Koh Lanta

  • Mukavan rento tunnelma
  • Kauniita rantoja
  • Aitoa thaimaalaista tunnelmaa
Paikallinen palvelu

Paikallinen palvelu

Paikallisen palvelun kohteissa Apolloa edustaa paikallinen englanninkielinen yhteistyökumppanimme. Voit myös ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla, joihin vastaa Apollon skandinaavinen ja englanninkielinen henkilökunta.

Koh Lantalla eletään rennosti, ja erityisesti lapsiperheet viihtyvät pitkillä hiekkarannoilla. Vedenpinnan alla piilee värikäs maailma eksoottisine kaloineen ja kauniine koralleineen.Lisätiedot Koh Lanta

Valuutta

Thaimaan baht (THB). Tarkista ajantasainen valuuttakurssi pankista tai valuutavaihtotoimistosta.

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa noin 7 euroa/henkilö. Pullo viiniä maksaa noin 17–22 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Matka Krabin lentokentältä satamaan kestää noin 1,5 tuntia. Lautalla siirrytään noin 15 minuutin matka Lanta Noin saarelle, josta on noin 10 minuutin bussimatka sillalle ja tämän jälkeen noin 5 minuutin ajomatka sillan yli Koh lanta Yaille.

Lautalle pääsyä voi joutua odottamaan. Useimmiten paluukuljetus hotellilta lentokentälle lähtee aamuyöstä. Joskus voit kuitenkin joutua yöpymään Krabissa meno- ja paluumatkalla. Tällöin Koh Lantalta järjestetään kuljetus Krabiin päivää ennen lähtöä.

Rannat

Kaikki rannat ovat saaren länsiosassa. Kaw Kwang Beach, Khlong Dao Beach ja Pra Ae Beach (Long Beach) ovat pitkiä hienojyväisiä hiekkarantoja. Etelämpänä sijaitsevat rannat ovat hieman kallioisempia ja kivisempiä. Lasku- ja nousuveden välillä on suuri ero.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 31°c
helmi 31°c
maalis 31°c
huhti 31°c
touko 31°c
kesä 31°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 30°c
loka 30°c
marras 30°c
joulu 30°c

Kaikki matkakohteet Thaimaa

Krabi

Krabi tarjoaa kaiken, mitä tarvitset unohtumattomaan Thaimaan lomaan. Nauti paratiisimaisista saarista ja rannoista, lumoavasta luonnosta, vuorikiipeilystä ja tietenkin myös snorklauksesta. Krabilta on helppo tehdä veneretkiä ainutlaatuiseen Phra Nang Bayn saaristoon. Varaa loma Krabille helposti Apollomatkojen kautta.

Hua Hin

Hua Hin on eläväinen lomakohde, jossa on ripaus enemmän thaimaalaista tunnelmaa kuin monissa muissa Thaimaan rantakohteissa. Hua Hin ja sen useita kilometrejä pitkä hiekkaranta sijaitsee 180 kilometriä Bangkokista etelään.

Khao Lak

Khao Lakin kaunis kansallispuistoalue sijaitsee Thaimaan rannikolla, Phuketin pohjoispuolella, ja vain reilun tunnin matkan päässä lentokentältä. Täällä vietät rentouttavia päiviä rannalla ja syöt hyvin paikallisissa ravintoloissa. Ja kun kaipaat tekemistä, voit lähteä tutustumaan viidakkoon, sukellusretkelle tai snorklaamaan.

Bangkok

Bangkok, Thaimaassa on aasialainen suurkaupunki parhaimmillaan. Kaupunki on täynnä kontrasteja, moderneja korttelinkokoisia ostoskeskuksia ja kaduille levittäytyviä toreja. Bangkokissa tekee helposti edullisia löytöjä mutta myös tunnetut kansainväliset merkit ovat erinomaisesti edustettuina. Kaupungin kanaalit, joiden varrella paikalliset asuvat, tekevät tästä suurkaupungista omalaatuisen aasialaisen metropolin.

Phuket

Phuket on yksi Etelä-Thaimaan tunnetuimmista ja suosituimmista lomakohteista. Saaren paratiisimaisemiin saapuu matkailijoita kaikkialta maailmasta ja tunnelma on kansainvälinen. Phuketissa sukellat mukaan sykkivään iltaelämään ja rentoudut rauhallisilla rannoilla.