Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Korkeuseroja ja rappusia huoneeseen mentäessä.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe Plus-huone

Deluxe plus -huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat pienemmissä rakennuksissa allasalueen lähellä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Korkeuseroja ja rappusia huoneeseen mentäessä.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Merenrantahuvila omalla uima-altaalla

Merenrantahuvila, jossa on oma uima-allas ja rajoitettu merinäköala pohjaterassilta. Huvilassa on makuuhuone ja olohuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus isoon vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kaksi pesuallasta, kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: noin 150 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä, joissa on oma allas ja merinäköala. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Korkeuseroja ja rappusia huoneeseen mentäessä.

Huonekoko: noin 100 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yhden huoneen villa

Pieniä yhden huoneen villoja, joissa on suuri parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Korkeuseroja ja rappusia huoneeseen mentäessä.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.