Phuket kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle juomineen on noin 10–18 €/henkilö, olut noin 2–3 euroa.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetus Phuketin lentokentältä Thalangiin kestää noin 30 minuuttia ja Bangtao Beachille, Kamala Beachille ja Surin Beachille noin 45 minuuttia. Kuljetus Karon Beachille, Kata Beachille ja Kata Noi Beachille kestää noin 1-1,5 tuntia.

Rannat:

Upeat, pitkät rannat ovat vaaleaa hienoa hiekkaa. Muutamia matalapohjaisia rantoja. Ajoittain voimakkaita virtauksia sekä suuret vuorovesivaihtelut.

Iltaelämä:

Karon Beach ja Kata Beach ovat rauhallisempia alueita. Noin 10 kilometrin päässä sijaitsevalla Patong Beachilla on runsaasti ravintoloita, baareja ja diskoja.

Julkinen liikenne:

Paikallisbusseja. Tuk tuk -takseja sekä mopotakseja. Tuk tuk -kuljetus Karon Beachilta Patongille maksaa n. 6 €. Osa hotelleista järjestää omia kuljetuksia. Thaimaassa on vasemmanpuoleinen liikenne.

Aktiviteetit:

Phuket ympäristöineen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sukeltamiseen. Similanin saaret ovat yksi maailman parhaimmista sukellusvesistä. Apollomatkat tekee yhteystyötä sukalluskeskuksen kanssa, joka tarjoaa retkiä ja kursseja kaikentasoisille sukeltajille sekä snorklausretkiä Etelä-Thaimaan parhaimmille rannoilla. Phuketissa voit golfata sekä harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja.

Hyvä tietää:

Ilmastointi ja tallelokero sisältyvät useimmissa hotelleissa matkan hintaan. Lisämaksullinen talletus/ilmastointi maksetaan suoraan hotellissa. Huomioithan, että kansainvälisen käytännön mukaan hotellit perivät sisäänkirjautumisen yhteydessä panttimaksun minibaarista.

Thaimaahaan ei ole sallittua tuoda sähkötupakkatuotteita eikä sen käyttö ole myöskään maassa sallittua.