Hampton By Hilton Dubai Al Barsha

Hampton by Hilton Dubai al Barsha on kaupunkihotelli Al Barshan alueella, kävelymatkan päässä Mall of The Emirates-ostoskeskuksesta. Hotellissa majoitut moderneissa huoneissa ja nautit lomapäivistä katolla sijaitsevalla altaalla. Metroasemalle on lyhyt kävelymatka.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 119 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 7 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uusi Hampton by Hilton Dubai al Barsha sijaitsee modernissa Al Barshassa, lähellä The Palm Jumeirahin palmusaarta. Hotelli on erinomainen valinta, kun haluat majoittua Dubain keskustassa.

Ota aurinkoa katolla sijaitsevalla altaalla tai lähde JBR:ssä sijaitsevalle rannalle, jonne pääset päivittän hotellibussilla.

Ravintola, jossa on tarjolla aamiaispöytä. Maksuton wifi aulassa ja huoneissa. Maksuton parkkipaikka. Kävelymatka metroasemalle (Sharaf DG) ja Mall of The Emirates-ostoskeskukseen, jossa sijaitsee tunnettu laskettelurinne sisätiloissa. Al Barshan alue kehittyy jatkuvasti ja täältä löytyy kauppoja, hotelleja, kahviloita ja ravintoloita. Alueelta on helppo liikkua metrolla tai taksilla muihin kaupunginosiin.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi sisäänkirjautua hotelliin ilman huoltajan läsnäoloa.

Huomioithan, että alle 21-vuotiaat eivät saa nauttia alkoholia Arabiemiraateissa.

Hotelli on savuton.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.