidas. Erinomainen uima-allas (n. 15 x 25 m, toinen pääty 135 cm syvä, toinen 260 cm), lisäksi toinen allas hierovilla suihkuilla jne. + pikkulastenallas, Huone siivottiin ja lakanat & pyyhkeet vaihdettiin 5 x viikossa, henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu OK. Maksullinen wi-fi toimii huonosti (meillä oli huone 134 porrasta alempana). Hotellissa toimii myös ammattikuvaaja joka ottaa kohtuuhinnalla todella hyvät perhekuvat -suosittelen. Hotellissa ihan ok punttisali, tenniskenttä, pöytätennis. Allasjumppaa, darts-tikkaa, imppu- ja jousiammuntaa jne. tarjolla. Puerto Ricon alakylään 711 porrasta, taksi alle 5€ suuntaansa.