matkakohteet

Haluatko lomailla Phuketissa hieman rauhallisemmalla paikalla? Karon Beachilla nautit ostosmahdollisuuksista, herkullisista ruoista ja auringon hellimistä päivistä kuvankauniilla rannalla. Ranta on yksi Phuketin pisimmistä, ja lämmin kirkas vesi houkuttelee uimaan. Keskustassa on hyvä valikoima kaup...

Lisätietoa Karon Beach » 2 hotellit - alkaen 1 141 EUR

Kata Beach sijaitsee Phuketin lounaisrannalla vehreyden keskellä. Täällä sinua odottavat meren äärellä sijaitsevat hotellit sekä rentouttava rantaloma.

Lisätietoa Kata Beach » 3 hotellit - alkaen 1 102 EUR

Kata Noi tai "pikku" Kata on yksi Phuketin tuntemattomimmista ja ehdottomasti yksi viihtyisimmistä rannoista. Rauhallisessa ympäristössä on keidasmainen tunnelma.

Lisätietoa Kata Noi Beach » 1 hotelli - alkaen 1 314 EUR

Uutuus! Matka Thalangiin tekee hyvää keholle ja mielelle. Täällä asut huippuluokan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia urheilumahdollisuuksia sekä hyvinvointipalveluja. Vaihtoehtoja löytyy niin aktiiviliikkujille, sunnuntaiulkoilijoille kuin perheliikuntaan.

Lisätietoa Thalang »

Matkusta Bangtao Beachille ja lähde kävelylle kilometrien pituiselle rannalle vaikka paljain jaloin. Alue on rauhallinen helmi Lounais-Phuketissa. Täältä löydät tasokkaita hotelleja kauniissa ympäristössä.

Lisätietoa Bangtao Beach » 1 hotelli - alkaen 1 427 EUR

Nai Harn sijaitsee Phuketin lounaisrannikolla ja se sopii tasokkaaseen lomailuun. Hienohiekkainen ranta on yksi Phuketin kauneimpia ja vesi on kristallinkirkasta. Auringonlaskut ovat täällä kokemisen arvoisia kaikessa kauneudessaan!

Lisätietoa Nai Harn Beach » 1 hotelli - alkaen 1 253 EUR

Lähde nauttimaan rentouttavasta lomasta Patong Beachille, joka on yksi Phuketin tuntemattomimmista saarista! Patong on monipuolinen kohde, ja sopii erinomaisesti niin pariskunnille, perheille kuin yksin matkustavillekin - täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Lisätietoa Patong Beach » 1 hotelli - alkaen 1 286 EUR