Deluxe -huone

Mukavia deluxe -huoneita, jotka sijaitsevat korkealla hotellialueella. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Huoneissa on tv satelliittikanavilla sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Vedenkeitin. Silitysvälineet. Hiustenkuivain, kylpytakki ja aamutossut. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Parveke. Korkeuseroja ja rappusia huoneisiin kuljettaessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe Plus-huone

Mukavia deluxe plus -huoneita, mitkä sijaitsevat allasalueen läheisyydessä pienemmissä rakennuksissa. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Huoneissa on tv satelliittikanavilla, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Vedenkeitin. Silitysvälineet. Hiustenkuivain, kylpytakki ja aamutossut. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Korkeuseroja ja rappusia huoneisiin kuljettaessa. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti omalla altaalla

Hienoja sviittejä, joissa erillinen olohuone, oma allas ja merinäkymä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa on tv satelliittikanavilla sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari. Hiustenkuivain, kylpytakki ja aamutossut. Vedenkeitin. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Korkeuseroja ja rappusia huoneisiin kuljettaessa. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 100 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yhden huoneen villa

Hienoja ja pieniä yhden huoneen villoja, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta lisävuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Vedenkeitin. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi. Korkeuseroja ja rappusia huoneisiin kuljettaessa. Siivous 7krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.