Babalu

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Babalu on suosittu keskitason hotelli, joka sijaitsee hyvällä, korkealla paikalla Puerto Ricossa. Hotellin terasseilta aukeaa huikea näkymä allasalueelle ja merelle. Allasalueella on sekä biljardipöytä että allasbaari, jossa on tarjolla pientä purtavaa. Hotellin korkea sijainti tarkoittaa myös lukuisia porrasaskelmia alas keskustaan, mutta vaivannäkö palkitaan.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle. Plus-kaksio 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue oli parasta. Vaikka emme ehtineet nauttia siitä kuin yhtenä päivänä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 699 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,8 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Babalu on keskitason hotelli, joka sijaitsee hyvällä, korkealla paikalla Puerto Ricossa. Allasalueella lämmitetty allas. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Täällä on myös erillinen lastenallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas-/snackbaari, jossa tarjolla pientä purtavaa. Biljardia altaalla.

Leikkipaikka. Pieni elintarvikekauppa vastaanotossa. Wifi lisämaksusta. Monta porrasta rannalle ja keskustaan. Noin 200 metriä pieneen ostoskeskukseen ja noin 2,4 kilometriä keskustan kauppoihin. Allasbaarista kantautuva musiikki saattaa häiritä joissakin huoneistoissa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Babalun läheistä hotellia remontoidaan. Työmaan äänet saattaa häiritä. Remontoinnin päättymispäivä ei ole tiedossa.

Kausikohtaista huomioitavaa

Talvella 21/22 allasbaari ja elintarvikekauppa ovat suljettuina. Vastaanotossa rajoitetut aukioloajat.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.