Thaimaan matkavinkit

Thaimaan matkavinkit

Upeita trooppisia rantoja, kaunista luontoa, fantastista ruokaa, temppeleitä, hierontaa – lista kokemuksista ja tekemisestä Thaimaassa ei lopu koskaan. Lue vinkkimme maan parhaisiin rantoihin ja ravintoloihin, ja koe jännittävimmät ja hauskimmat aktiviteetit lomasi aikana. 

Löydä oma Thaimaasi

Mikä matkakohde Thaimaassa sopisi juuri sinun lomaasi – onko se rauhallinen Koh Lanta, eläväinen Phuket vai rantaunelmien Khao Lak? Lue vinkkimme ja tutustu Thaimaahan hieman paremmin!

Lue lisää

Miksi matkustaa Thaimaaseen?

Kauniit hiekkarannat, hienot hotellit, ystävälliset ihmiset ja lämmin ilmasto ovat muutamia esimerkkejä Thaimaan rakastetuista ominaisuuksista – lue lisää ja opi miksi Thaimaa on yksi talven suosituimmista kohteista. 

Lue lisää

Vinkkejä Phuketiin

Ihania rantoja, monipuolisia aktiviteetteja, jännittäviä nähtävyyksiä ja hyviä ravintoloita – Phuketissa on jokaiselle jotakin. Täältä löydät vinkkimme Phuketiin. 

Lue vinkit Phuketiin

Vinkit Khao Lakiin

Khao Lakin luonnonpuistoalueella saat nauttia rannoista, kauniista luonnosta ja ottaa rennosti upeissa rantamaisemissa. 

Lue lisää

Vinkit Krabille

Krabin saaristo on tunnettu kalkkikivimuodostelmistaan ja kauniista saaristaan, upeista rannoistaan ja aktiviteettien valikoimastaan. Lue vinkkimme ja tutustu ihastuttavaan Krabiin! 

Lue lisää

Koe Thaimaa

Thaimaa on muutakin kuin vain kaunita rantoja. Koe rentouttavat hieronnat, opi thaiboxingin salat ja näe upeat buddha-patsaat. 

Lue lisää

Thaimaan herkkuja

Yksi ehdottomasti parhaista asioista Thaimaan lomalla on fantastinen paikallinen ruoka ja ihanat eksoottiset raaka-aineet! 

Lue lisää

Vinkit Bangkokiin

Bangkokin suurkaupungin sykkeestä löytyy paljon tehtävää ja nähtävää. Täältä löydät vinkit parhaisiin ravintoloihin, nähtävyyksiin ja kaupungin unohdettuihin helmiin. 

Lue lisää

Löydä seuraava unelmalomasi