Kokemuksia Avani+ Koh Lanta Krabi Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Avani+ Koh Lanta Krabi Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

2286 arvostelua
Erinomainen
 
1414
Erittäin hyvä
 
559
Hyvä
 
200
Ei kovin hyvä
 
78
Huono
 
35

Viimeisimmät 5 arviota

23.3.2019

Kirjoittanut AnnaM17005

2 viikkoa tässä hotellissa

Vietimme mukavan loman tässä hotellissa. Plussia: + aamiainen hyvä ja kattava +henkilökunta ystävällistä +tuktukit hotellilta aina helposti saatavissa +mopovuokraus onnistui hotellista ilman takuumaksua suht. Edullisesti +minibar, hinnat kohtuulliset +siisti huone, meillä pool access +saniteettitarvikkeita huoneessa, jotka kuuluivat hintaan +oma yksityinen ranta, pieni ja siisti +ilmainen kuljetus hotellilta lähikaupunkiin n. Kahden kilometrin päähän määrättyinä aikoina +hotellialueella "bussikuljetus" korkeuserojen takia + check out onnistui helposti +reggae barissa on hyvä tunnelma, vaikka hinnat suht korkeita + 24h lobby respa +hotellialue siisti + 4vesipulloa päivittäin huonesiivouksen yhteydessä, jotka kuuluivat huoneen hintaan +hotellilla selkeästi asui muutama kissa, eläinrakkaina pidimme siitä, että kissat saivat olla myös hotellin sisätiloissa esim. Pääaulassa +hotellihuoneen terassilla sai tupakoida +hotelli sopii perheille, mutta myös lapsettomille pariskunnille + room service mahdollisuus, itse emme kokeilleet kylläkään. Miinukset: -tulopäivänämme hotellin huone ei ollut valmis, kello oli 14.30!? Jouduimme odottamaan hotellin ravintolassa ja syömään ylihintaiset ateriat. - hotellihuoneemme terassille, pool access huoneen lavitsoille ei paistanut ikinä aurinko - uima-altaan vedessä oli jotain todella vahvaa ainetta, sillä jos erehtyi sukeltamaan alkoi silmät kirvellä - uima-altaassa oli aika paljon puiden lehtiä joita ei kerätty pois ikinä. - pool access huone ei ollutkaan "pääaltaalla" vaan se oli oma allas missä oli "allasbaari" niin, että puhelimella jouduit tilaamaan mitä halusit. Luulimme kuvien perusteella, että pool access huone olisi pääaltaalla. -pool access huoneen uima-altaaseen pääsy ei ole vaivatonta tai esteetöntä, sillä uima-altaaseen ei ole rappusia, vain uima-altaan reuna, terävällä laatalla, josta uima-altaaseen kavuttiin. Jos siis olet liikuntarajoitteinen, en suosittele pool access huonetta. - hotellilla korkeita korkeuseroja, mikä mainittiin varaustilanteessa kyllä, hotellin bussit eivät sovi liikuntarajotteisille, sillä bussit ovat korkeita, ns. Avopakettiautoja - hotellin aamiaiselle on korkeat, pitkät portaat, ei ilmeisesti pääse hissillä jos olet liikuntarajoitteinen? - cliff bar hinnat ovat todella korkeat ja korkeiden hintojen lisäksi, loppulaskuun lisätään vielä ns. "palvelumaksu". -hotellissa on hiljaista kun haudassa! Missään ei soi päivisin musiikki, melkein kuolettavan tylsää. - outo "mädän" haju hotellihuoneemme terassille kantautui joka päivä, ehkä lähilampi? Tai jokin. -paljon sähkökatkoksia, onneksi hotellilla on oma varavirta. Huoneemme sattui olemaan varavirran lähellä, ja tästä aiheutui kovaa melua. - lähin mini market on n. Kahden kilometrin päässä. - hotelli on kaukana palveluista ja ulkopuolisista ravintoloista Koh Lanta on kokonaisuudessaam hiljainen, tylsä paikka. Emme tulisi uudelleen, mutta lomamme oli kuitenkin onnistunut.

 
22.3.2019

Kirjoittanut HannuA53 Mänttä-Vilppula, Suomi

Hotelli hienolla paikalla

Olimme hotellissa 4 yötä. Palvelu oli koko ajan erittäin hyvää. Aamupala on korkeimmalla paikalla, josta hieno näköala merelle. Aamiainen oli runsas. Munakas ym. paistettiin toiveiden mukaan. Hotellin alueella on suuret korkeuserot, joten ei sovi huonojalkaiselle. ”Buggy car” kuljetti kyllä pyynnöstä hotellin alueella ilmaiseksi. Yksityinen ranta oli pieni ja rauhallinen. Yleinen ranta ihan vieressä. Uima-altaat hyvät. Toisessa altaassa allasbaari ei ollut käytössä. Kylälle pääsi 50 bht / henkilö. Reggea bar:ssa oli kiva katsoa auringon laskua. Ruoka baarissa ei ollut kovin hyvää. Hotelli Sopii rauhaa etsiville. Voisin mennä toistekin hotelliin asumaan.

 
26.2.2019

Kirjoittanut Fin_Juha Lahti, Southern Finland, Finland

Hyvä hotelli, ei heikkojalkaisille

Hotelli on hieman kulunut, mutta siisti kaikinpuolin. Palvelu oli todella hyvää ja aina iloista. Hotellialue on laaja ja aamupalalle täytyy kiivetä jyrkän mäen päälle. Hotelli tarjoaa kuitenkin "bussin" , jolla pääsee alueella liikkumaan. Hotellin oma private beach sopii meressä pulahtamiseen rauhassa ja hotellista on suora yhteys vieressä olevaan yleiseen rantaan. Huoneet olivat tilavia ja siistejä. Miinuksena ilmastointilaite on sijoitettu suoraan sänkyjen yläpuolelle ja puhalsi ajoittain suoraan sänkyyn. Juomavettä saa neljä pulloa päivässä, mutta ainakin nyt pullot olivat lasipulloja irtokorkeilla eli kaupasta piti hakea pari muovipulloa retkiä varten. Hotellin aulan edessä päivystää tuktukeja ja takseja ja 50 bahtilla pääsi kätevästi "kylille". Itse hotelli on hieman syrjässä keskustassa, mutta hyvänä puolena on, että alueella on todella rauhallista. Hieman syrjäisemmän sijainnin takia hotellialueella pääsi näkemään myös lintuja ja muita eläimiä, mutta ei mitään hälyttävää onneksi. Hotellin tarjoamat palvelut olivat tyyriitä ja esimerkiksi hotellin ravintolan illalliset olivat jopa mielestäni kalliita. Mutta eihän kukaan pakota käyttämään hotellin ravintoloita enkä itse sitä tehnytkään. Wifi toimii todella hyvin koko hotellin alueella ja oli jopa kohtuu nopea. Ihan hyvä hotelli kaikinpuolin. Lapsiperheitä näki paljon ja heille varsinkin hyvä kohde.

 
14.1.2019

Kirjoittanut 495jaanav Vantaa, Suomi

Loma paratiisissa

Hotellin luokitus johti hieman meitä varatessa harhaan. Hinta/laatusuhde ei kohdannut. Varmasti vuosia sitten ollut upea hotelli, mutta paikkoja ei ole huollettu ja pidetty kunnossa. Se näkyi harmittavasti paikanpäällä. Hotellissa tosin toimi kaikki moitteettomasti ja meillä huone mistä pääsy suoraan altaalle oli ihana ja pääsi aamutreenin tekemään uiden joka aamu ❤️

 
5.1.2019

Kirjoittanut pupu2018 Helsinki, Suomi

Toinen kerta tässä hotellissa

Hotelli Crown Lanta resort on loistava hotelli. 5 vuotta sitten olimme tässä samassa hotellissa. Silloin huoneemme sijaitsi pääaltaan lähellä, parveke merelle, josta pystyi ihailemaan upeaa auringonlaskua. Nyt saimme huoneen läheltä respaa. Tasoltaan samanlainen, mutta sijainti paljon huonompi. Eli kannattaa etukäteen varmistaa huoneen sijainti. Jos huone on lähellä respaa, saa aamupalalle mennessä nousta aikamoisen mäen ylös. Onneksi voi myös valita hotellin ”taksin” ja välttää aamulenkin😉. Hotellin yksi parhaimmista paikoista nauttia auringonlaskusta on regeebaari. Siellä voi nauttia drinkin tai vaikka syödä. Nauttia upeasta näkymästä ja vilvoittavasta tuulesta. Pää altaalta lähtee portaat myös pienelle hotellin yksityisrannalle. Ja vierestä lähtee polku julkiselle rannalle. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja erittäin palveluhenkistä. Alue on siisti ja hyvin hoidettu.