Rove La Mer Beach

Rove La Mer Beach sijaitsee kahden kilometrin mittaisen hiekkarannan vieressä, noin kymmenen minuutin matkan päästä Dubai Mallista ja City Walkilta. Tyylikkäässä hotellissa on värikkäitä sisustuselementtejä ja paikallisten taiteilijoiden taidetta. Hotellin ympärillä on runsas valikoima ravintoloita, kahviloita, vesiurheilulajeja ja ostoksia, vesipuistoa unohtamatta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita ranskalaisella parvekkeella 2 hengelle. Kahden hengen huoneita ranskalaisella parvekkeella ja merinäköalalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 784 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rove La Mer Beach sijaitsee aivan rannalla, ja ympäristö on täydellinen virkistäville aamukävelyille ennen aamiaista. Hieno allasalue, jossa näkymä merelle. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet.

Buffetravintola ja á la carte-ravintola. Baari ja rantabaari. Hotellin oman vuorokauden ympäri auki olevan kuntosalin lisäksi pääset liikkumaan myös vuokraamalla polkupyörän ja tutustua hotellin ympäristöön.

Lähistöllä on runsaasti vesiurheiluaktiviteetteja, kuten vesiskoottereita ja melontaa, merkkiliikkeitä, ulkokuntosali, rantalentopallokenttä, elokuvateatteri sekä suuri Laguna Waterpark vesipuisto. Muita lähiston rantoja on Jumeirah Public Beach, Kite Beach ja Run Beach, joka sijaitsee Jumeirah Beachin alueella.

Voit lomasi aikana kokea monia unohtumattomia elämyksiä, kuten vierailu Dubai Cityssä tai maailman korkeimmassa rakennuksessa Burj Khalifassa, joka luonnollisesti näkyy myös hotellilta. Noin 4 kilometriä Dubai Cityyn ja Burj Khalifaan. Matkalaukkujen säilytys ja itsepalvelupesula.

Ateriat

Ei aterioita.

Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy aamiaispöytä ja illallispöytä.

Hyvä tietää

  • Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.
  • Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.
  • Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.