Matkaoppaat - parhaat matkavinkkimme

Löydä lomakohteesi helmet matkaoppaidemme avulla! Täällä henkilökuntamme jakaa parhaat vinkkinsä kaikista hienoimmista rannoista ja parhaista ravintoloista mielenkiintoisiin nähtävyyksiin sekä parhaisiin aktiviteetteihin. Lue, ota vinkit talteen ja vietä unohtumaton loma!

Lomavinkit kesään

Matkavinkit Kreikkaan

Apollomatkat rakastaa Kreikkaa! Olit sitten kokenut Kreikan kävijä, tai vasta-alkaja, toivomme että löydät uusia vinkkejä ja inspiraatiota seuraavalle lomallesi! 

Lue lisää

Matkavinkit Kanariansaarille

Talven suosikkikohteissa odottavat leveät hiekkarannat sekä ravintolat, ostosmahdollisuudet ja aktiviteetit. Löydä oma lomasaaresi.

Lue lisää

Bulgarian matkavinkit

Kauniita rantoja, charmantteja kyliä, ja upeita maisemia – tervetuloa Bulgariaan! Matkustit sitten perheen tai ystävien kesken, täältä löydät jokaiselle jotakin. 

Lue lisää

Mallorcan matkavinkit

Mallorcaa on helppo rakastaa! Pienet lahdet, luonnonkauniit vaellusreitit ja trendikkäät kahvilat – täältä löydät vinkkimme täydelliseen lomaan Mallorcalla.

Lue lisää

Madeiran matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme Madeiralle – nauti auringosta, paikallisista herkuista, ulkoilumahdollisuuksista ja fantastisesta luonnosta. Madeiraa on helppo rakastaa! 

Lue lisää

Matkavinkit Albaniaan

Albania on täydellinen matkakohde sinulle, joka haluat kokea jotain aivan uutta, ja samalla nauttia hyvästä säästä ja kauniista rannoista. Täältä löydät vinkkejä mitä kaikkea voit tehdä Albanian lomasi aikana. 

Lue lisää

Matkavinkit Kroatiaan

Kroatia tunnetaan kauniista, vehreistä maisemista, turkooseista rannoistaan sekä nähtävyyksistä kuten Dubrovnikin vanhan kaupungin muuri sekä Diocletianuksen palatsi. Tästä löydät matkavinkkejä Kroatian lomaa varten. 

Lue lisää
Matkavinkit Turkki

Matkavinkit Turkkiin

Turkki hemmottelee vieraitaan laiskoilla rantapäivillä, mausteisilla makuelämyksillä, kaupankäynnin lomassa basaareissa tarjotulla teehetkellä ja loputtomilla öillä. Apollomatkat vie sinut Turkin etelärannikon aurinkoisiin suosikkikohteisiin tai kaupunkilomalle Istanbuliin.

Lue lisää » 

Kaukomaiden matkavinkit

Matkavinkit Dubaihin

Dubai on täynnä yllätyksiä ja nähtävyyksiä. Voi aloittaat päiväsi valkoisilla hiekkarannoilla ja illalla lasketella maailman suurimmassa sisähiihtokeskuksessa. Iltapäiväteet seitsemän tähden Burj Al Arabissa, aavikkosafari, helikopterikierros kaupungin yllä, Dubai Fountain, Dubai Mall... listaa voisi jatkaa lähes loputtomiin. Lue kokemuksia ja tutustu Apollomatkojen matkavinkkeihin.

Lue lisää

Matkavinkit Balille

Ota kaikki irti lomastasi Balilla – löydä saaren kauneimmat rannat, upeimmat temppelit ja parhaat paikalliset herkut. Lue lisää ja varaa matkasi kuvankauniille Balin saarelle! 

Lue lisää

Goan matkavinkit

Vauhdikas Goa ihastuttaa väreillään, maisemillaan ja charmillaan. Koe upea Intia kaikilla aisteillasi, ja inspiroidu ennen matkaasi – täältä löydät parhaat vinkkimme!

Lue lisää

Thaimaan matkavinkit

Upeita trooppisia rantoja, kaunista luontoa, fantastista ruokaa, temppeleitä, hierontaa – lista kokemuksista ja tekemisestä Thaimaassa ei lopu koskaan. Lue vinkkimme maan parhaisiin rantoihin ja ravintoloihin, ja koe jännittävimmät ja hauskimmat aktiviteetit lomasi aikana. 

Lue lisää

Sri Lankan matkavinkit

Useat lomailijat matkustavat Sri Lankaan maan ihanien rantojen takia, mutta rannat ovat vain osa tämän eksoottisen saaren charmia. Täällä sinua odottavat upeat kulttuuriaarteet, henkeäsalpaavan kaunis luonto viidakkomaisemineen ja teeplantaaseineen. Lue tästä parhaimpia matkavinkkejämme ja saat talvilomastasi varmasti kaiken irti!

Lue lisää

Vietnamin matkavinkit

Matkusta maailman toiselle puolelle ja koe jotain erityistä. Tutki Vietnamin kaunista luontoa, koe suurkaupungin syke ja pienet kalastajakylät – lue parhaat vinkkimme ja inspiroidu! 

Lue lisää

Meksikon matkavinkit

Meksikon lomaan sisältyy paratiisirantoja, kaunista luontoa ja historiallisia nähtävyyksiä. Ystävällinen ja vastaanottava ilmapiiri ja erinomainen ruoka ovat myös syitä, jonka vuoksi Meksiko ihastuttaa iäksi. Täältä löydät matkavinkkimme Meksikoon! 

Lue lisää

Matkavinkit Dominikaaniseen tasavaltaan

Dominikaaninen tasavalta on oikea lomaparatiisi, josta löytyy karibian kauneimpia rantoja, upeaa luontoa ja kiehtovia paikkoja vierailtavaksi. Oletko suunnittelemassa matkaa kyseiseen maahan? Täältä löydät parhaat vinkkimme! 

Lue lisää