Riosol

  • Upeat näkymät
  • Uima-altaat koko perheelle
  • Deluxe-huoneistoissa suuri ulkotila

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa aika ei käy pitkäksi. Hotellilta on hulppeat näkymät Puerto Ricon keskustan yli merelle. Altaat ja leikkipaikka pitävät pienet ja isot lomalaiset kiireisinä. Hyvän lomatunnelman takaa varsinkin deluxe-huoneistot, joiden parvekkeilta ja terasseilta on taatut merinäköalat.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle. Superior-kaksioita 1-3 hengelle/1–4 hengelle. Deluxe-kaksioita 1–3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle. Superior-kolmioita 2-5 hengelle. Kampanjahuoneita 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä henkilökunta, iso terassi huoneen yhteydessä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2206 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2,5 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Riosolista on upeat näkymät Puerto Ricoon ja merelle. Kaksi uima-allasta, joista toiseen on sisäänpääsymaksu. Erillinen lastenallas (50cm syvä). Altaiden vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Uima-altaat sijaitsevat hotellin katolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari.

Ravintola (illalliselle vaaditaan huoliteltu pukeutuminen). Maksuton wifi vastaanotossa ja allasbaarissa. Pääsy pyykkitupaan. Biljardi ja pöytätennis. Leikkipaikka. Pienen kuntosalin käyttö panttia vastaan. Päivä- ja iltaohjelmaa useita kertoja viikossa. Pieni ostoskeskus noin 200 metrin päässä ja 2,5 kilometriä Puerto Ricon keskustaan. Paikallisliikennettä.

Hotellialueella on korkeuseroja ja useita portaita. Portaat rannalle.

Ateriat

Osassa kaksioita on puolihoito sekä joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen. Huoneistoihin, joihin ei sisälly aterioita on saatavilla aamiainen, puolihoito tai All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.45-10.00.
  • Lounas (menu), klo 12.00-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.00-21.00.
  • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 16.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, kl. 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Riosolin läheistä hotellia remontoidaan. Työmaan äänet saattaa häiritä. Remontoinnin päättymispäivä ei ole tiedossa.

Maksullinen allasalue Island of Stars on toistaiseksi suljettu remontin vuoksi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.