Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

  • Upea sijainti
  • Maksuton kuljetus keskustaan
  • Paljon aktiviteetteja

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort sijaitsee niemen päässä Koh Lannan läntisellä puolella, lähellä merta. Vietä ihania lomapäiviä romanttisessa ympäristössä ja nauti hyvästä palvelusta, hienosta allasalueesta sekä aktiviteeteista niin maalla kuin merelläkin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita merinäköalalla 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita allaspääsyllä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden huoneen villoja omalla altaalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaunis ympäristö. Ihana kun huoneesta pääsi suoraa altaaseen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2163 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort (entinen Crown Lanta Resort & Spa) on useasta rakennuksesta muodostuva hieno hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla niemen kärjessä. Hotellissa asut rauhaisassa, vehreässä ympäristössä. Uima-allas, jossa on lapsille oma osio. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari.

Hotellissa on kaksi ravintolaa kauniilla merinäkymällä: The Peakissa tarjolla on kansainvälisiä annoksia, kun taas The Cliff tarjoilee kalaa ja mereneläviä. Allasbaari, jossa tarjolla on snackejä ja juomia. Kajakkeja lainattavissa. Polkupyöriä vuokralla lisämaksusta. Ihana kylpyläosasto, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Poreallas ja sauna.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Internetpiste vastaanotossa. Pieni kuntosali on maksutta hotellivieraiden käytössä. Huonepalvelu klo 10.00-23.00. Mahdollisuus liikkua hotellin rakennusten välillä golfautolla. Hotellialueella on suuria korkeuseroja. Maksuton hotellibussi Saladaniin 4 krt/päivä. Pesulapalvelu. Ei liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Koh Lanta

Rawi Warin

Metsäisellä rinteellä sijaitseva hotelli, jossa voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellin alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla. Aktiiviselle lomailijalle löytyy kaikkea kuntosalista polkupyöriin. Jos taas kaipaat rentoutumista, voit loikoilla hotellin ihanalla allasalueella.

Lanta Casa Blanca

Hotelli Lanta Casa Blanca sijaitsee aivan rannan vierellä ja tarjoaa puitteet ihanan rentoon lomaan paratiisissa. Ympäristöystävällisyys on tärkeässä osassa ja hotelli on suunniteltu luontoa sekä ekosysteemiä kunnioittaen. Hotellilta lähtee juoksureittejä ulos vuorille, josta voit ihailla ympäröivää luontoa upein näkymin. Rentoudu päivän päätteeksi rannalla hieronnan merkeissä. Tervetuloa!

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort on mukava hotelli rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Rentoudu hieronnalla, nautiskele allasalueella tai haasta muut lomailijat tennisotteluun. Voit syödä illallista joko hotellin omassa ravintolassa tai jossain muussa paikallisessa ravintolassa Saladanissa, jonne on vain noin kilometrin matka.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotelli Lanta Sand Resort & Spa sijaitsee rauhallisella paikalla Long Beachin hiekkarannan äärellä. Täällä vietät leppoisia päiviä rannalla, tai nautit olostasi jollakin hotellin kolmesta altaasta. Hotellissa on ravintola merinäköalalla sekä monipuolisia hoitoja tarjoava spa.