Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort sijaitsee niemen päässä lähellä merta. Vietä ihania lomapäiviä romanttisessa ympäristössä nauttien hyvästä ruoasta, rentouttavista altaista, aktiviteeteista niin maalla kuin merelläkin sekä henkilökohtaisesta palvelusta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita allaspääsyllä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden huoneen villoja 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2293 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort on useasta rakennuksesta muodostuva hieno hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla niemen kärjessä. Hotellissa asut rauhaisassa, vehreässä ympäristössä. Uima-allas, jossa on lapsille oma osio. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari O-ZONE, jossa on tarjolla yksinkertaisia annoksia ja juomia.

Hotellin ravintola The Cliff tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista upeissa merimaisemissa. The Reggae Bar tarjoaa juomia ja yksinkertaisia aterioita - täältä on myös upeat maisemat auringonlaskun aikaan.

Ihana spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Poreallas ja sauna. Kuntosali, PT-mahdollisuus lisämaksusta. Lastenkerho 4-12 vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Hotellialueella on suuria korkeuseroja. Maksuton hotellibussi Saladaniin 4 krt/päivä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiaispöytä, lounas ja illallispöytä)

Hotellit Koh Lanta

Rawi Warin Resort & Spa

Trooppisen vehreällä rinteellä sijaitseva hotelli, jossa voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellin alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla. Aktiiviselle lomailijalle löytyy kaikkea kuntosalista polkupyöriin. Jos taas kaipaat rentoutumista, voit loikoilla hotellin ihanalla allasalueella, jossa on vesiliukumäkiä.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort on mukava hotelli rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Nautiskele allasalueella, haasta muut lomailijat tennisotteluun, tai rentoudu hieronnassa. Voit syödä illallista joko hotellin omassa ravintolassa tai jossain muussa paikallisessa ravintolassa Saladanissa, jonne on vain noin kilometrin matka.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotelli Lanta Sand Resort & Spa sijaitsee rauhallisella paikalla Long Beachin hiekkarannan äärellä. Täällä vietät leppoisia päiviä rannalla, tai nautit olostasi jollakin hotellin kolmesta altaasta. Hotellissa on myös kenties yksi koko saaren parhaista auringonlaskubaareista.