Kokemuksia Zabeel House By Jumeirah The Greens -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 12 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotelli oli uusi, siisti ja moderni. Siivous ja palvelu toimi yli odotusten.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
tilava huone jossa isot ikkunat ja kivat näkymät, kiva sisustus
-
huoneessa ei ollut minkäänalaista kaappia vaatteille, ihan mahdotonta saada kolmen ihmisen vaatteet muutamaan henkariin, alusvaatteita ja t-paitoja jne ei mahtunut oikein mihinkään

Vahvistettu asiakas: 2020-02-20


10 10:stä

+
Hotelli oli todella siisti ja uusi. Yleiset tilat ovat viihtyisät kuten huoneetkin. Huoneet olivat tilavia ja sänky oli paras. Siivous oli loistavaa päivittäin. Kaikki hotellin työntekijät pitivät huolta meistä ja olivat ystävällisiä. Hotellin aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Allasalue oli viihtyisä.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


9 10:stä

+
Viihtyisät ja raikkaat huoneet. Monipuolinen aamiainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


9 10:stä

+
Hyvä palvelu
-
Huoneiden laittioiden pesu voisi olla paikallaan sekä parvekkeiden putsaaminen.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Zabeel House By Jumeirah The Greens -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

377 arvostelua
Erinomainen
 
279
Erittäin hyvä
 
78
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
5
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

2.3.2020

Kirjoittanut Helitu Suomi

Uusi, moderni ja siisti

Hotelli oli uusi, ja moderni. Ei niin perinteinen. Ystävällinen henkilökunta kuljetti laukut huoneeseen ja toivottivatt ystävällisesti tervetulleeksi. Huone oli siisti ja vastasi täysin kuvia (mm. kylpyhuoneen läpinäkyvät seinät olivat totta). Huoneessa oli juomavettä, kahvin- ja teenkeitin. Muhkeat tyynyt ja mukava sänky. Siivous toimi moitteettomasti ja tarkasti - uuden karheaan käsisuihkuun oli tullut muutama naarmu ja yksi suihku lensi eri suuntaan, joten kapula oli kokonaan vaihdettu ensimmäisen yön jälkeen (emme siis asiasta huomauttaneet). Aamupala oli kattava, eikä siitä ole moitittavaa. Allasalueella erittäin hyvä palvelu, viilentäviä pyyhkeitä ja appelsiinilohkoja tarjoiltiin aurinkoa palvoville. Illalla allasalue oli todella kauniin näköinen ja ohessa oleva ravintola veti puoleensa asiakkaita hotellin ulkopuolelta. Lähtöpäivänä huoneen luovutusta saatiin pidennettyä veloituksetta. Hotellin sijainti oli taksikuskeille yleensä mysteeri, piti näyttää kartasta, eikä hotellin ympärillä ollut oikein nähtävää, joten aina täytyi lähteä taksilla muualle. Tarvittavat palvelut toki löytyi eli marketti ja raha-automaatti sekä pari kahvilaa ja mm. pitseria.

 
18.1.2021

Kirjoittanut iabdin Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

A great accommodation experience

No complaints throughout my stay of four nights; other than the slow internet connection. Good location. Lively and vibrant hotel. Good food. Courteous staff. Walking and jogging friendly neighborhood with good access to a supermarket, bakery and other closely food and other outlets. Easy access to parking. A wonderful stay indeed. I will definitely book my next visit at Zabeel House.

 
12.1.2021

Kirjoittanut esraa24 Dubai, Arabiemiirikunnat

Very Good

Hotel is new and is very nicely designed. I got upgraded to balcony room. The room was spacious and clean. The only downside was the breakfast, it tasted very average and would loved if more options were included.

 
5.1.2021

Kirjoittanut B1660GLmichellen

New Years until January

The hotel is nice, modern and chic! Love the interior, iPad, and speakers. However, although I did face a few issues throughout my long stay. The customer service is great from most staff, I particularly want to mention Abdullah who was incredibly kind all the way despite feeling overwhelmed by some of the downs of this stay. Staff like him make such a difference to a stay!

 
23.12.2020

Kirjoittanut richar464 Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Richard

A great find. Hidden gem with great design, comfortable rooms and happy welcoming staff. We will definitely come again. We spent a lot of time by the pool, enjoyed the extensive gym and lingered at breakfast time. Thanks to all for a wonderful few days