Phuketin matkavinkit

Phuketin matkavinkit

Ihania rantoja, monipuolisia aktiviteetteja, jännittäviä nähtävyyksiä ja hyviä ravintoloita – Phuketista löytyy jokaiselle jotakin. Täältä voit lukea vinkkejä Thaimaan suositulle lomasaarelle. 

Phuketin rannat

Phuketissa on monia ihania rantoja, joissa voit viettää lämpimiä lomapäiviä pehmeän hiekan ja kirkkaan meren ympäröimänä. Täältä löydät meidän suosikkirantamme!

Lue lisää

Löydä lomasi Phuketissa

Phuket tarjoaa jotain jokaiseen lomaan – riippumatta siitä kenen kanssa matkustat ja mitä lomaltasi etsit. Tutustu kohdevinkkeihimme ja löydä juuri omaan lomaasi sopiva kohde Phuketin rannoilta.

Lue lisää

Thaimaalaisia makumaailmoja

Listasimme parhaat kulinaristiset kokemukset Phuketissa, joita et halua jättää välistä – joko pad thai, massaman curry tai papaya-salaatti ovat sinulle tuttuja?

Lue lisää

Shoppailua

Jos olet kiinnostunut shoppailusta, löytyy Phuketista suuria ostoskeskuksia, markkinoita sekä pikkuputiikkeja, joista löydät kaikkea edulliseen hintaan.

Lue lisää

Ravintolavinkkejä

Mukava lomahaaste Phuketiin: käy niin monessa ravintolassa kuin pystyt! Hyvä ruoka on oleellinen osa lomaa, ja Phuketissa pääset maistelemaan mitä herkullisempia thai-makuja – ota parhaat ravintolavinkit haltuumme ja kenties löydät jopa uuden suosikkiravintolasi! 

Lue lisää

Nähtävyyksiä

Phuket on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Lue lisää jännittävistä temppeleistä ja Buddha-patsaista, joita voit käydä ihastelemassa lomallasi.

Lue lisää

Koko perheen Phuket

Phuket on erinomainen vaihtoehto myös perhelomalle. Tutustu Phuketin vedenalaiseen maailmaan, haasta koko perhe minigolf-ottelussa tai lähde tutkimaan lähialueiden tarjontaa.

Lue lisää

Aktiviteetteja aikuisille

Jos nautit aktiivisemmasta lomasta, löytyy Phuketista siihen erinomaisia vaihtoehtoja. Thaimaan suurin lomasaari tarjoaa esimerkiksi loistavat snorklausmaisemat, ja voit jopa suorittaa oman sukelluskorttisi lomasi aikana!

Lue lisää

Koe kaikki Phuketista

Vain lyhyen matkan päässä hotelleilta odottaa aivan uusi Phuket, joka on vielä monille tuntematon. Pieniä ja mukavia rantoja, jännittäviä kulttuurielämyksiä ja aitoa thaimaalaista elämää – tutustu kaupunkiin omin päin tai osallistu retkellemme!

Lue lisää

Löydä seuraava unelmalomasi