Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
5,7 10:stä Perustuu 442 arvioon
Kokonaisuus
 
5,7 / 10
Puhtaus
 
6,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
5,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
5,4 / 10
Palvelu
 
6,3 / 10

Viimeisimmät arviot


3 10:stä

+
Näköala
-
Siisteys, peruskorjata pitäisi ja uudistaa kaikki huonekalut. Pieniä eläviä hotellissa

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


3 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


8 10:stä

+
-
Huoneistot hieman remontin tarpeessa. Jotkut pikku viat korjattiin siellä ollessa.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-03


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-26


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-26


6 10:stä

+
Näkymät, huoneiston sijainti
-
Suihkun viemäri tukossa, vessanpytty usein tukossa, peitoissa ilmeisesti pissaläikkiä, saatiin vain yksi avain

Vahvistettu asiakas: 2023-12-12


6 10:stä

+
Näköala
-
Ilmaistointi puuttui. Vaikka pitiolla

Vahvistettu asiakas: 2023-04-08


7 10:stä

+
Siisteys
-
Astiasto erittäin niukka. Ei kahvinkeitintä.

Vahvistettu asiakas: 2023-04-08


6 10:stä

+
Ilmalämpöpumppu jäähdytykseen. Isot huoneistot, ja makuuhuone auringon porotukselta suojassa. Oma terassi jolta näkee koko laakson ja merelle. Riippuu toki huoneesta.
-
Nettisivujen teksti huoneen tyypistä ei vastaa Riosolin sivuilla/kohteessa olevia huoneen luokitustekstejä. Yhdenmukaistakaa ne, muuten tulee karvaita pettymyksiä. Ostimme Deluxe-kaksion, mutta kohteessa nimenä oli joku muu. Aiheutti turhaa kahinaa. Moni kohta oli vähän rempallaan, vinksallaan jne. Pönttö vuosi vettä (suhinaa), suihkun kahva rikki jne pientä. Hotellihuoneet ja kulkuväylät, infra jne ovat todellisuudessa kahden tähden tasoa. Kolme tähteä voi antaaa koska palvelut ovat hyvät. Neljä tähteä onlisi liioittelua. Me tunsimme hotellin ja tiesimme mihin olemme menossa.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-11


8 10:stä

+
Deluxe-kaksion terassi oli iso ja näkymät huikeat. Huonekin oli ihan siisti ja hyvä, eikä siinä oikeastaan ollut juurikaan valittamista. Lisävuoteena toiminut nahkasohva tosin oli todella kova nukkua. Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä ja tilat viihtyisiä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Riosol -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

2620 arvostelua
Erinomainen
 
861
Erittäin hyvä
 
858
Hyvä
 
436
Ei kovin hyvä
 
228
Huono
 
237

Viimeisimmät 5 arviota

12.12.2021

Kirjoittanut KarvinenM Tampere, Suomi

Onnistunut loma

Kaikenkaikkiaan ihan mukava hotelli. Ulospäin hiljattain siistiksi laitettu Vastaanotto, ravintolat ja allasalueet hotelliluokitusta vastaavat. Huoneena meillä oli standard tasoinen kolmio, joka oli kyllä parhaat päivänsä nähnyt ja melko kulunut. Huoneistossa oli kaksi parveketta, toisella pieni pöytäryhmä ja toisella pari aurinkotuolia. Huoneiston sijainti oli kuitenkin sellainen ettei aurinko montaa tuntia parvekkeelle paistanut. Siivous toimi hyvin ja likaiset astiatkin oli pesty. Rappusia hotellissa on todella paljon, ei siis voi suositella liikuntarajoitteiselle. Puerto Ricon rannalle oman hotellihuoneen ovelta laskettiin 830 rappusta. Lapsiperheen näkökulmasta hyvä asia oli hotellin itsepalvelupesula, muutaman euron hintaan sai pyykit pestyä ja kuivattua. Meillä oli puolihoito, joka oli hyvä ratkaisu. Aamupala oli runsas ja monipuolinen, samoin päivällinen. Päivällisellä juomat eivät sisältyneet puolihoitoon, mutta olivat varsin kohtuuhintaisia. Kiitämme (positive) +ystävällinen ja avulias henkilökunta +hyvä ruoka +upeat maisemat +uima-altaat +itsepalvelupesula +siivous +rauhallinen ja yöllä hiljainen hotelli Moitimme (negative) -paljon portaita ja luiskia -standard-huoneiston kuluneisuus -huoneistossa ei ollut ovea toisessa makuuhuoneessa ja toisessa makuuhuoneessa sängyt sijoitettu siten ettei ovi mahtunut sulkeutumaan. -astioita huoneistossa vain neljälle

 
14.2.2020

Kirjoittanut ReissuSeija Turku, Suomi

Upea merinäköala

Hotelli sijaitsee ylhäällä rinteessä, upealla paikalla. Myös huoneemme parvekkeelta oli huikea näkymä. Auringonkeltainen rinnehissi täydensi näköalakokemusta. Allas-alue oli upea ja viihtyisä, vesijumppa latinomusiikin tahtiin plussaa. Hotellikaksio sinänsä oli perustasoa, mutta emme juuri käyttäneet keittiötä, koska olimme varanneet puolihoidon. Hotellin aamiainen ja illallinen oli erinomainen, eri päivinä eri ruokavaihtoehtoja. Ainoana miinuksena ravintolalle voisi sanoa, että koska ravintola oli suuri ja siellä oli aina paljon ihmisiä, liike, melu ja kiireen tuntu hieman häiritsi. Ihmettelimme, että ovatko samat tarjoilijat aina töissä. Korkeuserot tulivat yllätyksenä, hotellilta rantaan päästäkseen, oli laskeuduttava 700 porrasta. Itse olimme tyytyväisiä siitä, että saimme liikuntaa, mutta huonokuntoisille paikka ei sovellu, ellei vallan käytä taksia. Amadoresin rantaan mennessä oli taas laskeuduttava valtaisa alamäki. Ylöskin sen kiipesimme, mutta jyrkkä, ehkä noin 2 km: nousu vaatii kyllä voimia ja terveyttä (sanoo 65 vuotias). Kaikenkaikkiaan erinomainen hotellivaihtoehto meille.

 
8.1.2020

Kirjoittanut Mirke74 Kotka, Suomi

Perheloma

Hyvät palvelut hotellilla. Hissi kerrosten välillä todella hyvä. Taksin tilaaminen hotellilta ala-arvoista. Taksia voi joutua odottamaan jopa 1,5h. Hotellihuonetta ei saa pitää yli klo 12,vaikka maksaisi ja huoneita tyhjänä. Siivoojat kolkuttelee liian aikaisin siivoamaan. Uima-altaan vesi ei ole lämmitetty,vaikka sivustolla mainostetaan. Vip-alue mukavan rauhallinen,koska lapsiperheet ei maksa sinne. Hotellin minimarket voisi aueta aikaisemmin,kuin klo 08:30.

 
28.2.2017

Kirjoittanut Travell3ri Jyväskylä, Suomi

Suosittelen!

Varasimme itse huoneen. Suosittelen superior-huonetta, jolloin sijainti on korkealla ja lähellä respaa. Lisäksi huoneen hintaan kuuluu ilmastointi, tallelokero ja netti + kahvinkeitin. Normihuoneessa näistä saa maksaa erikseen ja huoneen sijainti on huonompi. Parhaat päivänsä hotelli on jo nähnyt, mutta ainakin superior-huoneiden sisustus oli uusittu joitakin vuosia sitten. Kaikki toimi moitteettomasti ja aikaa tuli vietettyä todella isolla terassillakin, jossa hyvät arskatuolit ja pöytäsetti tuoleineen. Näköalat olivat mainiot! Hotelli ei sovi huonojalkaisille, jos ei aja koko ajan taksilla, sillä hotelli on todella korkealla. Hotellissa on pieni kauppa, joka on ihan jees. Allasalue on hieno, mutta tällä reissulla en uinut ollenkaan. Hotellin ruoka on perussettiä (kerran syötiin lounas ja kerran illallinen), mutta esim. aamiainen on todella runsas ja hyvä. En kuitenkaan varaisi sitä etukäteen, jos ei joka päivä käykään. Ilmeisesti hotellin taso vaihtelee huoneiden mukaan. Katsoin etukäteen torakkakuvia ja kuvia rikkinäisistä huoneista. Meillä kuitenkaan ei huoneessa ollut moittimista. Kannattaakin jo varausvaiheessa maksaa vähän enemmän, ettei pettymystä tule. Ja ei niitä torakoitakaan herkästi tule, jos ei jätä niille herkkuja esille. Hyvä fiilis jäi. Voisin tulla uudelleenkin. Ja nimenomaan itse räätälöity on hyvä ratkaisu, sillä sillä tavoin säästää satasia verrattuna pakettimatkaan. Myös huoneeseen pystyy paremmin vaikuttamaan.

 
27.12.2015

Kirjoittanut simoj458 Tuusula, Suomi

Hyvä hinta/laatu

Kiitämme (positive) + näköala + rauhallisuus + hotellin aktiviteetit + hinta/laatu kohdillaan Moitimme (negative): - keittiön varustelu huono (ei kahvinkeitintä, astiat kuluneet) - wifi ei toimi - torakat - sängyt huonot - pyyhkeitä ja astioita oli vain neljälle henkilölle, vaikka huoneisto oli viidelle varattu