Rawi Warin Resort & Spa

Trooppisen vehreällä rinteellä sijaitseva hotelli, jossa voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellin alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla. Aktiiviselle lomailijalle löytyy kaikkea kuntosalista polkupyöriin. Jos taas kaipaat rentoutumista, voit loikoilla hotellin ihanalla allasalueella, jossa on vesiliukumäkiä.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe Plus -huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä omalla altaalla 1-4 hengelle. Yhden huoneen villoja 1-3 hengelle. Seafront villoja 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1705 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rawi Warin Resort & Spa on viehättävä hotelli, joka koostuu useasta kolmikerroksisesta rakennuksesta ja sijaitsee vehreällä rinteellä. Hotellissa on kaksi viihtyisää allasaluetta, joista toinen on rakennettu korkeammalle ja täältä löytyy infinity-allas. Toisella allasalueella on osio lapsille, josta löytyy vesiliukumäkiä sekä jacuzzi-osio. Pitkä allas, jossa voit uida pidempää matkaa. Ylhäällä sijaitsevassa hotellirakennuksessa on lisäksi allasalue. Korkeasesongin aikaan (joulu-huhtikuussa) merellä on lisäksi allas, jonne kuljetaan pitkää laituria pitkin. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Hotellin alapuolella on hieno hiekkaranta, joka on toisin paikoin kivinen.

Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja. The Golden Pond Restaurant tarjoilee aasialaisia ja kansainvälisiä annoksia. The Watermark tarjoilee kala- ja äyriäisannoksia sekä BBQ-menun. The Wave Barissa voit nauttia tapaksia ja yksinkertaisia annoksia. Hotellilla on lisäksi kahvila. Siisti pukeutuminen - pitkät housut miehillä useimmissa ravintoloissa illallisaikaan.

Spa, jonka ikäraja on 16-vuotta. Spa-osastolla on höyrysauna, jacuzzi ja hoitoja lisämaksusta. Pöytätennis ja biljardi. Melontaa maksutta korkeasesongin aikaan. Hotellissa on myös nyrkkeilyhuone lisämaksusta, ikäraja 16-vuotta. Joogaa ja liikuntatunteja lisämaksusta. Mahdollisuus skootteri- ja polkupyörävuokraukseen.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu klo 06.00-23.00. Pankkiautomaatti ja matkamuistomyymälä.

Hotellialueella on suuria korkeuseroja ja etäisyyksiä. Portaita ja jyrkkiä mäkiä. Hotellilla on maksuton shuttle -palvelu pienin autoin, joilla pääsee kulkemaan eri rakennusten välillä (päivisin klo 6.00-00.00). Paikallisliikennettä. Lähimpään kylän keskustaan Klong Niniin on noin 800 metriä, täällä on muutamia putiikkeja ja ravintoloita. Saladanin keskustaan noin 13 km.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Koh Lanta

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort on mukava hotelli rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Nautiskele allasalueella, haasta muut lomailijat tennisotteluun, tai rentoudu hieronnassa. Voit syödä illallista joko hotellin omassa ravintolassa tai jossain muussa paikallisessa ravintolassa Saladanissa, jonne on vain noin kilometrin matka.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotelli Lanta Sand Resort & Spa sijaitsee rauhallisella paikalla Long Beachin hiekkarannan äärellä. Täällä vietät leppoisia päiviä rannalla, tai nautit olostasi jollakin hotellin kolmesta altaasta. Hotellissa on myös kenties yksi koko saaren parhaista auringonlaskubaareista.

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort sijaitsee niemen päässä lähellä merta. Vietä ihania lomapäiviä romanttisessa ympäristössä nauttien hyvästä ruoasta, rentouttavista altaista, aktiviteeteista niin maalla kuin merelläkin sekä henkilökohtaisesta palvelusta.