Matkavinkit Meksikoon

Meksikon matkavinkit

Meksikon lomaan sisältyy paratiisirantoja, kaunista luontoa ja historiallisia nähtävyyksiä. Ystävällinen ja vastaanottava ilmapiiri ja erinomainen ruoka ovat myös syitä, jonka vuoksi Meksiko ihastuttaa iäksi. Täältä löydät matkavinkkimme Meksikoon! 

Varaa matkasi Meksikoon

Historiallisia nähtävyyksiä

Meksikossa ei tekemisen puutteesta ole tietoakaan – tutustu maan kiehtoviin historiallisiin paikkoihin, jännittäviin retkikohteisiin, kauniiseen luontoon ja upeisiin nähtävyyksiin! 

Lue lisää

Tekemistä Meksikossa

Meksikosta löytyy tekemistä niin seikkailijoille kuin rentoa lomailua etsiville. Miltä kuulostaisi snorklaus merikilpikonnien seassa, aktiviteettien täyteinen luonnonpuisto tai tanssintäyteinen yö? 

Lue lisää

Paratiisirantoja

Meksikosta unelmarannat ovat tunnettuja vitivalkoisesta hiekastaa, turkoosista vedestä ja huojuvista palmuista. Täällä voit nauttia ihanan rentouttavista rantapäivistä. 

Lue lisää

Kulinaristien Meksiko

Meksikon ruoka- ja juomakulttuuri on ainutlaatuinen, ja maasta löytyykin monia paikallisia erikoisuuksia. Täältä löydät tulevan lomasi maistuvimmat ruokavinkit! 

Lue lisää

Ostoksia Meksikossa

Yucatanin nieminaalta löydät kaikkea tyypillisistä meksikolaisista matkamuistoista paikallisiin käsitöihin ja ylellisiin ostoskeskuksiin. Tervetuloa shoppailemaan! 

Lue lisää

Sporttiset aktiviteetit

Meksikosta löytyy aktiivilomailijoille monia erilaisia vaihtoehtoja. Haasta itsesi maalla, merellä, ilmassa ja rannalla! 

Lue lisää